Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 780
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • пустинята Гоби
Праховете се вижда, че са с един и същ състав, но % съдържание на веществата варира. Зеолита, който прави дрехите твърди е уж по-висок в малката опаковка (така е написано, че явно варира), а пък тук потребителите се оплакват, че в голямата праха бил твърд, така че няма много логика.

# 121
CocoMilk ,взех два пакета лакомства за кучето ,нищо повече. Нямам идея за другият талон.

# 122
CocoMilk ,взех два пакета лакомства за кучето ,нищо повече. Нямам идея за другият талон.
Понеже марката за любимците е на дм и е можело да пробваш.

# 123
Върху продуктите за домашни любимци освен 20% има ли и допълнителни 15%? В приложението съм сложила да видя но не хваща и 2та талона (20% и 15%)  за котешката тоалетна 🙄
Това беше и моят въпрос. Дали отстъпките се наслагват една върху друга. Ако да, то ще стане доста добра отстъпка.

# 124
Преди ставаше ,но може би от 1 май с новите актуализации са го премахнали ако не е бъг.

# 125
Направих поръчка на dm продукти и имам 15 % отстъпка, заедно с 8 лв. от достигнато ниво. Не бях сигурна дали ще имам и 15 %, и 8 лв. Но не съм ползвала талона от последния лайф.

# 126
  • оттам, откъдето започва България
Днес ходих до ДМ и имах талони за ДМ-ска марка ,талон за парфюми и талон за лакомства за куче и котки.
Използвах ги и трите и имам отстъпки за всеки един продукт.
Върху продуктите за домашни любимци освен 20% има ли и допълнителни 15%? В приложението съм сложила да видя но не хваща и 2та талона (20% и 15%)  за котешката тоалетна 🙄

На самия талон DEIN BESTES пише: "При няколко активирани продуктови талона се начислява само талонът с най-висока отстъпка."

Та е възможно само 20% да минат при два купона.

# 127
  • София
Пералнята бях пуснала на 30 гр. и нямаше прах останала по дрехите,което е добре, но не ми харесва мириса му определено. Не мога да опиша на какво ми мирише. Само заради аромата не бих повторила да го купя пак.

# 128
Ариел ще взема.

# 129
  • София
И аз ще отида утре да купя Ариел пък този ще остане дълбока резерва 😄
Някой с впечатления от този?

# 130
  • оттам, откъдето започва България
Много често пера точно с показания прах Персил за цветно.
Лично аз съм доволна, но си купувам от опаковките за 20 пранета.

# 131
Ако някой има излишен талон за dM храни за любимци, моля да ми изпрати:-)
Ще съм благодарна Flowers Hibiscus

# 132
Аз в момента ползвам точно този Персил.
Доволна съм, за цената си е отличен, а аз го взех и с отстъпка 15% процента, та излезе още по-изгодно.
След него съм приготвила един Ариел от Кауфланд.

# 133
Имам свободен талон на ДМ за храна на домашни любимци, ако някой търси.

# 134
Имам свободен талон на ДМ за храна на домашни любимци, ако някой търси.
Изпратиха ми, за което много благодаря!
Ако няма желаещи обаче ...

Общи условия

Активация на акаунт