Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 003
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Темата е NYX, съответно и талона. Не мога да разбера защо така упорито ни дават талони за тази марка (която много харесвам), при положение че в повечето магазини изобщо не се предлага.
Щанд на NYX има в магазин Лили на Витошка, ако все пак някой иска да види мостри.

То даже не говорим за мостри. Те просто почти цялата козметика на Никс не присъства в техните магазини. Поне да ни навират талон за тях, когато ги заредят.

# 286
Аз чак съжалявам, че специално и аларма настроих. Ако някой иска талон, подарявам го.

# 287
Да. Това е маската.
Тази седмица в Кауфланд продуктите на Пантен са по 8,99 лв.
Мисля ,че важи за шампоани ,балсами ,маски и серумите им.

# 288
  • Козлодуй
Здравейте, не мога да вляза в приложението на DM чрез телефона. Влизам през компютър, а през телефона не иска даже толкова много опити направих че ме прати да си сменям паролата и аз пак я смених със старата на компютъра влиза а на телефона неще, а там ми е клиентската карта и сега не мога да я ползвам. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?

# 289
Днес и аз имах проблем с приложението. Реши да ми иска имейл и парола. Но влязох, все пак.

# 290
Имах някакъв лек глич като отворих нотификацията за лайфа, но то май беше точно в 18ч и маже би много народ наведнъж сме били тогава.
Паролата според мен с нова я смени а не старата да слагаш, има шанс колкото и тъпо да звучи. Ако и така не стане, виж как да се свържеш със съпорта им.

# 291
Няколко неща може да пробват:
- проверка за актуализации - на приложението, на телефона, изобщо каквото има за актуализиране
- рестартиране на телефона
- изчакване поне 3 часа преди да се направи нов опит за влизане
- знам, че звучи тъпо, но ръчно изписване на данните за вход и проверка за правилното изписване на паролата, вкл на езика.
Дано да стане, че остава само едно - смяна на устройството (на мен ми се наложи точно това).

# 292
  • Козлодуй
Благодаря за отговорите, ще пробвам утре пак - рестартирах, актуализация не знам как да проверя освен да го деинсталирам и инсталирам наново не се сещам друго

# 293
Обновяваха сайта през нощта, приложението не беше достъпно. И мен ме беше изхвърлило, смених паролата, че ми писна налучквам коя от всичките, които ползвам, е.

# 294
Проверката за актуализации се прави в акаунта в магазина - ап стор или Гугъл плей. При мен е настроено да се обновява автоматично, но изглежда горе-долу така:

Само че пише налични ъпдейти, а не като при мен обновени скоро.

# 295
  • Deutschland
Днес и аз имах проблем с приложението. Реши да ми иска имейл и парола. Но влязох, все пак.

В немското приложение също. От два дена постоянно ми иска отново и отново пароли.

# 296
И аз се заредих добре днес с талона за техните собствени марки. Нищо интересно дето да си струва да го разказвам, че сме ги нищили по много пъти нещата които взех, но скоро няма да ги мисля пак и съм уредена с количества. Добре ми дойде.
Обикновено когато искам да изпробвам нещо ново но не съм сигурна колко го искам, е на такива намаления че поне да не ме е яд ако не ми хареса. Този път беше този лосион за къдрици, не можах да устоя хептен нищо ново да не хвана, а и в друга тема го похвалиха Grinning
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-losion-za-stilizirane-na-k … 066447383843.html
Имам подозрения че ще си отлежава точно до другите продукти за оформяне на къдрици дето така ми стоят, но пък все трябва по нещо да се пробва Grinning Скъсих си косата буквално наполовина тия дни, та ще ги изразходвам даже и още по-бавно сега, но като се заинатих че само такова нямам... ясно ви е Grinning

Продуктите от тази серия са много добри, но ако косата е чуплива към къдрава! Не може да оформящ къдрици, които нямаш!

# 297
Ех че много удивителни Grinning А аз къде съм написала че нямам къдрици а искам права коса да правя на такива? Grinning

# 298
Ех че много удивителни Grinning А аз къде съм написала че нямам къдрици а искам права коса да правя на такива? Grinning

Негативните мнения за тези продукти са точно от хора с прави коси, не само в този форум.

# 299
Честно казано, не съм срещала негативни, а и просто ми стана забавно като видях удивителните Grinning Всеки път като видя такъв пост, се чудя човекът радва ли ми се или ми се кара Grinning

Общи условия

Активация на акаунт