Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, може ли да ми изпрати някой талон на балеа? В магазина в който съм има шампоан Glow and Shine, спрей u някакъв нов за сиви коси ...

# 511
Талон на Балеа няма. Някой по-горе писа, че има свободен на ДМ марки (и включва Балеа).

# 512
  • оттам, откъдето започва България
Да не забравите в 18:00 ч. лайфа. Simple Smile

# 513
Какъв талон ще дадат?

Да не забравите в 18:00 ч. лайфа. Simple Smile

# 514
# 515
Сутринта имах мейл за babybonus кампанията. Регистрирах детето и ми даде талон за babylove, валиден е 30 дни. Щели да пускат и други талони, съвети и т.н.

# 516
  • Стара Загора
Вчера регистрирах детето за babybonus и имам талони за:
15% гащички и пелени на Babylove;
15% гащички на Molfix;
30% бебешка и детска козметика Nivea baby и Nivea kids;
15% плодова закуска babylove и dmBio;
15% Babylove.

# 517
Еха! Аз имам само един 😃

Впрочем, някой ползвал ли е фреш фолиото на Profissimo? Не съм доволна, едвам прилепва към ползвания съд. Чудя се партидата ли е скапана, или просто не става. Да знам дали да му давам втори шанс.

# 518
И аз съм с един талон от babybonus.

# 519
  • Стара Загора
Ами и аз вчера имах един, но днес видях, че са станали повече.

# 520
Еха! Аз имам само един 😃

Впрочем, някой ползвал ли е фреш фолиото на Profissimo? Не съм доволна, едвам прилепва към ползвания съд. Чудя се партидата ли е скапана, или просто не става. Да знам дали да му давам втори шанс.
Хубаво че писа, имам такова купено но още не съм свършила това което използвам в момента (друга марка е) и не съм го пробвала. Значи по-добре да го пробвам преди да съм останала без друго вкъщи, за всеки случай Grinning
С това си покривам бурканчетата като ги сложа в машината за кисело мляко и то е все вечер, няма и да има кога да ходя за друго ако ме издъни...

# 521
Ами и аз вчера имах един, но днес видях, че са станали повече.

И днес си е един. Както и да е, важното е, че имат нова лоялна програма и мен ме кефи, защото съм с малко бебе и купувам някои неща за нея от ДМ.

Между другото видях на място, че имат някакви нови детски каши. Бяха с марка DM kids и означени за над 3 годишни. Не ги намирам в приложението. Ще се радвам да пуснат и тяхна марка за деца, както има и за бебета. Знам, че имат детски неща, ама искам още 🤣 Тъпо е, че бавно качват нещата в приложението. Аз не зяпам много безцелно в магазина, а отивам за конкретно нещо. Главно пазарувам с експресно получаване. Новите неща ги следя от приложението.

И аз взех от фолиото на Профисимо (че и две). Ужасно е. Къса ми се, не лепи добре. Хикс от мен.

# 522
Върху какъв материал го пробва? Имам някои съдове върху които никоя марка фолио не залепва, но пък върху стъкло или метал обикновено няма проблем... Ще го пробвам довечера явно, колкото да си знам да разчитам ли че имам нова опаковка или да си купя друго.

# 523

Някой пробал ли е този продукт? Имате ли някакви впечатления?

# 524
Хубав е серума, да. Беше 2.00 лв в нашия магазин.
Явно ще отлистват цялата серия, защото всички видове серуми на тази марка sundance бяха на тази цена.

Общи условия

Активация на акаунт