💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 421
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Много искам Ники и Цецо да спечелят, мисля си, че те ще употребят най-добре парите.

Всички роднини и приятели казаха хубави неща и бяха позитивни и приятни за гледане.

# 271
  • Варна
В 22:00 ще гласувам пак, сега ме реже, щото можело само един път за всички седмици. Странно 😃

# 272
  • София
Стискам палци на Ники и Цецо. Много са ми симпатични, но.....

# 273
  • София
Дунди и Бъки са много подготвени, ако си вземат първи и последните игри, ще бъде нечестно чрез гласуването да спечелят други... Иначе и аз съм за Ники и Цецо, просто трябва да гледаме реално..

# 274
Именно. Нагласено е да спечелят те. Герман на пръв поглед е добро момче, обаче тая си е дива селяндурка.
Да, и то бясна. А какво беше това виене и квичене когато им влязоха приятелите? Ще кажеш кооой знае какво е станало? Не понасям пренавити хора. А тази е и пълна лигла, та съчетанието е направо уау Grinning

Предпочитаните от мен двойки отдавна отпаднаха. Но ако трябва да избирам от финалистите, които останаха: Цецо и Никол.

# 275
Ако ще печели Ивелината, и аз искам Ники и Цецо да спечелят. Нищо, че е неадекватен и вятър го вее на бял кон.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:28 от КремонаЛиза

# 276
Гледам с половин час закъснение. Радвам се, че влязоха перничани и Галена с Петър.
Изобщо не искам да печели лиглата Ивелина.

Последно подсещане за анкетата, гласувайте за вашите любимци (посочете кои искате да спечелят). Да ударим 200 гласа Wink

# 277
  • у нас
Русокоска танцьорка ли е в Лондон?

# 278
  • София
Мария как се радва на Герман и Ивелина, изобщо не се прикрива.

# 279
Аз не мога да гласувам.

# 280
  • София
След 22.00ч ще може..

# 281
Стискам палци за Ивето и Герман - страхотни са в игрите! Те най заслужават да спечелят!

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 21:50 от bonbonka6

# 282
  • София
Цецо е много неглиже и играе през пръсти,чак се изнервих...
Даже Дидо и Залия са по-сериозни и издържат повече време.

# 283
  • Sofia
От трите останали двойки ми е все тая коя ще спечели. Но ако трябва да избирам най-малкото зло, то това са Ники и Цецо, въпреки инфантилизмът им.

# 284
  • у нас
Стискам палци за Ивето и Герман - страхотни са в игрите!
Бяха много бързи.

Общи условия

Активация на акаунт