Четвъртокласници 2024-2025 - II тема

• 22 688
  • 637
  •   1
Отговори
# 570
Ние сме с момичета, но всички ползваме Just Amazing. Потиш се, но вместо на пот, мирише на лимон.

А как е с белите дрехи, остават ли петна от него?

Моята няма нужда още от такива неща, но много обича парфюми , мист (Sol de Janeiro е  фаворит), общо взето си е кокона голяма.

# 571
Ние сме с момичета, но всички ползваме Just Amazing. Потиш се, но вместо на пот, мирише на лимон.

А как е с белите дрехи, остават ли петна от него?

Моята няма нужда още от такива неща, но много обича парфюми , мист (Sol de Janeiro е  фаворит), общо взето си е кокона голяма.

Не, нищо не остава. То не е с талк, пудра и такива подобни. Една малка кутийка с твърд мазен крем е. Размазваш си количество колкото грахче под мишницата и не оставя никакви следи по дрехите.

# 572
  • София
Моят още не ползва. Мирише като се изпоти много, но тогава всички миришем. Иначе не съм усещала. Наскоро го подпитах дали забелязва някакви промени по тялото си и каза, че не. А и още се разкарва гол някой път пред мен и баща му.
Малкият вкъщи е по-суетен и има парфюм, гребен, зализва се 🤣 Парфюмът е Бон Бон от онези от детството ни, син или зелен-забравих. Мирише на плодове.
Вероятно първо бих купила кристал на големия или ще потърся нещо в Зоя.

# 573
Препоръчвам кристалът на  BALEA от ДМ...

# 574
Моята още не мирише, но като му дойде времето и аз мисля да взема део кристал. А Just Amazing си го записвам, за да взема за себе си 😊

# 575
И аз взех за тази година раница Cool pak ,че и несесер такъв. Нещо като слушам промените в родното ни образование и ми призлява  Rage

# 576
Аз пък да ви питам купували ли сте мини принтер, тя много иска, но остави на мен да избера и не мога 🤷‍♀️ Не иска от скъпите на Кодак и Полароид, а от евтините с хартия на ролка. Препоръчайте ми ако децата имат, моля 😊 С промените в образованието не съм съвсем запозната, само за новите формати на матури чух нещо, но до 7ми клас има толкова много време, че сигурно ще напряват още сто промени докато на нашите им дойде ред.

# 577
  • ПЛОВДИВ
И аз така.
Тази година имах седмокласник и си викам: всичко е ясно! Знам как ще процедирам с малкия, за да няма стрес и хоп... поредната изненада или л-й-о от МОН.

Поне няма да са пионери наборите, но нищо не се знае за след 3 години

# 578
  • Пловдив
Мини принтер за снимки ли? "Канон" е нашият. Ползвали сме го броени пъти, но свърши добра работа един или два пъти, когато вечерта ми се сервира, че "имаме проект за утре".
Единия път печатахме снимки на момичето, което пее "Чипи-чипи-чапа-чапа", защото трябваше да изготвят материал за музикален изпълнител, не знам за кого да направя проект, не може за Лили Иванова, защото Габи ще пише за Лили Иванова, Вики - за Фреди Меркюри, така че и за него не може, а еди-кои си не знам кои са; по-рано ни го казаха, ама аз забравих. Буквално от вечерта за утре беше, като в мемето с извънземното, което обяснявало защо извънземните отвличат хора все през нощта.
Втория път беше за някакви води, печатахме снимки на река Марица и още нещо.

Не е лоша придобивка като цяло принтерчето, макар да предпочитам услугите на "истинско" фото.
Хартията е десет отделни предварително изрязани листа в пакет.

# 579
Магдена, и аз гледах на Кодак, Полароид и Канон, но тя иска от евтините между 20 и 50 лева с ролки като на касов апарат, съмнявам се да може да принтира снимки, по-скоро семпли картинки. На хубавите и консумативите са доста скъпи, не съм проверявала точно, но имам апарат за моментни снимки и една излиза между 1,20 и 2 лева. Тя и много разхищава, постоянно се реже, лепи и плете, а на евтините 10 ролки са 10 лева. Хем има голям избор от тези, хем са ми еднакви боклучета. В неделя се прибира от море с баща си и не пропуска на всяко обаждане да пита дали съм избрала 😏

# 580
Ние нямаме принтер ,със сигурност ще е нужен ,но не мисля да вземам.Ще качвам проекта от файла на флашка и или сутринта в някое фото отивам или в комшиите Laughing  Надявам се ,да няма всеки ден проекти де .

# 581
Знам как ще процедирам с малкия, за да няма стрес и хоп... поредната изненада или л-й-о от МОН.

Копаем вече под дъното, сега освен уроци по Бел и математика ще се включат и други. А, с тази глупост да намалят чуждия език като часове и там ще има бум. Не искам вече да се изказвам за тези споменати горе, че ми идват само нецензурни епитети.

Трябват промени, но същественото не се прави, преди да се предприемат други и да се забраняват трети.

# 582
Ние имаме принтери вкъщи, включително и споменатия с ролка, закупен е от Шейн нашия. И моята постоянно нещо твори и си печата. Купила съм й различни цветове ролки, включително и самозалепващи се. Утре мога да покажа резултат от печатане, че днес се прибра от лагер и вече спи.

# 583
  • Пловдив
Каква толкова промяна е настъпила, освен оная тъпотия за религията, която нямало да ги засегне тях?
Аз не се сещам за абсолютно нищо друго.

# 584
Матурата по Математика за 7 и 10кл.ще вкючват вече и части от Физика ,География ,Биология и Химия.Времето също ще е увеличено.

Общи условия

Активация на акаунт