Не 31 години съм, с първа бременност с термин според развитието на плода 4 ноември (по първоначална дата излизаше 29 октомври, но това не изглежда особено вероятно). Още не знам пола и не мисля да правя пренатален, защото на морфологията всичко изглеждаше добре.
В момента ме мъчи настинка (внимавайте явно има вирусчета.. аз не знам тази как я хванах точно след 6 дена отпуск, в които нищо особено не съм правила..). Май отивам към оправяне, но още ме мъчи запушения нос и не мога да се наспя като човек.
Симптомите иначе от самата бременност май са били доста стандарти при мен - спи ми се много повече от преди, бързо се уморявам и имах гадене до преди няколко седмици, но винаги за кратко (не ме е мъчило по цял ден).
За сметка на това обаче силното ми главоболие (нещо като мигрена) се проявяваше много по-често последните три месеца, но оцелях, а вече мога да пия упсарин, което принципно ми помага.
Надявам се останалите да са здрави и да ви се размине грипа 🤞и искам да благодаря за хубавата тема ❤️
Почивай си повече вкъщи, а за пътувването за ФМ не се притеснявай, все пак няма да го вървиш пеша разстоянието.