Аз имам и тромбофилия на която никой не обръща внимание.
Само защото имам зацапване не съм помолила да ми пратят фраксипарин от България ,все още поддържам контакт с докторката от първата бременност в България и след понеделник ще се консултирам с нея ,ако трябва да пращат.
Отношението е "Живей си живота ".Обяснявам Абе хора всеки ден имам зацапване ,всякакво кафяво ,розово ,пак Живей си живота няма нужда от никакъв преглед .Отиваш на друг преглед гледат те лошо,защото според втори доктор това да имаш зацапване всеки ден е Абсолютно нормално и пак "Живей си живота ".Значи в Понеделник най-вероятно ще се разрева в кабинета .Нямам вече сили да чувам да си живея живота, а да ме е страх да отида до тоалетната ,защото не е веднъж или два пъти ,това зацапване .Отношението е безразлично ,първият преглед дори не мерят ембриона само гледат къде е и "Чао,Живей си живота " .И предполагам знаете кога е първия преглед в някои страни ,късно късно .
Не съм искала да го изпитам на свой гръб това ,Юли се прибираме в България до тогава на Молитви явно ще го карам .
Моето ЧХГ растеше много бавно в първите седмици. Отидох на преглед в 5г.с+4 с надеждата да не е извънматочна бременност. Едвам намериха сака в матката, даже го нарекоха "псевдо сак" и така и не потвърдиха на 100 процента вътрематочна бременност.
Следващият преглед в 7г.с+5 потвърди ембрион със сърдечна дейност, изоставащ в развитието си с почти седмица. Имаше недоразвит хорион - тъканта, от която се развива плацентата и храни бебето. Същата отделя и ЧХГ (човешкия хорион гонадотропин) в кръвта на майката, което обясняваше защо стойностите ми не бяха оптимални.
И ето че на същия този преглед веднага ми беше назначена терапия за да може да се развие хориона, да изхрани бебето и бременността да е успешна.
В 10 г.с, на нов преглед, се установи нормално бебе с нормална плацента за срока на бременността.
Без терапията щях да изгубя бебето, защото не се хранеше.
Недоумявам, наистина, отношението в чужбина!!