Обсъждане на имотни обяви - 38

• 48 253
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Не е малък, но не мога да повярвам, че е 172квм
Най-много 140-150квм и то с общи части.

Съмнява ме и да е въведен в експлоатация 2000та, както пише.

Никъде не пише аснасьор!!!
Едва ли са го пропуснали.
4етажа общо. Съмнително строителство.
Павета и непосредствена близост до трамваи.
Не е моето.

Това е, номер 38. Мансарда.

# 721
  • София
Аз и за локацията не съм много сигурен, а именно непосредствената близост до Дондуков. Въобще не зацепвам коя ще е тази 4-етажна сграда от 2000г там.
Ако съм прав, ще дойде след Симеон посока Сливница.
Обзавеждане и всичко друго е до вкус и няма какво да се коментира. Голямото ми притеснение е годината на завършване, което автоматично означава, че е строено през 90те. Мътни години.
Никога не бих купил за себе си нещо от 90те. Бих, ако уцеля цена и мога да препродам.

# 722
Как да не е фактор обзавеждането. В едната детска има бели и венге мебели. Това не е за подценяване особено етаж 3 без асансьор.

# 723
И точно през 1 къща виждаме познато лого Simple Smile

Нещо ми подсказва, че посредникът няма да бъде заобиколен.

# 724
Тези гледки от прозорците са подтискащи - едната страна фронтално към прозорците на  съседния имот, от другата страна прозорци на висока сграда на 90 градуса, и на трета страна някакви покриви на къщи.  За толкова пари ще бъда по-претенциозна. Мебелировката не ми е по вкуса, вътре не ме грабва с настилки, интересни елементи, не е дизайнерско. Като чертеж - антрето е твърде голямо и от входа си в хола, аз бих го затворила някак, ще направя чупки за по-голям уют. Поличките на стената в кухнята ги махам най-напред. Банята и тоалетната - ок.

# 725
Нищо особено не е това жилище. Какво като си в центъра като все по  тея разбити тротоари трябва да вървиш. Ако ще използваш все кола, пак все тая, че си в център.

# 726
Наблюдавам ТАЗИ обява от известно време, че е близо до моите обекти. Сградата е ТАЗИ и наистина ...

Добавям и ТАЗИ, въпреки че е в друг квартал, но и мен ме изкушава с тази локация Grinning

Снимката с хола с гардероба вляво от вратата е несъвместима с кухнята на същото място. Има сериозно разминаване между чертежа и снимките. Като да са от различни обекти.

# 727
  • София
Нямам представа вътре какво е, но знам какво е отвън и затова ги наблюдавам. И заради цената де, ако са реални са доста апетитни и двата.

# 728
Първата сграда се на мира на доста пасторална локация. Ако може човек да си направи кокошарник и малко оборче за една коза, ще е много добре. Че с тея цени на храната...

# 729
  • София
Първата сграда се на мира на доста пасторална локация. Ако може човек да си направи кокошарник и малко оборче за една коза, ще е много добре. Че с тея цени на храната...
Хоп

Кокошарника замина. Който спал-спал!

# 730
Хоп

Кокошарника замина. Който спал-спал!

Аз си имам, това го споделих като плюс, явно не само за мен е такъв:)))

# 731
Какво означава това в договор за обслужване на евентуален купувач на даден апартамент. След искане на оглед за апартамент, агенцията иска да гарантира, че ти ще купиш ТОЧНО този имот от тях или който и да е техен имот в сайта им трябва да е САМО от тях, а не от друг брокер?

4.4. Страните след проведено изрично допълнително договаряне и отчитайки особеностите на конкретния случай, се сгласяват, че по време на действието на настоящия договор или в срок от 12 (дванадесет) месеца след прекратяването му, КУПУВАЧЪТ няма право лично или чрез сврзано с него лице да придобие имот, предложен от Х-агенция, без посредничество на Х-агенция, и ако стори това ще се счита за опит на КУПУВАЧА недобросьвестно да избегне заплащането на възнаграждение.

# 732
  • София
...КУПУВАЧЪТ няма право лично или чрез сврзано с него лице да придобие имот, предложен от Х-агенция, без посредничество на Х-агенция...
Уф, много пиша в тази тема нещо. За последно:
Тази клауза важи само за показани от агенцията имоти. Не е ексклузивен договор и сте свободни да закупите друг, от друга агенция или без агенция, като няма да им дължите комисион на тях за това.

# 733
...КУПУВАЧЪТ няма право лично или чрез сврзано с него лице да придобие имот, предложен от Х-агенция, без посредничество на Х-агенция...
Тази клауза важи само за показани от агенцията имоти. Не е ексклузивен договор и сте свободни да закупите друг, от друга агенция или без агенция, като няма да им дължите комисион на тях за това.

А ако имаме наша брокерка от друга агенция, просто сме решили да видим този апартамент от Х-агенция и те накарат да подпишеш това. Ако случайно след време излезе апартамент от тази агенция, имаме ли право да се закупи чрез нашата си брокерка?

# 734

А ако имаме наша брокерка от друга агенция, просто сме решили да видим този апартамент от Х-агенция и те накарат да подпишеш това. Ако случайно след време излезе апартамент от тази агенция, имаме ли право да се закупи чрез нашата си брокерка?
Ако Вашата брокерка Ви заведе, то Вие не подписвате подобен документ.
Ако отидете сами, то просто коригирате текста, ако щете и с химикал върху техния екземплят, да придобие имот, с да придобие имот находящ се еди къде си (адресът от огледа), т.е. конкретизирате или просто слагате местоимението ТОЗИ. Така обхвата на това споразумение се простира само до конкретния имот и оглед.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 07:53 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт