Обсъждане на имотни обяви - 38

• 41 344
  • 658
  •   2
Отговори
# 645
Всяко нещо струва пари. И застраховката струва пари. И на купувача и на продавача (на застраховки).

Що като има лошо време реколтите не са застраховани. Щото българинът не обича да се застрахова.
Ако обичаше, застрахователи ще се намерят.
Изчислява се рискът и цената и си дават цената за всеки строител.

Ама проблемът не е "в международното положение", проблемът е, че бай Х не иска да плаща, включително и за застраховка.

Някои сигурно си представят цената да е като за без, ама да имат и застраховка.

Ако смятате, че ще е търсена тази услуга, правете застрахователни компании и застраховайте.

# 646
Няма как да сравним София с Лион, защото първата е столица, по-скоро Букурещ, Атина за цени.

# 647
Какво мислите за тази обява? В центъра, но тази сграда седи от доста години необитаема, дали има шанс да вземат Акт 16?
Скрит текст:

# 648
  • София
Не бих си губила времето с оглед при тази цена и условия. Като придобият А16 и намалят цената може и да му обърна внимание.
Но и тогава последния етаж ще ме отблъсне.

# 649
  • София
Точно и аз за последните етажи щях да пиша, даже поникнало дърво

Хубава концепция, лош резултат. Много пари са загробени тук, неясно защо Confused

# 650
Но черните парапети са красиви,в ковано желязо,досущ като в Париж...

# 651
Не знам каква ѝ е историята, но седи празна вече над 20години.

# 652
  • Бургас/София
Гледам една обява за тристаен обзаведен в затворен комплекс в София, Манастирски ливади-изток (комплекс Флора), РЗП 112 кв., ет.3/6. Цената беше 410,000 евро. Мога да проследя, че се продава поне от април месец. Звъннах да питам в агенцията, която го
предлага преди 3 дни и ми казаха, че собствениците отсъстват до днес. Днес цената е увеличена на 495,000 евро. Чудя се реална ли е тази обява изобщо и ако да, каква е пазарната логика да увеличават с 85,000 евро цената на имот, който не са успели да продадат вече 5 месеца.
Обявата: https://ues.bg/bg/bgr/sofia-manastirski-livadi-iztok/tristaen-apartament-26071

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 22:17 от bab1

# 653
Не намирам логика едната баня да е до дивана общо взето. Човекът ползващ втората спалня трябва да направи един голям тегел за да иде до там, но е удобна, ако пиеш нон стоп бира, лежейки на дивана.

# 654
  • Бургас/София
Работим основно от къщи и дневната е общо взето стаята, в която прекарваме най-много време. Разпределението тоест не е проблем, но промяната на цената ми е необяснима.

# 655
Ами аз доколкото погледнах в обявата на брокера пише двоен гараж-60 000 Е два рда по надолу пише Предимства ...двоен гараж включен в цената!?

По повод сградата на ъгъла до математическата
- не видях цената
- но гледах я всеки ден докато я строиха и я правиха за онова време 2007-8 г. с много качествени материали, постоянно се ослушвах като я пуснат да видя на какви пари ще е ...НО остана загадка
Постепенно в годините, започна да се руши, да падат парчета от облепената фасада, за растящите дървета е други екстри се вижда и на външен оглед.
Аз си мислех даже, че от онези размирни години е била собственност на някоя Мутра, която е гръмната и затова седи изоставена и без документи.

# 656
Цената я пише на първата снимка, под заглавието - 291 971 €

# 657
  • Бургас/София
Да, може би действително са включили гаража в цената и са я вдигнали “само” с 25,000 евро, което пак безумно ми се струва принципно. Няма да е моето явно.

# 658
Привет!
Някой им ли представа какви са актуалните цени на квадрат на Бокал?
Видях стари мнения, но се съмнявам да са актуални като цени.
Интересуват ме обектите им в Младост.

Общи условия

Активация на акаунт