Резултати от микробиология - тема 3

• 18 170
  • 716
  •   1
Отговори
# 705
Само сега се чудя,да го спирам ли,Аг-то не си вдига телефона.

# 706
Момичета,след като лекувах с флуомизин клебсиела при др.Боянова,слагах лактобор и лактажин. Симптомите не изчезнаха. Щях да ходя на контролен,но понеже ми се наложи да пътувам в чужбина за седмица отидох  само на Аг, че цикълът ми прескочи. Тя каза,че имам възпалени жлези (Наботиеви) на шийката на матката,и ми изписа Гиназол и след 7 дни Макмирор. Гиназолът не го усетих,но сега с този макмирор се появи дразнене и парене,особено при пишкане. Възможно ли е да е страничен ефект,най-вече на входа на влагалището-3 дни го слагам вече и продължава да е така. Благодаря ви.
При мен Макмирор действа точно така. Много ми пари от него.
И при мен. Много парене , лютене даже ми възпали мехура и отново уринирам често. А , бях се справила с това. Обаче явно е доста силен и отдолу вече всичко в наранено. Нищо, ще го изтърпим.
Стига да помага.
При мен работи срещу ентерокок и гъбичка.
После ще мина на Видермина и Гинофулус.
Успех

# 707
Здравейте!
Миналия месец на микробиология ми излезе ешерихия коли и лекувах 10 дни с АБ.
Направих контрола и уж вече я няма, но ме притесняват левкоцити, които се изолират в цитонамазката и новата МБ. Започнах и курс с лактажин.

Моля, за коментар.

# 708
Здравейте, момичета! Къде във Варна пускате разширена микробиология?

# 709
Здравейте!
Направих контрола и уж вече я няма, но ме притесняват левкоцити, които се изолират в цитонамазката и новата МБ. Започнах и курс с лактажин.

Моля, за коментар.

Освен обикновената микробиология пускали
ли сте и ППБ и микпобиология на цервикалеп секрет? Явно има нещо, което буди възпаление.

# 710
Намерих отговор какво е ППБ 😀 пусках PCR пакет за ППБ миналия месец и всичко е наред, нищо не се откри.

Какво е ППБ? Не съм правила. Пускала съм фемофлор в началото на годината, но тогава всичко беше наред.

Здравейте!

Моля, за коментар.

Освен обикновената микробиология пускали
ли сте и ППБ и микпобиология на цервикалеп секрет? Явно има нещо, което буди възпаление.

# 711
Полово предавани болести - хламидия, уреа, микоплазма и други.

# 712
Пусках изследване миналия месец и нищо не се откри.
]
Полово предавани болести - хламидия, уреа, микоплазма и други.

# 713

Показвам ви нещо, на което попаднах.
Всички знаем, че по време на цикъл не може да се слага нищо и при кървенето най- много става презаразяването на гарднерела и т н.
И връщане в омагьосания кръг.
Попаднах на тези , които и по време на кървене може да внасят полезни лактобацили. Може би ще ги пробвам.
Ако някой също ги пробва може да даде отзив дали е доволен.
Успех дами 🍀

# 714
Аз никога не съм ползвала тампони, но ми препоръчаха (доктор маниак на тема лактобацили) гела с лактобацили за ежедневно мазане по време на бременност. Не че външно е кой знае какво и би свършило работа при реален дефицит във влагалището или матката, но като бонус.

# 715
Аз никога не съм ползвала тампони, но ми препоръчаха (доктор маниак на тема лактобацили) гела с лактобацили за ежедневно мазане по време на бременност. Не че външно е кой знае какво и би свършило работа при реален дефицит във влагалището или матката, но като бонус.
Моля да споделиш как се казва или линк да поставиш да го разгледаме. И как се казва лекаря ти
Благодаря.

# 716
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030026773

Калчев, репродуктивен специалист. Той прави обливки с лактобацили в матката при липса като част от подготовка за забременяване.

Общи условия

Активация на акаунт