🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 552
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 500
Да ,със сигурност това ще каже в национален ефир. Аман вече от сълзливи истории ,тя Даниела не търси съжаление .

# 1 501
Бащата не искаме  и да знаем кой е и какъв е. Важното е Даниела на каква се прави. За да си бохем трябва да имаш пари за пръскане.
Мизерията е оформила характера ѝ.

# 1 502
  • в сърцето на един мъж...
Е тя няма как да изтряска в ефир - баща ми е нехранимайко и заради това имам нужда да променя миналото си...
Тоя сезон верно се оказа изненада - совите не са това, което са Simple Smile

# 1 503
Ако Даниела беше казала, че баща й е нехранимайко/пияница и тн щяхте да я разкостите как  може така да говори за родителите си и че е по-добре нищо да не казва за тях.

# 1 504
Ето преди и след:
Скрит текст:
Не знам защо е пипала носа, беше нормален, поне за мен😁

# 1 505
А аз бохем, без да съм запозната със стриктната дефиниция, свързвам с интелектуалец, залитнал по пиенето, хазарта и леките жени, прахосващ всичките си пари и немислещ как ще я кара утре.

Мартин се вписва донякъде.

# 1 506
"Буржоа" е думата за новобогаташ и навремето се е отнасяла за хора, предобили имущество след Великите географски открития и колонизациите. В противовес на аристократите, те не са знаели обноски, парадирали са с богатството си и са им били смешни. Бохем е нещо по-различно. Данка не е в никоя категория. 😁

# 1 507
Аз също я чух да казва абим, благодаря за превода. Даже на субтитрите ми излезна.

Радвам се, че е пълна въздържателка жената. Напълно се въздържа от безалкохолни напитки😆

Даниела  абим (брат на турски) ли му каза на Мартин, докато вървеше към бара да му поръчва шотове? Или вече тотално изперках??

# 1 508
Аз подкрепям липсата на сълзливи истории по телевизията. Дразнят ме хора, които държат да си разказват драмите, че даже и някакви дивиденти да извличат от това. 
Даниела много разумно в национален ефир използва тази дума за баща си - за който нищо не знаем. Какво да каже - тирада за един човек, обичащ повече живота, от семейството си/ примерно/? Да се жалва как това й се е отразило? Да кажа ''зачеркнах го от съзнанието си''? Въобще не ми изглежда такъв типаж и в това има моята защита. Още повече, че, ако се замислим, тя има и майка и сестра, които също биха били засегнати от всяко едно нейно изказване. Хубаво е човек да е малко по-личен за някои неща от личния си живот, но ние толкова свикнахме със сеира, че не можем да приемем друго даже. Моят баща например е страхотен, високообразован, уважаван в обществото и пр. - на същия принцип,  аз не бих говорила за родителите си нищо повече от общи приказки, ако бях на нейно място.

# 1 509
На мен в последния епизод Даниела ми е по-адекватна от старозагорския чушкопек.
Старозагорския чушкопек 😅😅😅

# 1 510
Даниела можеше да го опише като човек с чувство за хумор и свободен дух. Чак пък бохем!?!?

# 1 511
Даниела  абим (брат на турски) ли му каза на Мартин, докато вървеше към бара да му поръчва шотове? Или вече тотално изперках??
Май точно това каза, поне аз чувам "áби...", може и м да има накрая.

Какво и е било на Даниела, за Бога?! Съвсем нормална жена...
Скрит текст:
Егати сякаш друг човек😅 сигурни ли сте че е Данка?😆

# 1 512
Без корекциите със сигурност е нямало да хване някой като Мартин.
Мъже като него не харесват естествени жени.
Не разбирам какво ви шокира толкова.

# 1 513
Не знам какво е целяла Данка като нарече баща си бохем. Неин избор, да, но изборът е неадекватен като самата нея.

Защо тази думичка носи както положителни така и негативни конотации.

А позитивните, които са
- креативен човек на изкуството
- интелектуален тип
- мъж с класа и стил
ама изобщо не важат за него. Отрицателните да не ги изброявам. Оттам нататък това определение започва да виси като поредният претенциозен опит да се изкара такава, каквато не е. И почва да буди съжаление.

# 1 514
Без корекциите със сигурност е нямало да хване някой като Мартин.
Мъже като него не харесват естествени жени.
Не разбирам какво ви шокира толкова.
Абсолютно, за такива мъже като Мартин е хубава, за моят мъж е маймуна. Интересно ми е, дали не е странно да гледаш в огледало и да видиш не себе си, а непознат човек, с абсолютно различно лице, който няма нищо общо с твоето истинско лице..

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 13:00 от Альона А

Общи условия

Активация на акаунт