🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 340
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Само един въпрос ме тормози - жената, която ще чисти на Даниела, няма ли женска енергия?

# 451
  • Ню Йорк
Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на Люба, че харесва Викито.
Че няма да е първата грозотия хлътнала по русия с плочките. Аз напълно вярвам, тя тая повечето мъже сигурно като Мартин  я питат от какво е болна...
Това много ми хареса Sweat Smile

# 452
Той ги има отговорите, ние също. Айде да излиза от шкафа.
Отчайващо е положението с Виктор. Щом за два месеца не успя да си намери пустите отговори, не смятам, че изобщо някога ще ги намери. Кауза пердута! Само едната мъка остана. Не за него, а тези около него. Той си е добре такъв объркан. Сигурна съм, че не намира проблем в себе си.

# 453
Само един въпрос ме тормози - жената, която ще чисти на Даниела, няма ли женска енергия?
И аз това се чудех, няма ли си мъж, който да я глези и тя да краси дома.

# 454
  • някъде другаде
И аз това се чудех, няма ли си мъж, който да я глези и тя да краси дома.
Е , те не всички са красиви , като Даниела та само да красят дома.

# 455
Да и мен. Домашната помощница сигурно на свой ред има домашна помощница, но пак не се връзва, защото би трябвало да има богат мъж и само да краси света, а не да сгъва на Даци хавлиите. За да й е наред теорията за света, женската енергия и всичко останало, Рупецова трябва да има прислужник. Да хваща момчето, което вчера направи закуската на Мартин.

# 456
  • София-Лагера
Мен ми се гледа вече обратната версия.
“МОМАТА” една мацка с 12 мъже🤣
В България има много успели и независими жени,които си търсят мъж.

# 457
  • в сърцето на един мъж...
Епизода снощи беше хем много дълъг, хем прекален. Нямам никакво желание да гледам как се лиготят Даниела и Мартин - там вече е прекалено и досадно. Те се валидираха, няма нужда да я слушаме с нейните претенции и заявки за грижи и да гледаме как го пребива Мартин. Мартин в разговора с Бубето ми хареса много. За доста неща, дали от опит, дали от годините, Мартин има много точен поглед и яснота в това, което става около него. И определено по-добра работа върши от Маги Simple Smile
Виктор е крайно време да го оставят, да си се взема с Клаудия и да се приключва таз мъка...
Васил и Косара ми беше много странна ситуацията - тя за какво му се нацупи? Той даже не можа да се доизкаже какво го е притеснило. А тя скочи като ужилена, явно има неща, които не иска да се виждат на вън - да ги дават на камерата... Много странна ситуация беше тази, явно тя си има нейни си странни комплекси, отделно не искат да виждат някакъв друг образ. И тя е една актриса голяма явно...
Вчера ми беше в повече всичко, голямо чакане за тая церемония и накрая - ядец... А Наум е голямо дърво, нямаше нужда да обяснява, че Люба е влюбена, допълнително да я засрамва...

# 458
Могат да спрат да отделят толкова много време на Данка и Мартин. Да дават по три минути как тя монотонно  обяснява, че е свикнала да я глезят и му удря един тупаник и да се връщат към другичи. Ако има вече някакъв гръм в рая, може да покажат, ама половин епизод да гледаме монотонно едно и също, е скучно.

# 459
Мен ми се гледа вече обратната версия.
“МОМАТА” една мацка с 12 мъже🤣
В България има много успели и независими жени,които си търсят мъж.
Няма мъже, които да ги искат тея. Много силните и независимите е добре да се оберат и погрижат малко и за външния си вид, че обикновено ей там е проблемът. На силните, независими мацки, които работят и върху външния си вид, не им липсва мъжко внимание - уверени са, знаят си цената, преценяват доколко силни и независими да бъдат. А и никой мъж в България няма да тръгне да прави подобен сеир.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:13 от RoseofVersailles

# 460
  • Sofia
Не, вие нищо не разбирате! Само жените с женска енергия и несполучливи корекции имат право и задължение да "красят" мъжа до себе си. И за да го правят им се полагат домашни помощници (поне три - една да глади, сгъва и подрежда, друга да готви, а третата да чисти и пере). Сега, на вас никой не ви е виновен, че сте от втория тип, не обичате да слагате "истината" на масата и се страхувате от пластичната хирургия. В резултат на гореизложеното, на вас ви е отредено да сте обслужващ персонал на енергиините госпожи. Толкова ли е трудно, и как не го разбрахте!? Тя, кака ви Даца се скъса три месеца да ви обяснява, кое, как се прави, вие не, та не! Хак да ви е! 😂  
Мисля, че е крайно време някой да слезе и да си събере вересиите, барабар с всичките му женски енергии. 😊

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 08:24 от Crystal_Noir

# 461
Снощи беше един от най скучните епизоди. Данчето с нейните глупости даже вече и не ме дразни, започнах да я възприемам като комичен герой. Както ги дадоха с Мартин на диванчето на жълтата церемония на розата, приличаха на дядовците-коментатори от Мъпет Шоу.
Странен беше разговорът между Косара и Васята. За какво му се разсърди, не разбрах. Мисля, че тя го хареса много и затова така се спича в компанията му.
В предишните сезони не си спомням някоя да е държала сметка на ергена за целувките с другите. Буба какво иска, Викито да я избере нея, да изгонят Клаудия и Бранка и на тях да им дадат самостоятелна стая?
За мен Синтия е най-голямото разочарование до тук. Много я харесвах, исках Васил нея да избере, но ми опротивя ужасно след като нарече Ферай кучето на Мартин и Даниела.
За пръв път нямам фаворитка и се наслаждавам просто на сеирите им.

# 462
  • Out of the Mix
Ама какви мъже за жените без пластики, бе? Силни жени, които са уверени във външния си вид и смятат, че да имат нещо между ушите е по-важно от как беше “хиалурон, силикон и ботокс”? Я марш в ъгъла и да не излизат докато не намерят някой доктор да им тури женската енергия. Какво пък могат такива жени да дадат на един мъж? Само Даниела може. И Мартина, ако не е особено претенциозен. Ако не иска да му говори - и Козара става. Само мята парите на масата, консумира енергията и тва е. Да няма много общуване, че току виж се плеснал по челото как е възможно да пазиш равновесие с такава липса на сиво вещество.

Тъжното е, че каквито са жените, такива са и мъжете, дето им се връзват. Празни от към съдържание, единствената им радост е да помятат салфетки в Джанъм и подобните пивници и хоремази.
Хаха.
Мартина има потенциал, аз съм го видял, само трябва да е склонна на "завой", да види и друга страна от живота, да загърби голяма част от миналото. Склонна е пред силен мъж, с характер, позиция и отношение, особено уважава ли я наистина, и тя влюбена ли е, да направи нужните неща, но от нея си зависи, явно й харесва пампозността, показността, което примерно с мен не кореспондира. Също се обгражда с неправилните индивиди, за да върви напред. Не е късно, не е престаряла, но и времето тиктака.

За жените и мъжете е точно така.
Принципно каквото търсенето, такова и предлагането, всяка гледа да се "пласира" възможно най-добре, все пак са наляти кинти за корекции, вече е "вървежна".
Но, ако се случи един катарзис и всичките тези джуклести, грозни мумии вече спрат да са "търсеният типаж", следващата смяна млади и напращяли ентусиастки останат естествени и се съсредоточат върху други неща, ще се оправим, че демографското положение е в период на "заличаване".

# 463
Стори ми се, че и Косара ще си тръгне май.
Едва ли. Според мен коментира ситуация с друга. Тая е толкова тъпа, ще се натиска до последно.

# 464
Даниела каза “розАво”..
ГривнЯ беше още по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт