🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 418
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 495
Те девойките видяха от Даниела , че трябва яко да се засегнеш ако "възлюбленият " ти целуне друга и то само 24 часа след теб и така започнаха драмите, иначе преди и се дразнеха за това , сега я имитират.
Разбирам послянията на Даниела, но защо го прави толкова хиперболизирано ,дали за да предизвика скандал и така да и се обърне повече внимание, имам чувството, че и тя съвсем не си вярва , сякаш изпълнява задачи поставени от някой друг , който я спонсорира да прокарва някаква линия.
Може би сега не ни се вярва, но съвсем скоро , ще бъде нещо съвсем нормално хората да си имат помощници , да разчитат на храната отвън или от помощник, и да готвят само когато имат настроение . Както преди време примерно една съдомиялна машина беше лукс и глезотия, вече почти никой не се бори сам с досадните "задължения"
Аз съм съгласна с всичко казано, но не е това начинът. Капитонова (жива да не бях) го каза доста добре в Чакалкаст, ще перифразирам малко, но мъжът реално не го интересува как домът ще е чист или как ще е сготвено, можеш да създаваш чувство за уют дори с цяла армия от помощници, но просто е грозно и странно да повтаряш 1000 пъти как нищо няма да пипнеш, дори да е така. И да се тръшкаш.

# 496
  • София
За жените и мъжете е точно така.
Принципно каквото търсенето, такова и предлагането, всяка гледа да се "пласира" възможно най-добре, все пак са наляти кинти за корекции, вече е "вървежна".
Но, ако се случи един катарзис и всичките тези джуклести, грозни мумии вече спрат да са "търсеният типаж", следващата смяна млади и напращяли ентусиастки останат естествени и се съсредоточат върху други неща, ще се оправим, че демографското положение е в период на "заличаване".

Индивиди като силиконовите бръмчалки привличат сходни индивиди от противоположния пол. Вижте, че Виктор и Васята не се насочиха към тях, а към нормалните момичета. Ако обаче си жена, която харесва да виси по дискотеките и не търсиш интелектуално и професионално развитие, логично животът ще те среща все с баровци, тузари и натегачи като Мартин, чиито ценности са, хм, съмнителни.

# 497
Диана е на висок пост при луканките.
Ако е толкова висок, нямаше да е там.

# 498
  • ВАРНА
"..Диана е на висок пост при луканките...."
Затова и влезе в предаването.Ако бе случайна мома нямаше да бъде избрана от Мартин с наличните дадености.

# 499
Косара не се хареса в светлината, в която се видя представена от Васил (а и това ще го гледа публиката, че тя е някаква си там тънкообидна сръдливка), и взе че му затвърди мнението и се врътна! 😀 Той даже не разбра какво се случва.
Тя сега като се види сама, без участието на Васил, в каква светлина се е представила, в дън земя трябва да се скрие...

Хайде, АМ по бтв в Студио "Ергенът".

# 500
Колко от пишещите тук могат да си позволят домашна помощничка? Наистина, това дуднене на Даниела за висок стандарт и обслужващ персонал е много цинично! Колко жени ще припознаят нейната стратегия за приложима в живота си? Хайде, че пак се отплеснах на битовизми, извинете...
И виждам с какъв хъс се присмиват на Люба, обаче дума лоша да не се каже "за горкото Роси"! Аман от размазани стандарти!

# 501
Дидата повтаря нон-стоп колко е била глезена, явно само във въображението и се е получило, а в реалността всичко ѝ е на 180 градуса. Не е на център тази жена, нейното е патология💀
Джчиприсанчи на тирьен!, че не ѝ се издържат вече простотиите!🏏

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 11:10 от Labubu8

# 502
Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на Люба, че харесва Викито.
Че няма да е първата грозотия хлътнала по русия с плочките. Аз напълно вярвам, тя тая повечето мъже сигурно като Мартин  я питат от какво е болна...

А той, русия с плочките, две думи на кръст не може да върже и е постоянно пиян. В главата на това момче е пълно с бръмбари и калинки. Много е зле, гОркия. Само една външност има, но според мен лети в облаците и е вечно наранен, защото е много, ама много глупав. Не виждам коя жена с малко ум би се задържала с него. За секс, да, но само толкова. Иначе е много емоционален, но то е, защото няма лексика. Компенсира с емоции.

Колко от пишещите тук могат да си позволят домашна помощничка? Наистина, това дуднене на Даниела за висок стандарт и обслужващ персонал е много цинично! Колко жени ще припознаят нейната стратегия за приложима в живота си? Хайде, че пак се отплеснах на битовизми, извинете...
И виждам с какъв хъс се присмиват на Люба, обаче дума лоша да не се каже "за горкото Роси"! Аман от размазани стандарти!

Аз си позволявам за миене на прозорци и пране и гладене на пердета. Основно почистване няколко пъти годишно - също.
Обаче да ми пипа из гардероба - никога.
Ако човек живее в апартамент, няма какво толкова да прави домашната помощница - имаме си миялни, перални машини, прахосмукачки, пространството не е голямо, няма какво толкова да чисти домашната помощница.
Готвене? Та сега на всяка крачка има готова храна, ресторанти...

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 11:07 от Janelle

# 503
Диана е на висок пост при луканките.
Както и Поли-Цикатридината, която не позволи на Евгени да я нацелува. Каква борба беше, но не се даде момичето.

# 504
За жените и мъжете е точно така.
Принципно каквото търсенето, такова и предлагането, всяка гледа да се "пласира" възможно най-добре, все пак са наляти кинти за корекции, вече е "вървежна".
Но, ако се случи един катарзис и всичките тези джуклести, грозни мумии вече спрат да са "търсеният типаж", следващата смяна млади и напращяли ентусиастки останат естествени и се съсредоточат върху други неща, ще се оправим, че демографското положение е в период на "заличаване".

Индивиди като силиконовите бръмчалки привличат сходни индивиди от противоположния пол. Вижте, че Виктор и Васята не се насочиха към тях, а към нормалните момичета. Ако обаче си жена, която харесва да виси по дискотеките и не търсиш интелектуално и професионално развитие, логично животът ще те среща все с баровци, тузари и натегачи като Мартин, чиито ценности са, хм, съмнителни.
Към кои точно "нормални" момичета се насочиха ? И двамата се насочиха към  емоционално безразлични към тях жени , пренебрегващи ги със самочувствие и съсредоточени само върху себе си - което е основното качество на "силиконовите бръмчалки " , а не точно наличието на самия силикон. Ако визирате Люба , то не виждам кой се е насочил към нея, защото Виктор определено не е

# 505
Някой знае ли как е мн.число на гривнЯ, че аз съм с няколко 🤔 Трябва да съм в тренда ,когато обяснявам!😂
 Люба с добър ход за печелене на ефирно време! Напусна групова среща ,поиска разговор с Марто- ехе...Доста време й отделиха и на синхрони. Ако беше останала щеше да е в миманса.👍😉
  Днес Марто ще се престраши да поиска да прочете част от великия шедьовър "Игра на ходове". Кой ще бъде надигран - той или Данчето?🤔😂😉⚘

# 506
По темата за домашните помощници – бъдещето е в роботите. Всички ще си имаме.
По отношение на готвенето – все повече семейства си поръчват храна.

Ако Марто прочете и един пасаж от писанията ѝ, ще се гръмне като види правописа ѝ.

# 507
Ми то, ако трябва да сме честни, излиза по-евтино да поръчваш вече. Grinning

# 508
Добре де, признавам си и аз искам нищо да не пипам и някой да ме издържа, затова че отдавам енергия, но ЖДНБ, не мога да проумея, че има толкова тъпи мъже да го правят. Има ли наистина?

# 509
Ана Мария в Преди обед. Още по- грозна Neutral Face Сложила дълги екстеншъни и бретон. Ергенът не и се отразил добре емоционално и затова сега почивала. Кой ги издържа тези вечно изморени моми?

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 13:46 от Г-жа Рамацоти

Общи условия

Активация на акаунт