🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 418
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 510
Анчето днес е друга... попрочела е за участието си в Надкаст и бая се е обрала. Участието ѝ в "Ергенът", не и се било отразило добре психически и сега си почивала и се възстановявала от него. Обиколила 5 или 6 училища в София, Благоевград и Банско, защото била "кротка" като агънце и от всичките я искали и баща ѝ спешно търчал да я взима от едното и да я води в другото. Въобще, била едно добро дете и не е ясно защо на майка ѝ главата е побеляла докато е била хлапе.
В овърсайз зелен костюм е и розови маратонки, с които можете да преплувате успешно Ламанша, ползвайки ги за лодки, зашила си е коса "Даниела".

# 511
Аз си пердаша за вчерашните впечатления-Виктор вчера супер тъпичко постъпи,не я харесвам Люба,обаче да я нацелуваш многократно,да я каниш на срещи,да ѝ дадеш надежди,после да ѝ кажеш-ми,аз ще се пробвам и с други,перефразирам,а след това-ми,имаш време да си помислиш дали да ми дадеш роза 😐 Този взе сериозно да ме дразни, адското мекотело.Верно може да е минал под дъгата,нищо мъжествено.
Заслужава Люба и Бранимира да не му дадат роза и да си остане с момата с необуздан нагон.И без това след появата на Васил,се преориентираха сума моми.Отделно,че разговорите му са в стил "обичаш ли хляб?".Да умреш от скука..

# 512
  • На морето!
АМ в Преди обед, съща Петя Буюклиева, но без колорита и изказа. Мънка, мрънка и стои свита и неловка. Езикът на тялото й крещи, че някой здраво я е нахокал за предходните си изяви, не знам Мартин или продукцията, но прави много силно впечатление разликата с намаханото поведение от предаването. Точно като були, което са пратили при директора.

# 513
Ехаа, Ана Мария е решила, че двете дини не са достатъчни и си е монтирала 2 м  коса. Но стойката ѝ  пак е хищническа и едва ли си е променила мъжкарския изказ.

# 514
  • София
За Виктор и Любка от ден първи смятам, че той си изливаше с нея натрупаното напрежение от срещите с Бранка. Целуваше я, докато си представя, че е Бранимира, нещо такова. Просто се възползва от това, че тя го допуска до себе си, приятна му беше, ставаше и до там. Това, че тя си въобрази нещо друго си е неин проблем. Особено пък в Ергена да очаква лоялност.
Скрит текст:
Анчето днес е друга... попрочела е за участието си в Надкаст и бая се е обрала. Участието ѝ в "Ергенът", не и се било отразило добре психически и сега си почивала и се възстановявала от него. Обиколила 5 или 6 училища в София, Благоевград и Банско, защото била "кротка" като агънце и от всичките я искали и баща ѝ спешно търчал да я взима от едното и да я води в другото. Въобще, била едно добро дете и не е ясно защо на майка ѝ главата е побеляла докато е била хлапе.
В овърсайз зелен костюм е и розови маратонки, с които можете да преплувате успешно Ламанша, ползвайки ги за лодки, зашила си е коса "Даниела".

Олеле, ужас!

# 515
Мен лично Даниела не ме дразни вече и дори ме забавлява на моменти. Защото идея си няма колко различно ще стане всичко, когато се появят 1 - 2 деца, особено, ако са породени. Как точно ще нищоправи по цял ден, как ще пръска женска енергия, каква хармония точно ще е в дома им и как ще протичат почивките им Grinning И какво ще бъде ежедневието й с мъж, като Мартин, който вечер ще е по баровете, докато тя дондурка дете/деца с течащ нос вкъщи. Но за момента тя няма как да знае това и затова си представя как до старини ще лежи по цял ден и ще пише книги, докато мъжа й носи пари

# 516
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ъм, детегледачки? Grinning Персонални асистенти? Всякъкъв друг помощен персонал? Много е близо до акъла, че не възнамерява да ги отглежда самостоятелно. Все пак с деца няма да й остава време за важните неща, това не може да се допусне.

# 517
Какви деца? То си личи, че тя нито е влюбена, нито смята да гради бъдеще с него.

# 518
Добре де, признавам си и аз искам нищо да не пипам и някой да ме издържа, затова че отдавам енергия, но ЖДНБ, не мога да проумея, че има толкова тъпи мъже да го правят. Има ли наистина?
Ако не пробваме , няма да разберем Joy В момента, цялото мъжко войнство, си събира багажа и се готви да забегне на Луната
Ама Мария в Преди обед. Още по- грозна Neutral Face Сложила дълги екстеншъни и бретон. Ергенът не и се отразил добре емоционално и затова сега почивала. Кой ги издържа тези вечно изморени моми?
Ей това лицемерие ме дразни и сочене , че друг е използвач. Аз кога мога да си позволя 6 месеца бърнаут , май само след като ме "закопат"
За Люба си мисля, че ни демонстрира , актьорските си умения , добре го играе, дано я вземат в някой сериал, да го раздава Флюбената Долсинея .

# 519
WTf ман, изпуснах си телефона в супата. Моля предупреждавайте ! Като драг куйн е😆

# 520
Даци не я виждам да ражда деца. Тя една хавлия, ако чака някой да сгъне, да се прежали да ражда, че и деца да пищят - нееее. Няма шанс.

# 521
Още по-лошо,Люба е човекът за разтуха от натрупаното негодувание заради Бранимира,супер ок.Пуска фъндъци и после отбой.Поне нещо да беше мъцнал,нещо,с което да ѝ покаже,че не иска да си тръгва,а не да я придърпва в стаята му,целувки,срещи,а после-еми,всеки сам си преценя.
Може би женската солидарност ми пречи да съм обективна,хах.

# 522
Главният въпрос е КОЙ би изградил бъдеще с нея? То гени ли са да ги опишеш, качества ли са да ги оцениш ?!!

Какви деца? То си личи, че тя нито е влюбена, нито смята да гради бъдеще с него.

# 523
  • София
Даниела не е родена да бъде домакиня?!?! Била родена, за да бъде хубава жена. ОМГ.
Егати и наглото, меркантилно и мързеливо същество.
Мартине, Мартине, няма такъв балък като теб. Осра си целия образ създаден в Игри на волята.
И докога ще я дават драскачката на гугъл преводи?
Големия въпрос е дали ще правят секс. Ако тя не му пусне ще е доказателство, че е заета и спонсора няма да го допусне.

Виктор и Любомира и техните планирани актьорски етюди ми е трудно да ги коментирам. На вярващите на тези изкуствени драми, приятно гледане им пожелавам. Истината за тях ще лъсне след шоуто. И ще бъдете разочаровани както след първите три сезона. Любов в българския Ерген няма и няма изгледи да има.
Любомира обаче от толкова много игра влезе толкова дълбоко в ролята си, че чак става страшно. Няма смисъл, момиче, не влагай толкова емоции (тази среда там ги увеличава на макс), защото Виктор не си заслужава усилията, а и в живота няма как да сте заедно. И причината е другаде...
Мартин леко я попари, но той каза това което се вижда. Сигурна и е победата на Любомира, но за Виктор това му е сигурното конче в играта. Сигурния пристан на който да стъпи. Нищо повече.

Косара как само насмете Васил, който гледаше виновно, виновно в земята смъмрен. Васил сигурно започва да си мисли, ако тази жена за най-малката дреболия така ми се фръцва, по-добре да не си слагам таралеж в гащите.
Косара ми изглежда като на жена, която на всяка цена иска да победи заради себе си най-вече, но с такова детинско поведение сама си рита столчето. Ще я призная само ако му откаже роза на енергийния.

А така Бранка. Добре му го каза на Вики, а той гледа и премигва. Бий му шута на дечкото, за какво изобщо му се обясняваш?

Прекалено много дават Мартин и Даниела, което е ужасно досадно. Нали излязоха от играта? А 70% от епизода е за тези двамата. Ники Николов целия си сезон май е направил за тях, а всичко останало сякаш е за фон.

За днес, надявам се най-искрено Бранимира да не даде роза на този палячо Виктор.
В един друг свят в който няма Ники Николов и режисура съм абсолютно убеден, че Виктор щеше да остане без жени във формата и щеше да се налага да се връща преждевременно и сам в София, за да върти дупето в сластни танци пред богати чичковци в затъмнени нощни заведения.

# 524
Даниела на всеки 15 минути от пребиваването си в "Ергенът" стояла с преса и сешоар, и постоянно си оправяла коса, грим, внимавала как сяда, за да изглежда най-долбре на камери, какво прави, как ходи, какво говори. Жената си е продукт и прилага през цялото време продуктово позициониране.

Общи условия

Активация на акаунт