🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 096
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 795
Само че не е физическо😅

# 796
Овърдознах от екранно време на младоженците. Данка ми е далеч от интересна. Комуникацията на Мартин с другите момичета ми е по-забавна. Очаквах поне нещо раздор да вкарат между влюбените с тези задачи, тоооо... само Даниелени преструвки и мартовски лафове.

# 797
  • София
Хаха, преводът кърти - Мr Nice Guy = господин Добряк

# 798
Адриана какво попита Васил, което ще дадат след рекламите?Четири пъти връщах , но тя така смачква думите, че само чувам ясно Косара.
И той се ококори след въпроса.

# 799
Адриана какво попита Васил, което ще дадат след рекламите?Четири пъти връщах , но тя така смачква думите, че само чувам ясно Косара.
И той се ококори след въпроса.
И аз не разбрах.

# 800
Пита го целувал ли е Косара.

# 801
Дали я е целувал?

# 802
Да, и сгреши Адриана с този въпрос. Ще разяри Васко. Да иде  да пита Косара, защо ергенчето пита.

# 803
Много ми е грозна Даниела, но се чудя какво е учила , че чак като психолог се изявява.
Любомира е изключително неприятна и тя несимпатична и грозновата , а и с тежък диалект , който не знам как преодолява с изявите си на актриса .

# 804
Маги е психоложката,а Даниела е експерт по женската енергия,но момичета търсят любовни съвети от Мартин

# 805
Тоя сезон голяма сметка се държи на ергените за целувките

# 806
Да, и сгреши Адриана с този въпрос. Ще разяри Васко. Да иде  да пита Косара, защо ергенчето пита.
Защо пък да го разяри? По-добре да пита него, вместо да клюкари в къщата и накрая да се получи развален телефон (както с Виктор и Росица).

# 807
Това изречение за Мартин от книгата на Дани звучеше добре.

# 808
  • here and now
Много ми е грозна Даниела, но се чудя какво е учила , че чак като психолог се изявява.
Любомира е изключително неприятна и тя несимпатична и грозновата , а и с тежък диалект , който не знам как преодолява с изявите си на актриса .
Учила е да намира будали, но май много не е внимавала в час....

# 809
Адриана е много красива, аз я харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт