🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 954
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 365
Най ме изразни Данчето, когато метеше бара с боси крака! И на още едно място беше  боса.
Иначе за всеки влак си има пътници. В този Ерген  не виждам двойка, но всеки от участниците ще си намери спътник, дори и Виктор.
Искаше ми се да има кекс!

На снимката си пише Даниела

# 1 366
  • In The Middle Of Nowhere
Мале, мале, добре че имаше един клип в ютюб как е изглеждала преди корекциите та да я позная, че не е истина просто 🙄 Не друг човек е сега, ами..

# 1 367
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Коя е Данка?
С бялата тантелена блузка

# 1 368
  • София /Абсурдистан
Данка какво се прави, че не знае как се държи метла. Сякаш в Чепеларе с перце са я гладили.

# 1 369
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Коя е Данка?
Тази в бяло..

# 1 370
  • София /Абсурдистан
Неузнаваема.

# 1 371
А по-дребничката брюнетка до нея май е сестра ѝ.

# 1 372
Защо? Защо от такова симпатично момиче с приятни черти и съвсем прилични нос, устни Данка се е окепазила така? Rolling Eyes

Дори челото ѝ не изглежда толкова несъразмерно късо на тези снимки.

# 1 373
Васко с тия слонски звуци и мен би ме загубил , тотал щета просто.. мега тъпунгерското изпълнение . Както каза Марто, криндж на стероиди...Сега, ако беше се доближил до слончето, пък да му подхвърли ябълка, или просто да се удивлява на красотата им, друго щеше да е.  А той си го е шубе не по малко от Ферай май май.. А и тримата се държаха мега детински, направо ми става тегаво колко сме се отделили хората от природата, и я гледаме сякаш гледаме екрана на тв

# 1 374
Косара видя, че тя не е единствена и избраната и сега ще почне да му намира кусури на Васил.

Той си има де - това с наливането и мен ме подразни, освен това си седна бейски на средното столче преди момичетата, а можеше да ги отведе - настани и т.н. Липсват му обноски, нищо че много държи да покаже увереност.

Тази Тантра си беше гавра с Мартин направо - хаха. Не знам какво точно целеше освен да го постави неудобна ситуация.

Даниелчето мен ме кефи как си се забавлява в заведението и добре си почиства - със сигурност го е правила  и друг път.

Ади е толкова пренавита - не е нормално това - дано се види отстрани и малко успокои емоциите си.

Ферай този епизод ме забавлява много. Може да е глупавичка, но на мен ми е сладка.

Сега разбрах какво имаше предвид Виктор като отговори на въпроса: "Гей ли си?" с "Все още не". След това предаване със сигурност ще е травмиран за цял живот и ще стане все по неуверен и нерешителен с жените.

# 1 375
  • София
Виктор още преди реагираше странно на жените, все едно го затрудняват и трябва дисертация по темата да пише. Като влизаха още момичета, реагира уплашено, като се пренасочваха от него към другите все едно камък му падаше от сърцето. Язък, а е толкова хубаво момче..

# 1 376
Васко със слонския звук, да ѝ го запише като мелодия за аларма, на Клюкара. Joy
Да се сеща всяка сутрин тя, че не се клюкари така пред хората за други хора, с които си бил на среща. Иначе като му се превиваше от смях на слонския звук, не ѝ беше толкоз кринЧ. И не веднъж ми монотонно се оплаква от него пред другите, зорлем да го очерни. Безсрамница. Проси си гадже от бай Марто по най-клюкарския начин.

# 1 377
Русото момиче изглежда повече на сестра й. Даниела е била е сладка и естествена, но не е привличала вниманието както сега. Ако тя наистина харесва това, което е в момента, все тая какво си мислим ние за външният й вид. Очевидно има мъже, които й се кефят на сегашната визия. А какви са ценности на тези мъже е отделна тема и в крайна сметка си е лично нейн проблем.

# 1 378
В шок съм от '"стария' вид на Даниела в сравнение с "новия" вид.

Не знам за друго, обаче за пореден път ми избоде очите ужасния вкус и липсата на усет за стил на Косара. Ама ослепях от деколтето на роклята с черешки, наистина ! Точно такъв тип деколте завинаги трябва да го забрави, а то на нея са й любими. Бански, рокли, потници, побърквам се като я видя, а уж с мода се занимава. Вече мнозина го казаха преди мен, но тя 100 % чете тук, та пак ще го кажа - Косара е с малки и раздалечени гърди,  и трябва да забрави за такива деколтета, връзчици, шнурчета  и т.н., защото изглеждат много зле нещата. Ферарчето и тя е с малък бюст, обаче много добре се справя с избора на подходящо облекло и линия в областта на гърдите и  не привлича излишно внимание там, изглежда си чудесно. Много ме дразнят такива неща и нямаше да го кажа, ако Косара не се правеше на Коко Шанел.

# 1 379
Русото момиче изглежда повече на сестра й. Даниела е била е сладка и естествена, но не е привличала вниманието както сега.
Скрит текст:
Ако тя наистина харесва това, което е в момента, все тая какво си мислим ние за външният й вид. Очевидно има мъже, които й се кефят на сегашната визия. А какви са ценности на тези мъже е отделна тема и в крайна сметка си е лично нейн проблем.
Ама само как привлича сега вниманието обаче.

Има красиво преправени жени, тя не е от тях.

Тя е от гротеските.

Общи условия

Активация на акаунт