🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 743
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 205
  • България
Тази Алекс грам е нямала желание да влиза в Ергенът, да се бори за любовта и въобще да се сваля с ергените. Имам чувството, че са я намерили от кампаниите на Опосумите Bulgaria Wants You. Най-голямата полза е, че Алекс е понаучила български.
Но много празна личност, конформистка.

# 2 206
Все пак ще има среща с родителите. Тази седмица Виктор ще се среща с майките на Люба и Клаудия.

# 2 207
  • София
Тръгнах да гледам Синтия настроена критично от споделеното тук, но не ми се видя толкова ужасна . Да, има твърде много Аз, аз… в началото, но беше интересно като гледна точка от друг ъгъл. Сякаш искаше да се изприкаже 😉 Даже си беше направила конспект за подкаста 😂. Изтъква общата си култура, която е над средната сред кокошките, което идва малко повече, но кой с каквото може 😉. Някои с
Скрит текст:
цици
, филъри, джуки…
С Неделчо сгафи / по-скоро от бързане да се изприкаже /, не се усети 😉
Странна птица 😉

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:10 от almadji

# 2 208
Изцяло се присъединявам към последния коментар на sette за Роси. На мен ми е симпатична някакси, припознавам се в някои отношения. Всъщност, съвременният свят е много предизвикателен що се отнася до социални връзки и общуване. Изисква от нас доста. Това, което съм разбрала, е, че колкото повече човек знае кой е и стойността си, толкова по-трудно е да бъде съборен. В този сезон видяхме нереално самочувствие ( Косара ) и ниско такова, пак нереално - Росица. Не знам, за мен сякаш Мартина, въпреки пъченето си и някои секс провокации, е най-балансираният образ. Даниела е извън коментар поради измисления си такъв.

# 2 209
Тази Алекс грам е нямала желание да влиза в Ергенът, да се бори за любовта и въобще да се сваля с ергените. Имам чувството, че са я намерили от кампаниите на Опосумите Bulgaria Wants You.
Това кога го е казала? Аз чух, че била доста развълнувана, защото си мислила, че Ергенът е Валери от ИВ. 😁 Също спомена, че ѝ е било много приятно да бъде сред българи - което също е причина да влезе.

А и усещам, че май е искала да завърже контакти и да проучи пазара, защото намекна, че можело да отворят магазин в София.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:28 от Lilly_85

# 2 210
Възможно е Росица да е много по-духовно извисена от другите участнички, но това не си пролича в социалните ѝ умения. Няма как да знаем колко е образована Роси. Въпросът е, че не се адаптира към средата. Все пак не е дете.
Не е нужно да приглася на Ана Мария. Ако има да каже нещо, да го каже ясно. Свиване по кьошетата и хейт не вършат работа. Или да си подвие опашката и да е в групата, или да си каже какво я дразни. Какво е очаквала, хиените да не ѝ се нахвърлят ли?
Да уточним, че яко се филмира за всеки един от ергените. Без ясна представа в какъв формат е влязла.
Истински интелигентният човек ще осъзнае, когато е в среда на хора с по-ограничен светоглед и ще намери общи теми и с тях. Все пак дори и любимите ти филми да са на Кубрик, все ще си гледал и "Гадни момичета" и "Тетрадката" и ще има за какво да си говорите.
За мен Роси не е по-извисена от другите, но има претенциите за такава. И тъй като не получава валидация за това - агресира.

# 2 211
И на мен ми прави впечатление, че Роси сякаш не прави разлика между това, което й се иска и реалността. И когато двете неща се сблъскат челно, тя изпада в голям вътрешен конфликт, защото й е трудно да приеме истината и болката, която тя носи. Беше доста убедена (подобно на мен), че е фаворитка на Виктор и когато в един момент това се оказа невярно, не се чувстваше добре. Това горе-долу съвпадна с времето, по което си е мислила, че там ще срещне и има приятелки, докато някои от тях не я "сготвиха" и не помогнаха съвсем да изпадне от класацията на Викторчо. Ако той изобщо е имал такава, защото вече и аз сериозно се съмнявам в наклонностите му. Мислила е че с Алекс ще се сближат, уви и това не стана. Когато е в дружелюбна среда и се чувства спокойна си личи, че проблемът не е в липсата на социални умения, а точно на въпросното "делулу", което се изрази например в "Доброто победи". Просто тя си живее в някакъв свой по-чист, наивен и спокоен свят, но уви - заобикалящия не винаги е такъв.

# 2 212
Типично Американско поведение, което в случая и е направило услуга. Избегнала е драми и напрягане, изкарала си е една почивчица и така. Айлячец, дето му казвате.

Тази Алекс грам е нямала желание да влиза в Ергенът, да се бори за любовта и въобще да се сваля с ергените. Имам чувството, че са я намерили от кампаниите на Опосумите Bulgaria Wants You. Най-голямата полза е, че Алекс е понаучила български.
Но много празна личност, конформистка.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 16:56 от Labubu8

# 2 213
  • България
Тази Алекс грам е нямала желание да влиза в Ергенът, да се бори за любовта и въобще да се сваля с ергените. Имам чувството, че са я намерили от кампаниите на Опосумите Bulgaria Wants You.
Това кога го е казала? Аз чух, че била доста развълнувана, защото си мислила, че Ергенът е бил Валери от ИВ. 😁 Също каза, че ѝ е било много приятно да бъде сред българи - което също е причина да влезе.

А и усещам, че май е искала да завърже контакти и да проучи пазара, защото намекна, че можело да отворят магазин в София.
Като я слушаш как ѝ е било комфортно да седи там без да има срещи с ергените, се разбира точно нулевото ѝ желание. И сега от нейния разказ: Влязла е и хич не я е интересувало какви са интригите и отношенията вътре.
Пак тя каза, че има сценична треска, и не искала камерата да я снима.

# 2 214
И на мен ми прави впечатление, че Роси сякаш не прави разлика между това, което й се иска и реалността. И когато двете неща се сблъскат челно, тя изпада в голям вътрешен конфликт, защото й е трудно да приеме истината и болката, която тя носи. Беше доста убедена (подобно на мен), че е фаворитка на Виктор и когато в един момент това се оказа невярно, не се чувстваше добре.
Обратно на повечето хора, не мисля, че Виктор е загубил интерес към нея, заради историята с целувката. Просто му дойдоха в повече момичетата. Бранка си я беше набелязал предварително и енергията му беше насочена там. За да има малко драма, си избра Любка като втора - по простата причина, че първата им среща мина леко и разбра, че с нея не е нужно да си дава много зор. Виктор определено не може да си разпредели вниманието върху повече жени - толкова си му е капацитетът. Много неподходящ ерген. От друга страна, като Тушев беше продуцент, се уверяваше, че (почти) всички ще ходят на срещи, като им организираше игри… Николов се изложи, оставяйки мъжете да решават всичко. Добре за тях, лошо за зрителя.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 17:29 от Lilly_85

# 2 215
На мен Роси много ми падна в очите,  когото си тръгнаха Мартинките на куп и тя се зарадва и направи много грозен коментар.

# 2 216
Като я слушаш как ѝ е било комфортно да седи там без да има срещи с ергените, се разбира точно нулевото ѝ желание. И сега от нейния разказ: Влязла е и хич не я е интересувало какви са интригите и отношенията вътре.
Пак тя каза, че има сценична треска, и не искала камерата да я снима.
Това, че не я интересуват интригите и драмите, е хубаво нещо. Аман от скандалджийки. Това със сценичната треска е малко странно, да.

Все пак от всички подкасти до сега, Александра ми е най-адекватната. Което е странно, защото и трите пъти, когато случайно влезе в кадър в къщата, изглеждаше като напушена. Но може би сценичната треска обяснява това.

# 2 217
Обратно на повечето хора, не мисля, че Виктор е загубил интерес към нея, заради историята с целувката. Просто му дойдоха в повече момичетата. Бранка си я беше набелязал предварително и енергията му беше насочена там. За да има малко драма, си избра Любка като втора - по простата причина, че първата им среща мина леко и разбра, че с нея не е нужно да си дава много зор. Виктор определено не може да си разпредели вниманието върху повече жени - толкова си му е капацитетът. Много неподходящ ерген. От друга страна, като Тушев беше продуцент, се уверяваше, че (почти) всички ще ходят на срещи, като им организираше игри… Николов се изложи като остави мъжете да решават всичко. Добре за тях, лошо за зрителя.

Аз вече се отказах да търся логиката в поведението на Виктор. Дори и да е подтикван от продуцентите за някои свои (без)действия, вече го виждам като фалшив образ. Не може да казваш, че си влюбен в Любомира на 80%, но да изглежда все едно си влюбен на 100% в Бранимира, същевременно да се целуваш най-страстно с Клаудия. Но отделно от това, аз някак си не виждам в очите му чисто мъжката страст, когато гледа някоя жена. Дори и на неизразителния Васил почват да му текат лигите като гледа Косара. На Мартин му святкат очите при вида на всяка по-засукана мадама. Виктор все едно изпитва единствено... досада. Според мен най-искрен беше когато отвърна на Люба, че не би търсил любов в реалити на нейно място. И според мен и той не е по тази причина там, затова и се съмнява в мотивите на всички. Пък дали просто неговия човек не е в Шри Ланка или той трябва да е от друг пол, няма значение. Явно просто е искал известност и се опитва цял сезон да влезе в ролята на Ергена, но тя не му приляга изобщо, колкото и от участничките да се опита да завърти едновременно.

# 2 218
  • София
Аз явно съм изпуснала кога Роси е демонстрирала интелект. Позагледах и се в инстаграма, остава усещане за нахакана ученичка. Според мен ментално още си е в гимназията и и се иска да е от вървежните, ама само и се иска.

# 2 219
Виктор е според мен много добро момче, което е неподходящо за тази роля на Ерген. Визията му на хубавец не е в съответствие с вътрешните му процеси - доказателство за това как стереотипно съдим по корицата. Мисля, че той иска да в луд по някоя, романтик е, идеалист, готов да се отдава и да прави компромиси, да казва “да”, когато му е до “не”, обича да угажда. На мен той ми се стори като дете в сладкарница в един момент. Хем знае, че иска захарен бонбон, но му дават и други десерти и му се услади да ги пробва. Изгуби се сякаш. Бранимира ми изглежда момиче, което би желало по-здрава ръка. Всъщност, светът е пълен с жени, които обожават мъже като Виктор. На мен ми е много по-симпатичен от Васил той, пожелавам му да излезе по-малко объркан от шоуто:)

Общи условия

Активация на акаунт