Скарахме се лошо.

• 5 903
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
На сериозните неща ще се изтрепят Joy
Буквално

# 31
От една друга тема стана ясно - ако мъж те харесва , света ще ти подари , ако не - и за едно кафенце ще те има за меркантилница Grinning

# 32
  • Варна
Голям проблем правите за едно клонче,ако бяхте така и с изхвърлянето на боклуците из цяла България...

Този, който кърше клони обикновено не го интересува и къде си хвърля боклука, че било само една хартийка.

# 33
Според мен имаш нужда от промяна. Не на характера, а на мъжа. Не знам какви са отношенията ви, но ако не те приема такава каквато си и заради това имате конфликти, има ли смисъл? На този въпрос си отговори сама! Дори и да си материалитка, това ти е характера и щом е започнал отношения с теб, трябва да те приеме такава. Проблемът не е в теб, а в него.

# 34
Това много звучи, на насъбрали се проблеми и неизказани неща. Парата се събира, вдига налагяне и после малки поводи са необходими, за да избие капака. Нещо ви куца в комуникацията и след това в отношенията. Започнете първо от комуникацията. Но наистина трябва да се избягват оправданията - ама аз съм такъв, ама той е еди си какъв. По принцип има и много стресови ситуации, когато индивидите реагират неочаквано, защото нямат изграден "шаблон" за реакция или просто предпазния механизъм вече не работи. Замисли се и защо точно тези думи са използвани.

# 35
Голям проблем правите за едно клонче,ако бяхте така и с изхвърлянето на боклуците из цяла България...

Този, който кърше клони обикновено не го интересува и къде си хвърля боклука, че било само една хартийка.

Всяко правило има изключение.

# 36
  • Out of the Mix
Според мен имаш нужда от промяна. Не на характера, а на мъжа. Не знам какви са отношенията ви, но ако не те приема такава каквато си и заради това имате конфликти, има ли смисъл? На този въпрос си отговори сама! Дори и да си материалитка, това ти е характера и щом е започнал отношения с теб, трябва да те приеме такава. Проблемът не е в теб, а в него.
Не съм съгласен.
Нищо не "трябва".
Хората се запознават, искат да прекарват време по някаква симпатия, привличане...
Но, като виждаш деструктивни процеси, мислене и действия в другия, не си мълчиш, а говориш.
Динамиката на отношенията с всеки е различна.
Вече, като мине време, и няма никаква промяна, или не се чувстваш хепи, тогава започваш да мислиш за прекратяване.

# 37

Да да, винаги другията, мъжът е виновен по подразбиране нали? Ако някой иска да живее като нарцис и егоист, прав му път, другият не е длъжен да се съобразява с това. Не случайно хората са казали, че балансът е най-трудното нещо в една връзка. Компромисите са също част от това. Да уточня. Говоря за здравословни такива. Ако всеки си дърпа своята черга и не мисли за другия, тогава се разделяте и всеки по своя път. Някой ден ще си намерите "правилната" / "подходящата" половинка. Мен ме съмнява някой да е, да кажем от 18 годишен до смъртта си, с един и същ като характер и поведение.

# 38
Минавам само да попитам - още ли сте скарани? Rolling Eyes

# 39
Не всичко е на всяка ценна , ако не се разбирате няма как да живете така дълго време ( според мен) Понякога Раздялата е най доброто решение.

# 40
Минавам само да попитам - още ли сте скарани? Rolling Eyes
Здравей, ами не сме просто скарани , а разделени. Малко след качването на темата той пожела да се разделим, защото много ме обича, но не може да преглътне неуважението ми към него и дисреспекта. Беше доста груб и студен във вечерта на раздялата и ми каза, че има нужда от време за себе си , че не иска връзка и не може да предприеме тази крачка. Тези думи много ме нараниха и обидиха, защото човекът, който до преди дни ми е казвал колко ме обича, днес вече не ме едва ли не. На следващият ден реших , че трябва да поговорим спокойно и нормално като интелигентни хора. На срещата той ми казваше, че много ме обича, но решението му е окончателно и мога да правя вече каквото поискам с живота си. В резюме, свободна съм. Разбира се се разстроих , но в един момент се съгласих с него и приех , че няма как да го насиля да прави нещо , което не иска. И тук идва интеесния момент, че когато аз се съгласих с него и приех решението му, той обърна палачинката и вече искаше обратното пак да сме си двамата и да оправим нещата. Нищо, че цял ден ми е обяснявал , че решението му е окончателно и това е най-доброто за нас. Та деня мина и дойде следващият, в който той ми пише, звъни и предлага срещи , защото искал да ме види, но аз вече бях заета и се бях разбрала с приятел да излезнем на заведение довечера. Разбира се казах на господина, че съм заета , но все пак ще мога да намина да го видя за 2,3 часа вечерта в 20,30 часа. В заведението обаче започна едно шоу, една музика, едно настроение и реших да поостана още малко, като на господина му казах, че няма да съм точна за срещата и ще поостана в заведението още малко, защото разпускам и се забавлявам . При което той откачи и се започна едно звънене на пожар , един спам в чата , едни обиди каква манипулаторка съм,как в момента съм с мъже ,каква лъжкиня съм,как сълзите и думите ми са една лъжа. Направо полудя . Щях да поостана в заведението още малко, но реших да отида при него и да му обясня какво се случва в моята глава. Естествено не ме изслуша, крещеше и хвърляше като луд и се разделихме окончателно..... Направо полудях.

# 41
Олелее, тоя е психопат и манипулатор.
Да почерпиш.
Като е обърнал палачинката е трябвало да му кажеш, ама как така изведнъж пък искаш да сме заедно.
После му казваш, че му е време за психиатър. И с луди не искаш да общуваш.
Блокирай отвсякъде.

# 42
  • София
На 16 ли сте?

# 43
Ако тази история е истина, не оставай насаме с него, да не те четем по новините.

# 44
Направо са си един за друг. Търкулнало се гърнето та си намерило похлупака.

Както написа авторката:
"арогантно и нарцистично, което признавам от части може и да е така , но това съм аз и това е характера ми, просто по-експлозивен,"
"Еми хора побеснях, реагирах остро  и се изпокарахме много сериозно,"

Сега пък другия прави откачени неща. Ама тамън са си, сега само ви трябва един общ враг, за да се сдобрите и така до следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт