Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 46 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Най-добре е лекарят да прецени, кой продукт ще е най-подходящ за конкретния проблем, а също и за самата кожа като кожа. Винаги обсъжадам какво искам като ефект и коментираме всички продукти. Лекарката ми обяснява предимства и недостатъци, и ми препоръчва, кое според нея е подходящо за мен, конкретно.

# 196
И аз се присъединявам към горните коментари - форуми, фб групи и т.н, са полезни, обаче тука никой не е лекар, не ви знае състоянието на кожата, евентуален здравен статус и прочее. Не може и не трябва да очаквате конкретна препоръка, защото всеки има мнение на база личен опит, а лекарят - ако е добър и в читава клиника, вече има наблюдения върху различен тип пациенти, както и съответното образование и тренинги.
Ако трябва, направете консултация с двама, с трима и изберете вашия лекар. Четене на суха теория и самоназначаване на продукти е в голяма степен безмислено.

# 197
Те и лекарите препоръчват това, с което работят. Трендафилова в Дерма акт например работи със Слулптра и това препоръчва основно. Георгиевски работи с Хармоника, лично на мен ми е препоръчвал Хармоника. Ако отида при Трендафилова, сигурно ще ми каже Скулптра.
 И аз искам да сложа колагеностимулиращ филър, но вече не знам на какво да заложа.

# 198
Скулптра се води мощен колагеностимулиращ продукт, за сравнение Хармоника е доста по-слаба. Тя подходяща за около 30-35г. Аз бих заложила на Скулптра и ме е яд, че не поставих първо нея, а сега трябва д чакам да мине необходимото време от Хармониката

# 199
Даа определени лекари си работят с даден продукт. Ето аз искай Рестилайн, а той без да ме пита сложил Волайт. От който при мен няма желаният резултат, колкото и да ме убеждават че е най- добрият им скинбустер. Аз съм си доволна от другия. Сега ще тряба да ходя при един за ботокс и при друг за скинбустер, което ме изнервя.

# 200
Моята дерматоложка работи и с трите , но активно си прокламира Радиес , поне при мен, а като гледам други практики, той все повече отива на заден план, даже бива изключван от предлагане.

# 201
В София ли е дерматоложката Ви, коя е тя?

Моята дерматоложка работи и с трите , но активно си прокламира Радиес , поне при мен, а като гледам други практики, той все повече отива на заден план, даже бива изключван от предлагане.

# 202
Те и лекарите препоръчват това, с което работят. Трендафилова в Дерма акт например работи със Слулптра и това препоръчва основно. Георгиевски работи с Хармоника, лично на мен ми е препоръчвал Хармоника. Ако отида при Трендафилова, сигурно ще ми каже Скулптра.
 И аз искам да сложа колагеностимулиращ филър, но вече не знам на какво да заложа.
Точно затова питам. Ходила съм на 2-3 места, всеки си хвали неговото, никой не работи с всички продукти и да каже- лицето ти е такова и такова, това и това ще действа или няма да действа при теб. Поради тази причина питам тук за разяснение- от изброените кое какво прави, кое лифтора, кое дава обем, кое не.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 10:08 от M.P.G.

# 203
  • Варна
Според мен често прокламират това, с което самите те се чувстват най-сигурни да работят, а също и да не забравяме всички конференции ,на които се канят дерматолозите ….та и за големи интереси става въпрос.

# 204
Аз коментирах с моята лекарка Хармоника, Радиес и Ленисна. Работи и с трите, препоръча ми, за това което искам да коригирам Радиес. Аз се чудех за Ленисна, обясни ми, защо не я препоръчва конкретно за моя случай. Сега гледам, че и с Карисма работи вече.
Но ще проучвам и Скулптура за по-натам.

# 205
Аз коментирах с моята лекарка Хармоника, Радиес и Ленисна. Работи и с трите, препоръча ми, за това което искам да коригирам Радиес. Аз се чудех за Ленисна, обясни ми, защо не я препоръчва конкретно за моя случай. Сега гледам, че и с Карисма работи вече.
Но ще проучвам и Скулптура за по-натам.
Какво ви обясни за Радиес и Ленисна?

# 206
Пак ще нахалствам да  попитам, явно въпроса ми се изгуби сред морето коментари за скулптра и т.н - никой ли не е слагал Нуклеофил под очи?

В търсачката излиза  отзив само от една дама.

# 207
И аз се интересувам, защо не ви препоръчва Ленисна?!?

# 208
  • Варна
Пак ще нахалствам да  попитам, явно въпроса ми се изгуби сред морето коментари за скулптра и т.н - никой ли не е слагал Нуклеофил под очи?

В търсачката излиза  отзив само от една дама.
Явно никой, само да не е продукт отново за леко “освежаване”, каква е цената и при Савченко ли мислиш да правиш? Повечето подобни изискват 2-3 поставяния за да се види някакъв ефект. Аз съм правила например mesoeye c71 и ефект или поне такъв какъвто искам да видя нямаше .

# 209
Нуклеофил са полинуклеотиди, изискват поне 2-3 поставяния. От едно няма да видите резултат. Но и от 2-3 не е сигурно, че ще видите. 😀
Единствените продукти, от които се вижда моментален резултати са филъри и ботокс. За другите - чакаш да се развива във времето, да се образува колаген и така нататък.

Общи условия

Активация на акаунт