Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 952
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Каква е разликата между Хармоника и Радиес и кое се препоръчва да се постави като за пръв път?  Или и двата филъра се поставят едновременно в различни зони на лицето?
АЗ съм от Пловдив и сякаш няма много мнения за добри лекари тук. Мен също ме е страх от болката и затова още обмислям. Може би е по-добре да запиша час в София, щом има лекари, при които не е толкова болезнена процедурата.
Не съм много запозната с филърите, но сякаш Хармоника освен мигновен ефект ще предизвика производство на колаген. Поставянето беше в различни зони - Хармоника в скулите, а Реденсити в средната част.

# 556
Няма болка при поставяне на Хармоника, две убождания се правят ,по едно на бузка и от там се въвежда канюлата. Промушването на канюлата през тъканта е леко неприятно,но не е болезнено. Не стават синини.

# 557
При мен стават синини, но аз съм склонна да посинявам много.Но са две синки колкото монета от 50ст. на мястото на убождане и то скулите.На друго точки не е така.Въобще не боли поставянето на филъри.Поне не мен.
За клепачите- падат милиметри, няма как да падне повече и след месец отпуска, нищо драматично и беше към Joana  това.Неприятно е повече
усещането за тежест, което пак минава, не е за вечни времена, че
човек толкова да се плаши.

# 558
  • София
При мен стават синини, но аз съм склонна да посинявам много.Но са две синки колкото монета от 50ст. на мястото на убождане и то скулите.На друго точки не е така.Въобще не боли поставянето на филъри.Поне не мен.
За клепачите- падат милиметри, няма как да падне повече и след месец отпуска, нищо драматично и беше към Joana  това.Неприятно е повече
усещането за тежест, което пак минава, не е за вечни времена, че
човек толкова да се плаши.

ДХЗ, Скулптра правила ли си при Чилингирова?

# 559
Не, само Радиес, много е добра!

# 560
  • София
Не, само Радиес, много е добра!

Да, по твоя препоръка направих консултация с нея. Супер емпатична е, предразпоагаща. Предложи ми няколко неща, сред които и Скулптра. Затовва питам. Този месец съм рожденичка и мисля да се възползвам.
Благодаря ти! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 561
Здравейте,
Вчера бях на консултация при Д-р Нарин Адем в Пловдив.

FaceBook Dr Narin Adem - тук качва всичко

за Д-р Нарин Адем инфо

Много професионално отношение, много ми хареса как говори с мен. Веднага един вид позна през какво съм преминала, заради което кожата ми е в такова състояние. Предложи ми опции, които са подходящи.

Бях отишла главно за два въпроса, разширениете ми пори, от там ми обясни какъв ми е проблема (рязко отслабване преди 10години) + препоръки. Дълготрайни качествени филъри, които ще ги опънат малко и , ще освежът погледа ми.От 2 до 4 години.
И инфо за ботокс на челото, за бръчките ми там.Много исках там. Много хареса, че веднага ме попита дали имам нервни заболявания. Които аз имам, а не знаех, че ботокса не се препоръчва за това, изобщо не съм проучвала. Разпита ме неща свързани с това,какви хапчета пия, за да знае какво съдържат, но все пак ми каза, че няма шанс да ми приложи процедурата без да и докарам болничен лист от невроложката ми, за да може Др Адем да прецени дали процедурата е безопасна за мен.
*Едни идеоти,непрофесионалисти бяха готови директно да ме инжектират без да ме питат нищо. Добре, че в последният момент се отказах.

Това, което ме привлече да искам да запиша възможно най-скоро час при нея беше фактът, че качва даже и клипчета на резултатите и процедурите си във FB. Личи си, че снимките са реални, а не филтрирани фотошопи и прочие.

Там има и обяснения, защо някои процедури не се препоръчват, тя е и доктор професионалист и професионалист в естетичните процедури Simple Smile

Лошото е, поне за мен, че работи в София и само събота или Неделя идва в Пловдив Sad

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 09:03 от AniNe

# 562
По повод горния пост и противопоказанията за разни процедури и аз да споделя нещо, което не знаех, а може да е полезно на някого. Имах час за филър в устни при д-р Чилингирова, но тъкмо ми беше минал един херпес. Аз знаех, че не се правят инжекциионни процедури при активна инфекция, но тя ми обясни, че трябва да са минали минимум две седмици след последните симптоми (дори зачервяване, каквото аз имах). Та ми пропадна часът,  за съжаление, но рискът беше да се разпространи по цялата уста, а който не е имал херпес не знае каква гадост е това. И да, много мила и внимателна е д-р Чилингирова, само локацията на клиниката ми е малко неудобна.

# 563
Здравейте,

FaceBook Dr Narin Adem - тук качва всичко

за Д-р Нарин Адем инфо

Много професионално отношение, много ми хареса как говори с мен. Веднага един вид позна през какво съм преминала, заради което кожата ми е в такова състояние. Предложи ми опции, които са подходящи.

Бях отишла главно за два въпроса, разширениете ми пори, от там ми обясни какъв ми е проблема (рязко отслабване преди 10години) + препоръки. Дълготрайни качествени филъри, които ще ги опънат малко и , ще освежът погледа ми.От 2 до 4 години.
И инфо за ботокс на челото, за бръчките ми там.Много исках там. Много хареса, че веднага ме попита дали имам нервни заболявания. Които аз имам, а не знаех, че ботокса не се препоръчва за това, изобщо не съм проучвала. Разпита ме неща свързани с това,какви хапчета пия, за да знае какво съдържат, но все пак ми каза, че няма шанс да ми приложи процедурата без да и докарам болничен лист от невроложката ми, за да може Др Адем да прецени дали процедурата е безопасна за мен.
*Едни идеоти,непрофесионалисти бяха готови директно да ме инжектират без да ме питат нищо. Добре, че в последният момент се отказах.

Това, което ме привлече да искам да запиша възможно най-скоро час при нея беше фактът, че качва даже и клипчета на резултатите и процедурите си във FB. Личи си, че снимките са реални, а не филтрирани фотошопи и прочие.

Там има и обяснения, защо някои процедури не се препоръчват, тя е и доктор професионалист и професионалист в естетичните процедури Simple Smile

Лошото е, поне за мен, че работи в София и само събота или Неделя идва в Пловдив Sad
Не я бях чувала тази лекарка, благодаря че сподлихте!
Малко ме притеснява това, че цените и изглеждат доста по-ниски от на останалите, но пък сайта изглежда добре направен.
Резулататите изглеждат естетично добре при повечето споделени снимки.

# 564
Каза, че са промоции до края на Юни. И от време на време да се следи за други "Промо Пакети" и прочие.

# 565
По повод горния пост и противопоказанията за разни процедури и аз да споделя нещо, което не знаех, а може да е полезно на някого. Имах час за филър в устни при д-р Чилингирова, но тъкмо ми беше минал един херпес. Аз знаех, че не се правят инжекциионни процедури при активна инфекция, но тя ми обясни, че трябва да са минали минимум две седмици след последните симптоми (дори зачервяване, каквото аз имах). Та ми пропадна часът,  за съжаление, но рискът беше да се разпространи по цялата уста, а който не е имал херпес не знае каква гадост е това. И да, много мила и внимателна е д-р Чилингирова, само локацията на клиниката ми е малко неудобна.
Чилингирова къде работи, не е ли в Дерма акт?

# 566
Там е.

# 567
Здравейте,
Не я бях чувала тази лекарка, благодаря че сподлихте!
Малко ме притеснява това, че цените и изглеждат доста по-ниски от на останалите, но пък сайта изглежда добре направен.
На мен не ми се сториха по-ниски цените, специално погледнах за PRP терапиите при косопад - при нея е 500 лв., а в Дерма Акт е 350 лв.

В тази връзка вече се реших да пробвам някаква терапия за косопада, но не съм срещала отзиви за тези процедури. Моля, препоръчайте ми при кой лекар да си запиша час в Дерма Акт за такова лечение?

# 568
Мезо за косопад ли имаш предвид?

# 569
Не знам какво ще ми препоръчат в моя случай, предполагам PRP или мезотерапия, но ми се иска като отида за първа консултация да е при подходящия лекар и да се направи и процедурата.

Общи условия

Активация на акаунт