Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 43 805
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Мерси, аз се отказах от нея. Ще видя дали леге артис предлагат нещо, при тях ценоразписът е много тъпо направен и винаги това ме е спирало да ги посетя. Иначе за София знам, че моя приятелка е много доволна от тях. За ст.загора нищо не знам.
В крайна сметка може би ще си изчакам скулптрата. В скинлайн елансе М са 2 бр., а реално пише, че един е достатъчен. Дали ще ми пазят втория за след 2 г...едва ли Grinning

# 706
  • София
Аз днес сложих ботокс на чело,малко в гневната,както и пачи крак.Доктора ми каза,че има нужда да се сложи малко и в брадичката(ботокс+0,5 мл.филър),та сложихме и там.
Устните ми ги разгради,понеже имам миграция над горната устна от мноого време и вече се реших.След две седмици като отида на ретуш за ботокса ще ми сложи филър в устните и в брадичката.
Последния път в клиниката на Каляшева ми поставиха ботокс Вистабел,който издържа само 1 месец и половина.Сега съм с корейския Neuronox.Дано се задържи повече.При д-р Каназирев бях.

# 707
Не е ли малко времето между разграждането и новия филър?Аз когато разграждах, съвета беше да изчакам един месец поне преди новия филър в устните.

# 708
Моите устни от вчера. Малко се препълни горната този път.
Скрит текст:

# 709
Супер са!Ще се намести и ще слегне за 15-20 дни и ще са идеални устните.

# 710
Не е ли малко времето между разграждането и новия филър?Аз когато разграждах, съвета беше да изчакам един месец поне преди новия филър в устните.
[/quoteМалко е и за мен.

# 711
Направо се чудя само моите устни на втория ден от поставянето на филър ли са все едно са ме нажилили пчели. След няколко дни нещата си идват на място, устните ми са съвсем скромни (да не реши някой, че съм като фолк певица). Обаче първите дни е ужас,  да не говорим за следите от убожданията. При вас как е?

# 712
При мен си личи вечерта на деня на слагането и на другия ден до някое време.

# 713
Бюти, много красиви устни с прекрасен контур! Ще спаднат малко след седмица-две и ще са топ, но дори и така да останат са идеални.

Моите устни също страшно се подуват и посиняват, първите 4-5 дни не съм за пред хора. Буквално не мога да изляза навън без маска и винаги се учудвам като прочета, че някои жени я правят тази процедура в обедната почивка и се връщат на работа. Аз съм страшна за гледане. До десетина дни си спадат, синините изчезват и стават супер. Явно има хора, чиито тъкани се травмират по-лесно и за по-дълго време.

# 714
  • София
И аз очаквах да е нужно повече време,но той каза около 10 дни.Те ще са 13 тогава.
Устните ми изчезнаха за часове😁Много ми е странно да се гледам така и не се харесвам,но пък крайно време беше да ги разградя.

# 715
Моите устни още са сини- след седмица.Също много се травмират, посинявам, подувам се.

# 716
Когато съм слагала Рестилейн, устните много се травмираха. Сега с Жуведерм минава много бързо. Не знам дали е от филъра или аз почнах да го понасям по-лесно.

# 717
Здравейте, дами! Да попитам за препоръки в София за прп + микронийдлинг? Ще съм по работа в бизнес парк и виждам, че скин лайн са на близо, също дерма акт? Благодаря

# 718
Голяма съм бяла птица, тези дни бях при Трендафилова и изобщо не ми направи впечатление да е бременна, камо ли в напреднала... Ама аз бях толкова съсредоточена в собствената си физиономия, че не е учудващо!
Какво бихте препоръчали за околоочен контур, като повече ме интересува кожния тургур, отколкото тъмни кръгове и т.н. Кремовете вече не стигат за подръжка. Rolling Eyes

# 719
Здравейте, дами! Да попитам за препоръки в София за прп + микронийдлинг? Ще съм по работа в бизнес парк и виждам, че скин лайн са на близо, също дерма акт? Благодаря

Аз мога да препоръчам Скин лайн - д-р Христова, но посещавам в Центъра, знам че един или два дни седмично е в  Младост.

Общи условия

Активация на акаунт