Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 43 799
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
marigold, не мога да преценя все още. Казаха ми да очаквам ефект около 2 седмици след процедурата. Моето лице е слабо и изпито. Има леко запълване, но не знам дали е от отока, който имах след процедурата или от радиеса.
Имаше ли синини, подуване,,мисълта ми е след процедурата може ли да се покажем сред хората.
Сега лятото подходящо ли е за  инфекциозни процедури.

# 736
Няма проблем да се инжектира лятото.

# 737
Може ли да споделите разликата в двата пакета за 51 годишна,само ботокс и скин бустер  съм поставяла- Пакет REFRESH биостимулатор Sculptra® + 1ml хиалуронов филър Restylane   Пакет UPLIFT HArmonyCA® + 1ml хиалуронов филър Juvederm
В началото за юни имах записан час за филър или....на място щях да реша , но имах оток на венеца и пих антибиотик,по телефона ми казаха ,че трябва да минат 2 дни след прием на антибиотик и тогава да прилагат инжекционни процудури и така мина време ,сега го обмислям за средете на юли.Ще се радвам да споделите за двата пакета .Благодаря

# 738
Решете го на място с лекаря.За Скулптра може да искат да сложат още във времето напред.За Хармоника  може да се наложи два броя , за да покрие лицето.

# 739
  • гр.София
Здравейте, момичета! Имам нужда малко от помощ. Днес бях при др Ванеска, постави ми Хармоника. Но ми предложи и апаратни процедури за отслабване и стягане в  долната часта на бузите и двойна брадичка, от които имам нужда. Проблемът ми е, че тя работи до 17.30ч през седмицата, а аз нямам възможност да излизам от работа..по протокол се правят 5 през две седмици. Иска ми се да ги направя в Дерма акт, тэй като работят и събота и неделя, но не мога да се ориентирам при тях коя процедура е това.
Качвам снимка на процедурата при др Ванеска

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 19:10 от *Stella*

# 740
Зависи с какъв апарат е искала да ги прави.

# 741
  • гр.София

ДХЗ качих снимка в поста ми по нагоре 😊

# 742
Стела, ако е accent prime, бих си спестила и времето и парите. Правих зимата по същата схема, уж за оформяне на долна челюст -файда не видях.

# 743
Аз съм доволна от LPG,но за съжаление ми се появиха много капиляри… има ли алтернатива, която да не ми създаде още повече?

# 744
  • гр.София
Стела, ако е accent prime, бих си спестила и времето и парите. Правих зимата по същата схема, уж за оформяне на долна челюст -файда не видях.

pepina благодаря ви за съвета, а дали намерихте процедура която да има ефект в долната част на лицето

# 745
  • в 1001-та нощ
Аз съм доволна от LPG,но за съжаление ми се появиха много капиляри… има ли алтернатива, която да не ми създаде още повече?

Венус легаси е с пулсиращ вакуум - като потупване, топлината се наглася 👌

# 746
  • София

Вероятно с Accent Prime

# 747
  • София
Може ли да споделите разликата в двата пакета за 51 годишна,само ботокс и скин бустер  съм поставяла- Пакет REFRESH биостимулатор Sculptra® + 1ml хиалуронов филър Restylane   Пакет UPLIFT HArmonyCA® + 1ml хиалуронов филър Juvederm
В началото за юни имах записан час за филър или....на място щях да реша , но имах оток на венеца и пих антибиотик,по телефона ми казаха ,че трябва да минат 2 дни след прием на антибиотик и тогава да прилагат инжекционни процудури и така мина време ,сега го обмислям за средете на юли.Ще се радвам да споделите за двата пакета .Благодаря
Разликата е на първо място в съдържанието на скулптра и хармоника. Много зависи какво искате и как го искате. Можете да прочетете в гугъл. Скулптра е колагеностимулиращ филър на база на поли-L-млечна киселина, а Хармоника е на базата на калциев хидроксиапати и ХК. Имат различни ефекти във времето и също така, ако след това обмисляте лифтинг. За най-лесно дайте на чат джипити да сравни. Аз лично съм за скулптра, защото не се кефя на калциевия х., но всек иси има различни предпочитания.

# 748
Прекрасни , може ли да ми препоръчате доктор за поставяна на Радиес? Посещавам дерма акт ,но там не предлагат вече.

# 749

Общи условия

Активация на акаунт