Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 90 (м. май)

• 18 272
  • 651
  •   1
Отговори
# 150
  • В центъра на моретата
Долче, да е жив и здрав рожденика! Много усмихнати и споделени моменти!

Тортата е страхотна! Адмирации!
Весел празник!

# 151
# 152
Ето го и този. Ти нямаш сърце.
Добре че ядох Joy

# 153
Заек, благодаря!🙂
Елора, не сиропирам блата. Но няма и нужда. Поема си от крема и не остава сух.
Гущер, супер снимки!😃

# 154
Долче, жив и здрав рожденикът!
Тортата ти е зашеметяваща! Simple Smile

# 155
Здраве и щастие!

Ох, не мога да спя, всяка сутрин се събуждам с мисълта за тия секси дъмбели North Deer Sad

Ще си ги поръчам още днес! Ама черните...

# 156
Долче, прекрасна торта.
Да е жив, здрав и много успешен рожденика!

# 157
Леле, уникални вкусотии!
Долче, здрав и щастлив да е рожденика!
Елора,
Ходя на народни танци два пъти седмично.
Дори танците имаше моменти, когато ме изтощаваха за дни. Има такъв критерий, спорта помага при нормален или висок кортизол, при нисък влошава симптомите. Е, при мен имаше влошаване и даже спрях миналото лято. Сега се стабилизирам и ще почна по малко силови.

# 158
Хора, защо не работите прави? Аз от година вече имам Standing desk и на работа и вкъщи. Гърбът спря да ме боли, откакто работя права.
У нас много малко хора си избират на какво бюро да работят, ако не е работа от вкъщи и да си е тяхното. Да не казвам в колко офиси дори удобни столове им се свидят...
Дълго стоене прав пак не е много весело де, ако стоиш на едно място предимно. А то ако шаваш насам-натам, не е проблем защото ставаш и сядаш често.
Аз си пристъпвам настрани, напред. Сменям тежестта от крак на крак. От време на време клякам, половин секунда отнема едно клякане. Седенето е смърт за гърба и таза и не се компенсира с тренировка.

# 159
  • Близко съм
Дами, решила съм да пия Инхуа слим, влияе ли на хормоните , да не ми ги разбърка? Някоя има ли опит?

# 160
Тази леля ме утрепа с коментар под продукта в Амазон.де:

„Позволих си тези дъмбели в този ценови клас, защото не само ми трябваха дъмбели за спорт, но и бях в търсене на преса за сирене. Добри преси за сирене трудно се намират в тази ценова категория и почти няма такива, които да са толкова лесни за използване и толкова прецизни по отношение на налягането при пресоване, както тези дъмбели. Но внимание: дъмбелите са минимално твърде големи за стандартните форми за сирене с диаметър 12 сантиметра, особено ако се използва и тензух; така че изберете форми с един размер по-големи. Аз лично използвам кошничката за сок на преса за плодове – тя пасва идеално на тези дъмбели. Дъмбелите са изработени много качествено и теглото им се променя много лесно. Изключително съм доволен от тази покупка и се радвам, че успях да убия два заека с един удар.“

Аз си ги поръчах бай дъ уей...

# 161
Здраве и щастие!

Ох, не мога да спя, всяка сутрин се събуждам с мисълта за тия секси дъмбели North Deer Sad

Ще си ги поръчам още днес! Ама черните...
Хората малко по-друг тип мокри сънища докладват като се наядат с Ройтери... Joy

Коста, права си че има как да шава човек по малко, просто повечето на работа не си избираме обзавеждането а е каквото има.
Но и дълго време прав дори и с такова шаване мен не ме радва, имам доста години преподаване зад мен и точно този аспект не ми е мил спомен. Хем по-млада бях. Често ставане и сядане повече ми харесва.

# 162
Здравейте! От известно време се опитвам да се храня по Кето режим/диета. Още свиквам, но голямо смятане пада отмоя страна на макронутриентите. Постоянно тръсене на рецепти и така. Напоследък из ФБ ми се показва реклама на една книга "Здравословни Френски Десерти - 102 рецепти без захар, глутен и лактоза". Пише, че е подходяща при:  непоносимост към лактоза или глутен; диабет, предиабет или инсулинова резистентност; отслабнеш, без да се лишаваш от сладките удоволствия и т.н.  Не знам доколо си залсужава книгата и дали не става дума за поредния автор, събрал рецепти от нета и решил да прави книга. За това искам да попитам: Някой има ли я? Може ли да сподели мнение? Благодаря!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 20:19 от Zornica_ZZ

# 163
И аз не мисля, че е много полезно стоенето прав на едно място. Мен започва да ме боли кръста. Мога да вървя цял ден, но не и да стоя на едно място. Отделно, че няма как да стане на работа.
При пътуванията ни в чужбина на екскурзия /не почивка/ най ме “мори” обикалянето на музеи. Иначе изминавам 15 км. без проблем.

# 164
Аз съм работила и права на крак и на едно място за дълго време.
Не ми се отрази добре.
В гимнастиката е истината.

Тия книжлета във фб където се рекламират 90% са без автор.
Писани от изкуствен интелект.
Дори и кето десерти трябва да са отвреме навреме, а не ежедневно.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 20:21 от Елора

Общи условия

Активация на акаунт