Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 327
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там
Ули не й харесвам къдричките на раменете врата и ръкавите на тази рокля аз..Идват ми претрупани. Носи я няколко пъти в различни комбинации, но беше подходяща в тези цветове за вчерашните събития. Обувките са прелест да и в тон с роклята.

Шведите вчера на вечерята дадена от исландската двойка.
Вики една лоша визия нямаше за мен, този път. И с тази рокля я харесвам.

# 256
  • София
Крехка е като статуетка принцесата на Уелс.

И желязната Ан е там:

# 257
Прическата перфектна, както винаги!

И трите дами са чудесни, Камила най-много ме впечатли с тоалет.
Роклята на Катрин сякаш е носена, позната ми изглежда.
Носена е 2023 за Order of the Garter Service. А шапка миналата година за Remembrance day

# 258
Най - после истински кралски блясък - безупречни прически, безупречни тоалети и недостижима елегантност сред великолепен  декор !

# 259
# 260
Всички изглеждат великолепно! Камила е с много интересен модел палто, шапката е страхотна. Софи и Катрин са такива лъчезарни жени, усмивките им са прекрасни! 

Определено са си съчетали цветово тоалетите Катрин и Камила.

# 261
  • София
Поклонът:

# 262
Уникално красиви са английските дами, съвършена Кейт, роклята й е много шик /само обувките и чантата от 2023г ми допадат повече/, Софи също грее, много добри попадения от нея последните седмици. Тоалета на Камила е нов и много интересен.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 21:57 от gala66

# 263
Давиз, къдричките даже не ги бях видяла Simple Smile ама то с този цветен десен. Колкото повече я гледам обаче толкова повече ми харесва.
Стои й чудесно на Мери, като излята.

Сега им разгледах и менюто, много по мой вкус е Simple Smile нищо няма да откажа.

И шведите тези дни бяха много приятни за гледане. Това е семейство, което успява да създаде впечатление, че са близки. Колко са те си знаят, но близостта я докарват естествено и на клипчета и по снимки.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 20:01 от Не се сърди, човече

# 264
  • София
Уникално красиви са английсските дами, съвършенна Кейт, роклята й е много шик /само обувките и чантата от 2023г ми допадат повече/, Софи също грее, много добри попадения от нея последните седмици. Тоалета на Камила е нов и много интересен.
Съгласна съм напълно с теб!

Катрин - прекрасна както винаги, но някак обувките за мен не пасват, но.....иначе е супер.
А косата й......Two Hearts

От четирите височайши английски дами най-много ми хареса Софи- този цвят много й отива!

# 265
Моят фаворит този път е кралицата. Камила  направо свети в бяло !

# 266
Страхотен грим има принцесата на Уелс.

# 267
Прелест е Катрин!!!
Роклята е прекрасна, тя е като статуетка.
Страхотен грим има принцесата на Уелс.

# 268
Принцесата на Уелс, кралица Камила, Принцеса Ан и херцогинята на Единбург полагат цветя на Мемориала на невинните жертви след службата за Деня на благодарността в чест на 80-годишнината от Деня на победата в Уестминстърското абатство.

# 269
Британците са царе на детайлите - чак до букетите.

Общи условия

Активация на акаунт