Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 330
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 270
Страхотна снимка - каква осанка само ...
/от предишното носене на роклята/

# 271
  • Някъде там
Давиз, къдричките даже не ги бях видяла Simple Smile ама то с този цветен десен. Колкото повече я гледам обаче толкова повече ми харесва.
Стои й чудесно на Мери, като излята, не като да й е подарена.

Сега им разгледах и менюто, много по мой вкус е Simple Smile нищо няма да откажа.

И шведите тези дни бяха много приятни за гледане. Това е семейство, което успява да създаде впечатление, че са близки. Колко са те си знаят, но близостта я докарват естествено и на клипчета и по снимки.
В движение изглежда красиво.

И на тази снимка ми харесва.

То им личи по клиповете на шведите, това което казваш.

Филип и Матилде днес със секретаря на ООН Бан Ки Мун.
Цвета е хубав и аксесоарите, но модела на роклята е странен.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 16:17 от daviz

# 272
Това са от роклите, които само на Катрин седят добре, ако някой друг я облече ще бъде съвсем различно. На мен лично не ми е от любимите нейни рокли, но за събитието е добре. Шапката, аксесоарите и косата са безупречни от друга страна.

Страхотно впечатление ми направи как принцесата клекна напълно, за да поговори с ветераните.
https://x.com/christinsqueens/status/1920460844380385288?s=46

Херцогинята на Глостър и тя е много елегантна, много сладка чантичка.

# 273
  • София
Крис Джаксън както винаги на ниво:

# 274
О, косата е един път. То коса, коса - жива, гъста, лъскава!

# 275
Това са от роклите, които само на Катрин седят добре, ако някой друг я облече ще бъде съвсем различно. На мен лично не ми е от любимите нейни рокли, но за събитието е добре. Шапката, аксесоарите и косата са безупречни от друга страна.

Съгласна съм, точките са много труден десен, стоят по кежуал, но при роклята на Кейт е постигнат елегантен, аристократичен и по-строг ефект, съответстващ на случая. Аутфита на Кейт много добре се синхронизира с Камила, както и синьото на Софи и Ан, обичам това внимание към детайлите.

# 276
Да отдадем заслуженото и на Софи. Чудесен тоалет като цвят, модел, размер. Стои й много елегантно и женствено, съобразен е с фигурата. Обувки, чанта, шапка... абе, браво Simple Smile

# 277
И на тази снимка ми харесва.

То им личи по клиповете на шведите, това което казваш.

Филип и Матилде днес със секретаря на ООН Бан Ки Мун.
Цвета е хубав и аксесоарите, но модела на роклята е странен.

Колко богата изглежда полата така като е седнала Мери, тя била и плисирана даже Grinning

Харесва ми и Матилде и цвета и самата рокля, макар че според мен допълнителната асиметричност между ляво и дясно е само на снимката Simple Smile

# 278
Мълчание в знак на почит:

Кралицата и принцесата са се мачнали.

# 279
Ще видим принца и принцесата още веднъж днес. Те ще се присъединят към краля и кралицата на тазвечерния празничен концерт на живо на парада на Конната гвардия, за да завършат честванията за Деня на победата в Втората световна война.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 17:31 от Chonsi

# 280
  • Някъде там
Маргрете е настинала и е приета в болница за наблюдение.
Явно от онзи ден на церемонията. Времето беше много гадно. Докато грееше слънце, изведнъж се изсипа порой.
 Дано бързо се възстанови.
Люксембургските двойки откриват в долината Петрус първото издание на „Люксембургска градска градина“ (LUGA) - изложба на открито на градски градини, ландшафтни инсталации и селскостопански проекти.
Много приятно мачнати с зелено и подходящо за темата на ангажимента са се облекли снаха и свекърва.

Много ме кефят забавните вратовръзки които слагат понякога мъжете.
Фелипе и неговите пеперуди. 🥰

# 281
  • в сърцето на един мъж...
Ех, тази английска класа и елегантност! Страхотни са дамите днес, много ми харесват всички! Прекрасни тоалети, много добре стоят!

# 282
Ех, Крис, ех Джаксън
Роден талант

# 283
Още няколко от страхотните черно-бели кадри на Катрин от Крис Джаксън.

Много хубава кожа има Катрин.

Шапката на Софи е разкошна!

# 284
  • Down south
Най-накрая истински кралски визии!
Катрин е неотразима и безупречна, неслучайно е наречена за перлата в короната.
Кралицата и Софи блестят.
Чудесни снимки и благодаря на съфорумките, които ги слагат.
Английското кралско семейство е било и остава олицетворение на традиции и стил.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 21:26 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт