Кралски работи и клюки - май 2025

• 78 331
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 240
Софи е прекрасна в новата рокля, но самата рокля или десена ми се струва много позната.

Предишният й тоалет беше също прекрасен и много нестандартен.

По принцип пресата винаги търси препратка към Даяна, но в този случай наистина има пълно съвпадение в десена с тоалет на принцеса Ди от 1996г., което е странно за близо 30години разлика. Според информацията копчетата и ширитите също са напълно идентични.

# 241
Аз копчетата ги виждам различни, ширити при Даяна не забелязвам и честно казано, освен десена друга прилика в тоалетите не виждам. Даяна умееше да носи дрехите.
Не видях Уелс на днешното парти?

# 242
Уелс ще присъстват вероятно на следващото градинско парти и ще бъдат домакини. Градинските партита винаги са разпределени, не са задължителни и да присъстват още на първото такова.
Минала година Уилям присъства на второто градинско парти и беше придружен от братовчедите си.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 22:04 от Chonsi

# 243
Те май присъстват на 1 макс 2 на година.

# 244
Кралска приказка – 65 години от красивата сватба на принцеса Маргарет

# 245
Софи е прекрасна в новата рокля, но самата рокля или десена ми се струва много позната.

Предишният й тоалет беше също прекрасен и много нестандартен.

По принцип пресата винаги търси препратка към Даяна, но в този случай наистина има пълно съвпадение в десена с тоалет на принцеса Ди от 1996г., което е странно за близо 30години разлика. Според информацията копчетата и ширитите също са напълно идентични.

Това специфично каре -  gingham -  е супер характерно за британците. Навсякъде за всякакви поводи - от пижамка като на Джордж при срещата му с Обама, до елегантни рокли - палта (както се вижда). Да живее модният гений, който може да хване такова каре и да го издигне.
В този ред на мисли, роклята на Софи ми харесва повече от тази на Даяна заради горната част.

# 246
  • София
Даяна умееше да носи дрехите.

В случая дори в успяла да изглежда елегантно в този десен на покривка.
За Софи не може да се каже същото.
Днес обаче е доста добре, с изключение на дължината. Шапката също не ми допада особено.

Шведските дами и всичко показано от посещението на исландците беше много красиво. Не успях само менюто да разгледам, връщам се да го търся.

# 247
  • Countryside
Да се изкажа и аз за Хари. Много ми е симпатичен и чаровен, изглежда ми добър и състрадателен човек. Но според мен още не е преживял травмата от смъртта на майка си и затова така брани жена си, с някакво негово разбиране, че ще пострада ако не я защитава, а тя явно се възползва от това. Според мен обаче, след всичките му интервюта, книги и драми, връщане към АКС не е възможно.

# 248
Не е и желателно. За какво им е! Няма да е здравословно нито за него самия, нито за неговото семейство.
В интервюто не личи да иска да се връща.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 10:10 от птица

# 249
  • Някъде там

Шведските дами и всичко показано от посещението на исландците беше много красиво. Не успях само менюто да разгледам, връщам се да го търся.
Намери ли го? В скрит текст го сложих.

Тирамису в датската вечеря месце има 😉, но няма снимки за съжаление.
Скрит текст:
МЕНЮ

Зелени аспержи от градината на замъка Фреденсборг
с гренландски снежен рак и пъдпъдъчи яйца
Билкова сметана
*
Телешко месо от свободно отглеждане с вариация от лук, пюре от целина, моркови и гъбен сос
*
Мини пай с ревен
Макарони с женско биле
с мариновани череши от замъка Graasten
La Cigaralle 2022
Cahors

Château de Cayx 2018
Cahors
Много ми харесва тази снимка от вечерята по повод домакинството на Дания на съвета на ръководителите на ООН  вчера.

И Кристалина е присъствала.

След откриването на плавателния сезон по рано през деня, Фредерик е приел на делови обяд  председателите на COP и изпълнителния секретар на ООН.

Приемът е бил на кралската яхта Dannebrog в пристанището на Хелзингьор.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 12:32 от daviz

# 250
Венец с ръкописна бележка от принца и принцесата на Уелс, който принц Уилям ще положи в Уестминстърското абатство по-късно днес по време на службата за Деня на благодарността.

# 251
Обувките на Мери Heart Eyes
И роклята не е лоша, но основно, защото е върху нея, но обувките, ах, обувките.

# 252
Кралското семейство пристигнаха в Уестминстърското абатство, за да присъстват на службата за Деня на благодарността по случай 80-годишнината от Деня на победата в Европа.

Катрин и Камила са в тон

# 253
  • София
Прекрасни са кралицата, принцесата на Уелс и херцогинята на Единбург днес.
Кейт е съвършена.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 14:17 от Eiger

# 254
И трите дами са чудесни, Камила най-много ме впечатли с тоалет.
Роклята на Катрин сякаш е носена, позната ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт