Звездни Компромати- Май'25

• 266 717
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 580
Мария има силикон в устните мисля, не хиалурон.
Не знам има ли реални варианти да се поправи.
Нека някой запознат да сподели.
А и не малко внимание ѝ донесе тази визия през годините, за добро или лошо.

# 2 581
  • София
Все има варианти, но явно тя не иска. Виждала съм на някои да им режат част от кожата над устната, а нея да я зашиат отгоре, за да е по-голяма. И нейните джуки биха могли да пооправят и няма да изглежда като минога.

# 2 582
  • До морето
Даже не е силикон, ами някакво силиконово олио.

Аз познавам още една жена с такова олио в устните си и повярвайте ми Мара е китка. На въпросната цялото й лице е деформирано от тия безумни джуки.

# 2 583
Ето една успешна според мен трансформация на Крис Дженър, освен ако не е фотошоп.
https://www.instagram.com/p/DJ4jkagKU-a/?utm_source=ig_web_copy_link

# 2 584
Не знам какво има Мария , но ако съм мъж няма да я погледна, за пипане да не говорим.
Като я погледне мъж, вижда само джуките ѝ. И нагонът веднага визуализира тия джукища, обвити около сещаш се кое. Тя се е докарала просто до ходеща секс кукла - при нея явно е търсен ефект.
Ще е по-интересно след години как ще стоят тия вулгарни джуки на една... баба. Laughing

Всичко се развива и допускам, че вариант за оправяне на Мариината джука има. Може пък някога да се приведе в нормален вид. Преди да стане джуконда XXXXL, беше хубава, и то доста.

# 2 585
Добре де. А има ли някоя друга, която да има в устата си това, което Мария си е слагала/не знам силикон ли е/? Аз не се сещам за други устни, стоящи по подобен гнусен начин..

Моника Валериева е казвала по интервюта, че също има силикон в устните и го намира за грешка и би искала да ги намали ако можеше. Но при нея сякаш не стои зле като на Мария.

# 2 586
  • На морето!
Галя от Сатен има същия проблем.
Леля Ванче Червенкова и тя е с джука като пеликан, не знам там каква е историята, освен драматична, с пистолети и храмове.

# 2 587
  • Враца
Лелее, Галя от Сатен беше истинско страшилище.
Сега изглежда добре. Русичка, прилична. И джуките, сякаш са поизчезнали.

# 2 588
И Теди Велинова е с такава уста. Няма поправяне, тотал щета

# 2 589
Попадна ми част от клипа на Мария във ФБ. Леле, тя изглежда рязко състарена. Сякаш е минала 55 и кожата около шията рязко се е предала на гравитацията. Може би заради свръх ниското тегло...Мария съвсем не изглеждаше толкова зле (виждала съм я на живо).
Устни като нейните имат една камара популярни жени. Просто другите не ги акцентират, а Мария цялата си кариера изгради върху тях.

# 2 590
Това силиконово олио бая поразии може да направи и мисля, че само оперативно може да се премахне до някъде. Преди са слагали и в гърдите. Гледах на една жена й се беше събрало на топка - беше много гадно. Мисля, че и Светлана Гущерова има такова в устните…

# 2 591
Валериева си беше оправила устата, но пак си я напомпа с хиалурон. И оперативно да се оправя, не знам какъв й е проблемът ... те се подлагат на какво ли не.То и боденето с игли по устните едва ли не е безболезнено

# 2 592
  • Glasgow
И Калина Паскалева е писала преди, че съжалява за тези устни. Едва ли са предполагали, че така ще изглеждат, но наистина е много грозно, други съм виждала. Като възпалено стои, като алергична реакция

# 2 593
Глейтиии и завиждайтиии😂
(от някакъв жълтурпрес)

Лорън Санчес изглежда на 25, но е било преди 25.

# 2 594
Кралица Letizia на откриването на Панаира на книгата в Мадрид
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт