Звездни Компромати- Май'25

• 266 705
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 595
Певицата Лорена също има силиконово олио и го е махнала този месец

# 2 596
В последните снимки на Елон от напускането му на Белия дом, освен че изглежда много надрусан /ясно се вижда на видеото/ той определено е и бит.
Скрит текст:

# 2 597
Може да се е гримирал. Не го слуша главата никак или като нищо жена му го е стъпала,явно вече е модерно

# 2 598
Аз се сещам само за една от бившите му, която обича да удря крушета, но тя се крие в Испания.

Уж 5 годишният му син го бил ударил, но някак не вярвам това да е причинено от дете.

# 2 599
Може и дете да цапардоса с някоя играчка и да посинее, а може и да иронизира Макронови. Не вярвам да е бит Мъск..

# 2 600
Правят се операции за премахване на силикон от устни. Мисля, че никога не могат да се върнат в първоначалния вид, но може да не са така издадени и извърнати. Галя от Сатен май си беше махала. Мария беше казала, че устните са нейната “запазена марка” и затова не иска да ги махне. Може и да се притеснява от резултата, защото се правят разрези и няма гаранция как точно ще стане.

# 2 601
Глейтиии и завиждайтиии😂
(от някакъв жълтурпрес)

Ако я сравняват с някоя нашенка, дето е започнала от 18-годишна да се помпа, да, прилича 🥲

# 2 602
Jamie Foxx
Скрит текст:

# 2 603
Мария умишлено не иска да ги маха устните и ги държи в този разплут вид, защото си ги харесвала ...
Според мен са й удобни за другата работа, освен певческата кариера.
Но повческата кариера, не е градила с тези устни. Още преди тях имаше хитове и беше наложено име, даже в рекламата, с която спечели прякора си не е с мекотелените устни.

Ето я с нормални устни (песента беше популярна) :

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 01:32 от *Sugar*

# 2 604
Milla Jovovich и дъщеря
Скрит текст:

# 2 605
Ивет Лалова. Май имаме новина. Simple Smile

Скрит текст:

# 2 606
И Теди Велинова е с такава уста. Няма поправяне, тотал щета
Теди я виждам доста често и честно казано устата и изглежда сравнително добре на живо. Естествено личи, че не е в натурален вид, но не е така зле като при Мария.

# 2 607
  • София
Елен Колева
Скрит текст:

Вики от Мастило със съпруг
Скрит текст:

Алекс Богданска
Скрит текст:

# 2 608
Скоро видях Вики във Фантастико. Адски надуто гледаше, което в магазина е супер смешно, защото всички бутаме количките с кисело мляко и салата.

# 2 609
Много ми е превзета и неприятна Вики

Общи условия

Активация на акаунт