Звездни Компромати- Май'25

• 266 674
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 625
  • До морето
Бъркам ли или и Диана Димитрова имаше връзка с него? И там ми съвпада времето, в което тя започна да изпада в алкохолен делириум и да пише и говори несвързано?!?!

# 2 626
Елен Колева скоро я гледах в youtube канал, споделяше за преживяванията си в най-токсичната и връзка с нарцисист и точно Майонезата имаше предвид..
тук:
https://www.youtube.com/watch?v=DX7QGXlizvY&t=2s

# 2 627
Много красива беше Елен преди Майонезата и корекциите. Някъде по времето  на филма Шивачки  
Скрит текст:

# 2 628
Тя е споделяла, че след раздялата с Майонезата, той е направил така, че тя да няма професионални ангажименти. Колко е вярно само те си знаят.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:36 от seisa

# 2 629
Dakota Johnson
Скрит текст:

# 2 630
Рени пяла на Възраждане митинга срещу еврото, по БТВ новините я мернах.
Миглена правилно я нарече “голяма бяла птицо” в един тв формат…. Много глупава жена.

# 2 631
Попадам на някакви рийлчета с Елен и някакъв мъж, който има подкаст.
Ами тя не говори никак глупаво. Дори доста верни неща казва. Не знам, защо я набеждават за ха-хо, не е. Макар и с корекции се вижда, че има красота.

# 2 632
  • София
Заболяха ме очите от 'арт' обстановката, в която си почива Нелка Хикселка.

Скрит текст:

# 2 633
Скоро ми попадна във фб, че Нели вече е сертифициран биоенерготерапевт.

# 2 634
На мен и по времето на Майонезко ми беше много красива Елен и сега също я харесвам.Не е никак глупава, има и дар слово, но като започнат да залитат по тези енергии и връзки с други вселени ми идва малко в повече.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 21:24 от *Ягодка*

# 2 635
Елен беше хубава жена и може да не е точно “глупава”, но колебливите й интелектуални способности служат на нисък морал и горделивост.

# 2 636
  • гр.Пловдив
Заболяха ме очите от 'арт' обстановката, в която си почива Нелка Хикселка.

Скрит текст:

За отбелязване е,че Нелка си поддържа хубав и доволен стандарт на живот ,как ли се постига с био,арт и незнам си какви измислени занимания за безработни Thinking

# 2 637
Kate Hudson
Скрит текст:

# 2 638
  • София
Елен по едно време имаше връзка с млад, готин грък, много си отиваха, но и с него не успя да се задържи.
В подкаст разказваше, че има афинитет към токсичните връзки и се опасяваше, че отново и отново може да попадне на такива, въпреки че би трябвало вече да си е научила урока.
От години споделя, че е готова за семейство и детенце, дано да открие своята половинка.

# 2 639
  • София
София Вергара
Скрит текст:
Мишел Пфайфър
Скрит текст:

27 години от сватбата Синди Крофърд и Ранди Гербер
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт