Звездни Компромати- Май'25

• 266 600
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 45
  • Berlin
Успешен не е бил, за богат не знам, но каза, че токче се е оправял със сметките по къщата.
На мен също ще ми е интересно колко струват услугите на този дизайнер. Ако не се лъжа, Гала също го е ползвала за нейната къща на Панчарево.

# 46
На 1ви май, в Деня на труда когато никой не работи❤, Летящ Кактус, много си се потрудила, благодаря🙏
Не знаех такива подробности, само бях чувала оттук-оттам, но и без да е светъл, роден празник като 24 май, след прочетеното тук на 1 май, се чувствам горда, че съм българка! 💪🇧🇬💪
Благодаря, че ни просвещаваш!
Преди много години, в една абсолютно потайна, в приземен етаж на забутано крило на университета ми тук, Библиотека с книги на редки езици, открих Под игото на Вазов преведена на френски. Не очаквах и се просълзих. Защото не ни знаеха още тогава,  чували бяха само Стоичков и киселото мляко.
Но покрай мен вече всичко знаят, не само Вазов, но и Време разделно научиха и не спирам да нося мускалчета от Казанлъшката розова долина, все за Тракийското златно съкровище разказвам и т.н.
Та не се знае точно кога и с какво се събужда нац. гордост, днес при мен беше с Братята Георгиеви, поклон!
Тежка загуба е била смъртта на тез големи човеци в пълния смисъл на думата!

С плавен превод, споменавам и аз днешната дата като много тежък, комеморативен момент на смъртта на А. Сена, ето снимка в ИГ на запаления по Формула 1, Пол Белмондо, който с мъка отбелязва всеки 1 май в памет на загиналите състезатели, лайкнат от Антъни, нали много се подкрепят, винаги :
Скрит текст:

По повод на нац. гордост, отново, видях това :
Скрит текст:

# 47
Геро...
Скрит текст:

# 48
Ще го гледам това чудо с къщата на НиЛо,  интерсно колко милиона им е взел Алекс за всичко, само чух, че са чакали лапма от Италия... Simple Smile
Аз не разбирам от футбол, но малката перука успешен и богат футболист ли е или?

Оф , какво толкова че чакат лампа от Италия??? Това е нещо велико ли?
Моите всички са от Италия. На лучеплан и терзани.
Този пък! Как ги е омаял, а не е нещо велико , честно казано.

И аз ще гледам обаче.

# 49
Благодаря за интересната тема.
Само от промото на предаването ми стана зле. Голямо превземане. Имаше период,  когато Николета ми изглеждаше добре,  но сега е далеч от хубава.

# 50
  • Glasgow
Геро и Благо ме плашат.

# 51
Скрит текст:

Цвети рекламира клиниката на мъжа си

# 52
Според мен “чакам лампа от Италия” и “ох едва се реших на злато в интериора” са доста ретро реплики.

# 53
Благо на нищо не прилича вече, само кастанетите му останаха. Trollface

# 54
Цветка винаги е рекламно лице на мъжете си.

# 55
О, аз ще си взема пуканки и ще гледам с интерес предаването за дома на Николета и Николай Grinning

Душевното настроение на Николета априори е "ГледайтИ и завиждайтИ др*сли мръсни", така че искам да видя какъв напън ще е ... От Италия лапмпи, а плочките откъде, ами дивана?! Ето на това му викам аз шоу...

И вероятно ще става дума за много пари. Навярно повече, отколкото струва самия имот като земя и постройка.
Та за обзавеждане на един апартамент със средностатистически дизайнер е 1700 лв. на кв. метър обзавеждане (монтирано всичко) ...
Многото похарчени парите не биха били дразнещи сами по себе си, ако не беше начинът по който са придобити и нахалството, с което е белязано семейството на Михайлов и в частност проявите на Боби, и отбранителната позиция на Николай. В един момент придобиваш блага, понеже си освен некадърен и безкрайно нагъл, "ама вие всички ми завиждате"... Не, просто нямаш реална преценка за ситуацията и не разбираш, кое точно е дразнещото.
Защо примерно, ако Карлос Насар си прави къща и бъде отразено, няма да дразни... Защото всичко, което е постигнал е с труд, лишения и най-вече със собствени сили и по достоен начин...

# 56
Нещата започват от там, че Насар е доста по-интелигентен от Николета и Николай, взети заедно. Изобщо не си го представям да участва в подобни циркове и да парадира с нещо.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 20:24 от #Frozen#

# 57
  • София
Силвена все така плаши.

# 58
  • София
Познахте ли го?

# 59
Отвратителният готвач?
Мъжете като отслабнат стават страшни. Геро плаши

Общи условия

Активация на акаунт