Звездни Компромати- Май'25

• 266 587
  • 2 660
  •   2
Отговори
# 30
  • Berlin
Страхотен първи пост! Не съм обръщала много внимание на статуите пред Ректората, признавам си, ама и моят факултет е на друго място в София.
Ще си позволя да поправя малко, понеже прочетох всичко и забелязах 2 неща - кой е известният учител на Евлоги в Карлово? Райно Попович, известен възрожденец по онова време. След това за Христо пише, че починал през 1972, естествено е 1872г. М/у другото гробницата им е в Букурещ. Понеже знам, че е популярна дестинация в България, още едно нещо, което може да се види там. А защо не и къщата, където е живял Евлоги Георгиев, много жалко, че е изоставена.

# 31
Бианка Балти

# 32
  • София
Благодаря за прекрасната нова тема. 😊

Корицата е ТОП, но инфото за братя Георгиеви е черешката на тортата. Информацията не е от най-популярните, което дава допълнителна добавена стойност.

Явно Мария Бакалова ще е патрона/акцента за месец Май. Прекрасно, ще следя с интерес. Гледал съм и всичките филми и според мен е много талантлива.

Аз лично отдавна следвам Николета. И я харесвам. Но се чудя дали да гледам новото документално риалити, защото тематиката не ме вълнува особено много. Общо взето съм на кантар. Ако е добро, ще си проличи по коментарите и мога да му дам шанс. Но много важно е и да е малко епизоди. Лятото наближава и ако ме сервират някакво шоу, което да се точи с месеци, ще пропусна.

# 33
Много сладки 😅😅😅 ,от едно интервю+един мотор =едно бебе

# 34
Кои са тези, които са се забременили на мотора?

# 35
  • Glasgow
Натали и муж

# 36
  • Berlin
То наистина не пише, ама коя личност от темата е бременна от много скоро (Натали Т.) и се спряга Мартин Чой (мотоспорт) за бащата. Ама не бил ли някакъв футболист? И кой е този, който така категорично обявява това, защото май нямаме официално потвърждение?

# 37
  • на село
Ама това таткото ли го е написал или е някакво меме? Дано да е второто.

Силвена Роу явно се е охарчила по новите ресторанти. Иначе не си обяснявам тоя екстеншън от тему.

# 38
  • Пловдив
Кийра Найтли, Маргарет Куоли и София Копола на ревюто на Chanel на езерото Комо:

https://spletnik.ru/kira-naytli-margaret-kuelli-i-sofiya-koppola … ozere-komo-328919

# 39
Впечатляващ първи пост! Какви българи е имало, какво богато културно, историческо и икономическо наследство оставят след себе си за поколения напред. А сега елита ни е Николета, Златки  и прочее бълвоч....

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 18:05 от мекичка*

# 40
Честит празник, честита тема. Simple Smile Трябва всяко 1-во число от месеца да е празник и да встъпваме в новия месец с позитивизъм и празничност. Grinning
Интересно интервю със Сашка Васева, говори на дълго и широко за началото на кариерата си и за Емил Димитров.
Скрит текст:

# 41
  • Варна
Впечатляващ първи пост! Какви българи е имало, какво богато културно, историческо и икономическо наследство оставят след себе си за поколенията наред. А сега Николета, Златки  и прочее бълвоч.

Направо ми прочете мислите.
Много харесвам архитектурата на СУ и благодаря на Кактусчето ❤️

# 42
  • София
Благодаря за темата! Да не е модерно да не се казва кой е бащата?И Поли бивша Благо и тя крие..😁

# 43
  • софия
Благо белият зъб се е оз*мпиковал и той. Сал бел зъб и солариум е останал.
https://www.btv.bg/shows/zhivotat-po-dejstvitelen-sluchaj/videos … goj-georgiev.html

# 44
Ще го гледам това чудо с къщата на НиЛо,  интерсно колко милиона им е взел Алекс за всичко, само чух, че са чакали лапма от Италия... Simple Smile
Аз не разбирам от футбол, но малката перука успешен и богат футболист ли е или?

Общи условия

Активация на акаунт