Звездни Компромати- Май'25

• 266 593
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Не я следя Николета, но от пусканото тук наистина се остава с впечатление, че нещо крие на лицето. Ту закрито с коси, ту с очила.. може и само нея да дразни, но има нещо.

Първият пост е разкошен, много неща научих, благодаря!

# 16
Аз пък не мога да разбера какъв е проблемът, че някой се “дразнел” на Николета. Еми не я харесва, споделя го в тема за клюки и това е Simple Smile. Не е отишъл у тях да й го каже или нещо.

# 17
Абсолютно! Дразни ме и си казвам. Не ме кефи нищо в нея. Някои така се вживяват да я защитават, чак смешно ми става. Satisfied

# 18
А някой друг, освен мен дразни ли го как непрекъснато почти се облизва Михайлов? Joy

# 19
Благодаря за новата тема!
Николета предизвиква само смях с претенциите си.

# 20
Николета не я харесвам по принцип.
Михайлов е дразнещ, не само с обливането.
Чувала съм само, този навик при кои хора се получава ...

# 21
  • Glasgow
Много хубави ръце има, винаги съм и ги харесвала, в онова шоу дето водеше нали много ръкомахаше, та ми се е набило. Някак от бръмчалка с нейния профил по това време очаквах остри нокти с камънаци като на канселираната тук Мис, а нейните са винаги перфектни за моя вкус, нюд, равни. Хайде да правят сватба с Николай да се оживим малко тук, на сватбата им с Валери щеше да се счупи балкона тук, май такова оживление никога не е имало:) то нали още нямаше сторита по социалките, дебнехме коя простакеса ще публикува снимки преди официалните Simple Smile))

# 22
  • София
Друг от четвъртите в света, Сираков, заснет да извършва опасно нарушение на пътя. И той е същото леке като таткото на некадърника Николай. https://www.dnevnik.bg/burzi-novini/2025/04/30/4776422_burzi_nov … 30_april/#4776979

# 23
Николай също имаше период с шкембе, не се е поддържал винаги. Беше над 100 кг и още не си беше обръснал главата, та точно на чичак си приличаше. Имаше даже една безумна реклама с тримата - Николета, Михайлов и Божинов, на която Николета му свиреше с една съдийска свирка да стане от дивана. Уважавам самоиронията, но рекламата беше просто ужасна, малко като гавра.

# 24
  • София
Николета на промото на предаването не изглежда с топчести скули и големи устни, явно несполучливите интервенции си ги е причинила след това.

Силвена Роу с нова прическа.

Скрит текст:

# 25
Силвена изглежда нелепо с тези  изкуствени екстеншъни.

# 26
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Благодаря за темата Кактусче Flowers Hibiscus.

Иначе първи май за съжаление на нас феновете на Формула 1 не е от най-добрите
дати. Днес стават 31 години без най-харизматичния, сърцат и отдаден шампион на
Формулата, а именно Айртон Сена. За мен той ще си остане номер 1 въпреки многото
добри пилоти и безброй титли на други шампиони, завинаги в сърцето Heart
"Да бъдеш втори означава да си пръв от загубилите. Да се състезавам, да се боря -
това е в кръвта ми. "

Скрит текст:

Просто най-добрия!

# 27
Силвена от множествени О-та чак й се накъдрил екстеншънът.

# 28
Кактусче, ненадмината си! Браво!
Но ти се сърдя, че не се включваш! Липсваш с коментари.

Силвена от множествени О-та чак й се накъдрил екстеншънът.
Първата ми мисъл беше " О, сложила е дълга коса за да могат да я хващат в определени моменти" 😁

# 29
Дааа, невероятно начало както винаги. Heart Eyes

Силвена не иска да остарява очевидно е, че прави всичко възможно, за да изглежда все по-млада.

Общи условия

Активация на акаунт