Звездни Компромати- Май'25

• 274 032
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 125
Николета винаги си е смятала Николай за своя територия и ужасно се дразнеше на Алисия, когато беше с него, но си беше супер влюбена в Божинов. Чак на малкото коте се отказа от Божинката.
В него или в тлъстата банкова сметка и звездия му статус?

# 1 126
О, гледаше го много влюбено!
Ма как, Божи е хубавец!❤
Най- красивият!

# 1 127
Къде е Мелания? Откакто избраха Тръмп, май не се е показвала.
Тя май изобщо не живее в Белия дом и от избирането на Тръмпи е прекарала не повече от 14 дни общо там. Веднъж или два пъти е посрещала хора. Тръмп се занимава с Розовата градина, което по принцип е работа на първата дама 😀

# 1 128
Ники Михайлов не беше ли във връзка и с Александра Арабаджиева преди години?
Забравила съм кои им бяха предишните половинки, освен до болка познатите Божинката и Алисия.
Някоя добра душа да припомни, моля Nerd

# 1 129
Арабаджиева беше Мерцедес, когато НЛ беше трабант

# 1 130
  • Glasgow
Николай беше с Александра Арабаджиева, тя после се ожени за сина на боса на Винпром Карнобат, който пък я остави за Ария. Нещо такова 😅то и мерцедесите ги оставят за бръмчалки

# 1 131
Николай беше с Арабаджиева, точно тогава каза за Николета, че била трабант.
Изневеряла е с Николай , приятел живееше в един комплекс с нея и Валери и редовно засичаше колата на Михайлов .

# 1 132
Ники беше влюбен в Николета и когато го уредиха в Твенте, тя се канеше да заминава с него, но тате и втората мама не разрешиха. Той и там се "прояви" - свали жена на съотборник, дори я доведе в България, за да й показва университети. И понеже това не се толерира го изгониха от Твенте.  И след това май се хвана с Арабаджиева,

# 1 133
По повод на “измъчения вид на Кейт и Летисия”, цитирам коментари, не е моя квалификация на дамите🤔
Изкараха ги даже доста изпосталяли от големия зор, наложен им от Европата. За разлика от американките, които били гледани, глезени, със загладен косъм, по-оформени и т.н. Даже установиха, че роклите върху Кейт стояли “празни”, като на закачалка, за разлика от Мелания и Иванка, които добре ги изпълвали.
Това прочетох, това предавам.

# 1 134
Не, че се старая, ама аз не мога да им фана спатиите кой с кой Stuck Out Tongue Winking Eye
Питаш ли ни, какво ни беше тогава?! Joy Че й нямаше развити социални мрежи, някакви статуси в фб се следяха. Иначе Алисия май сега си е най-добре от всички.

# 1 135

Питаш ли ни, какво ни беше тогава?! Joy Че й нямаше развити социални мрежи, някакви статуси в фб се следяха. Иначе Алисия май сега си е най-добре от всички.

За “спя с мъжа ти” се гадаеше по  отражение на мъжка фигура в слънчевите очила и инфото се разпращаше на ЛС, при това само на доверени лица. 🤣

# 1 136
  • Glasgow
да 😅и една пишман журналистка дето списваше от темата ме обвини, че не виждала нищо в никакви очила, само съм и губела времето 😅😅😅в смисъл аз пиша в клюкарска тема и някаква жена ми държи тон що не видяла нещо, а ровела.
Аз по един хеттрик ги разконспирирах. Някой и написа нещо на стената от рода, че тройна радост имала покрай мъжа си днес, а Валери имаше хеттрик тогава.

# 1 137
А Алисия с кой е ?

# 1 138
  • Down south
Съдейки от последните страници, това е някаква безкрайна сага, която явно е харесвана.
Изглежда, че всички "герои" са спали или и са се женили за всички останали, поне веднъж. За сега Joy

На предните страници има твърдения, че Мелания Тръмп е "изчезнала"
Не е.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 03:59 от Daylily

# 1 139
Мел Б., потресаващ аутфит
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт