Звездни Компромати- Май'25

• 273 955
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 365
Ох как се разправяха Ритонците и Кичка кой в коя зала е пял🤣

# 1 366
  • Glasgow
Ю шадап, ок? 😅😎 ама и те много долни бяха ритонците. Яли и спали у тях, ама искат да и подбият авторитета

# 1 367
Ева Лонгория показва как похапва пица...
Прекрасна е, но кому е нужно това?
https://fb.watch/zEbrFm6hwN/

# 1 368
Приятелката на Гришо е много секси, но не мога да се отърва от предишния й най-обикновен образ:
Скрит текст:

Това е защото ни пука за генетичния материал и евентуални наследници! Satisfied Помните ли онзи китаец, който осъди жена си, защото му родила грозни деца, не е знаел за корекциите й. Тук поне се знаят, а и Григор е достатъчно красив и няма да има проблем. Bowtie

# 1 369
Ще ме прощава Анджелина, Амбросио, Лима и прочее красавици в лице и красавици в тяло, ама тук една напълно натурална туркиня ти слага в малкия си джоб.
А българските "звизди" могат само да гледат и да се учат - няма силикон, няма екстеншъни, няма дълги пластмасови нокти, само натурална красота. Синем Юнсал :

Скрит текст:

# 1 370
Къде пък го видяхте този красив Григор?
Ако Ейза го беше срещнала в Хасково или София на Витошка, дали щеше да му се хвърли на врата!?
Григор има известни и/или красиви моми за гаджета, защото е с финансови възможности.

# 1 371
Къде пък го видяхте този красив Григор?
Ако Ейза го беше срещнала в Хасково или София на Витошка, дали щеше да му се хвърли на врата!?
Григор има известни и/или красиви моми за гаджета, защото е с финансови възможности.

Григор беше голям симпатяга като по-млад. Сега е с присадена коса и според мен изглежда по-стар, отколкото са му годините.
Влече си го несериозния живот и това е.
Относно новата приятелка - красавица, но кой не я е минал - извинявам се за израза, но кратка справка в гугъл дава впечатлението, че мъжката половина на Холивуд всичките са били там. И всичките и "връзки" са били между месец и 5-6 месеца.
И във всичките е била с : Единствен мой, любим, искам да сме вечно заедно.
Не му се пише ок на Григор. Накрая да не стане - голямата кариера , но вече на корта нищо и в живота нищо.
По едно време му бяха лепнали прякор : Божинката на тениса.

# 1 372
Ей, мине се не мине и се почват плюнките по Григор.
На корта бил нищо, в живота нищо.
Вие изобщо наясно ли сте какво значи да си в топ 20 на мъжкия тенис години наред.
Как изобщо ви се обръща езика да ги говорите тия неща, главата ми не го побира.
Такъв тенисист, че и спортист няма да имаме изобщо след него.
Обаче за бг мамите е нищо.

# 1 373
А вие къде прочетохте, че е "нищо" ? Редовно си се хваща с бръмчалки, които не се задържат и това е истината.

# 1 374
Ланарте, именно.
Аз затова по-назад написах, че връзката им ще е ден до пладне.
И тя го знае, и той го знае.
Мисля, че Григор не търси нищо сериозно, просто си попълва колекцията.
Никоя от нас не е казала, че е нищо.

# 1 375
Доста женици знайни и незнайни минаха през леглото на Гришо,но с никоя не се задържа и повечето са богати има нещо нередовно в този български момък

# 1 376
  • гр.София
Аз също попаднах на тази реплика с панирания кашкавал. Гери обяснително измяука, че тя и досега ядяла понякога кебапчета.

Каквото и да яде Ковачев, по-добре да го намали наполовина, защото има корем.

Ама "елита" не яде кибапчета ли Joy Само със сьомга, омари и хайвер сигурно се хранят Grinning

# 1 377
  • Пловдив
Гришо си е и красавец и чаровник  и е интелигентен и богат. Трябва да се ориентира към тенисистка според мен за да има успешен личен живот.

# 1 378
Гришо си е и красавец и чаровник  и е интелигентен и богат. Трябва да се ориентира към тенисистка според мен за да има успешен личен живот.

Е, там вече не се ли пробвахме!?

# 1 379
Вижда се, че потребителката е казала, че от толкова търчане по неподходящи фусти да не се окаже накрая, че няма да остане нищо нито от професионалния, нито от личния живот.
Не е казала, че е нищо в момента.
Моята мома е втори клас и гледам много да наблягаме на четенето с разбиране.

Нищо подобно не се вижда в поста, сравни го с Божинката.  
Неговата кариера завърши безславно преди да започне.
Григор е на 34 и има дълги години добра кариера и сума ти спечелени купи и турнири. Нищо общо с Божинката (който харесвам).

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 16:45 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт