Звездни Компромати- Май'25

• 270 889
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 1 410
Аз пък знам, че халтавите тренировки водят до контузии.
Валерко бая се беше и поналял - сигурно от отдаденост на тренировъчния процес. Laughing

# 1 411
  • Berlin
Със Серина не са били точно гаджета май. Злите езици твърдят, че тогава Серина е била с Патрик Муратоглу, но той е женен и е бил треньор на Григор по това време, има снимки с тримата заедно по разходки. М/у другото тогава също имаше май възход в играта му, ама е много скъпо Муратоглу да ти е треньор предполагам.

# 1 412
Още от ИИ за Григор:
Цитат
Тенис кариерата на Димитров е с постоянна дълготрайност (56 поредни участия в турнири от Големия шлем, шесто място за всички времена сред активните играчи), докато романтичните му връзки са по-нестабилни, с множество нашумели раздели.
Постижения срещу спекулации: Спортните му постижения са добре документирани с титли и класации, докато романтичният му живот включва непроверени слухове (напр. Серена Уилямс, Юджини Бушар), които размиват историята.

# 1 413
А как се стигна до там за всичко вече да се пита ИИ ?

# 1 414

Важното е да не пише тенесистка.

Да ви имам проблемите Joy

# 1 415
Със Серина не са били точно гаджета май. Злите езици твърдят, че тогава Серина е била с Патрик Муратоглу, но той е женен и е бил треньор на Григор по това време, има снимки с тримата заедно по разходки. М/у другото тогава също имаше май възход в играта му, ама е много скъпо Муратоглу да ти е треньор предполагам.

Ей това се вика клюка

# 1 416
Сменям темата, но сме я коментирали тук преди, а сега е постнала снимка с бащата на втората си дъщеря.
Олеся Малинская и мъж
Скрит текст:
Някой знае ли кой е той? Трябваше да изчакам до петък да постна само него Laughing

# 1 417
Не видях дали е коментирано - след дълго отсъствие на червения килим в Кан се е появила Анджелина Джоли, при това обута от български бранд.
Скрит текст:

# 1 418
  • София
Долу ръцете от Григор и Eiza.
Благодарение на нея за него сега знаят и хора, които не се интересуват от тенис, още по-малко от България.
Или това, или ще ѝ чуят името за сефте покрай него 🙂

# 1 419
Харесвам Григор, радвам се на успехите му, но според мен има странен вкус за жени. Намирам всички с изключение на Шарапова грозновати, а за Серина и по-силна дума мога да употребя. Новата ми е абсолютно безлична, но аз не харесвам латини. Изобщо, фигура от типа на Дженифър Лопес с малки гърди и голям задник ми е некрасива.

# 1 420
  • Glasgow
Къде е съфорумката Бумър да обясни, че всъщност харесва мъже🙈

# 1 421
  • София
Аз не мога да нарека румънката или Никол грозновати. Сегашната, обаче, си е направо екс-средностатистическа.

# 1 422
  • Down south
Долу ръцете от Григор и Eiza.
Благодарение на нея за него сега знаят и хора, които не се интересуват от тенис, още по-малко от България.
Или това, или ще ѝ чуят името за сефте покрай него 🙂
В темата - да.

# 1 423
  • в пералнята
Искам да стана средностатистическа като Ейза, да имам къси крака като на Лима (или беше Амброзио) и да бъда кобилеста като Александра. Аа, и да имам стар и плешив мъж като Григор.
Да бъде!

# 1 424
  • София
Григор е българска супер-звезда, но по света го представят като новото гадже на Еиза, а не обратното, поне в клюкарската преса. ( то и с Никол и Маша беше същото)

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-14673867/Eiza-Gonz … ennis-player.html
https://www.justjared.com/2025/05/16/eiza-gonzalez-calls-grigor- … vent-as-a-couple/

Общи условия

Активация на акаунт