Звездни Компромати- Май'25

• 271 220
  • 2 660
  •   1
Отговори
# 2 085
Башар е станал баща и на момче. Да му е жив и здрав.

# 2 086
Тази госпожа не я следя, но ми излезе във ФБ, танцувала на летището
Щонова
https://www.facebook.com/share/v/1AWqkxdo7e/
Оххх, Щонова, що така бе?!
Някак не мога да възприема артистичните й напъни, включая балетни, музикални и прочие. Хубава жена, а сякаш има някакви липси, чието попълване държи да сподели  на всяка цена с широката аудитория.

# 2 087
За мен е напълно изчаткала. От преди де, никога не съм можела да я дишам

# 2 088
Излагация. Не ми харесва, че в предаването което води по БТВ се прави на божа кравичка, но като погледнеш какво публикува в социалните мрежи.. олеле мале.

# 2 089
  • Glasgow
Видео със спасяването на дузпа на българския вратар Димитър Митов, който донесе купа на Абърдийн след 35г. Много е хубавичък, пу пу
https://fb.watch/zPNIaHlYS1/

# 2 090
  • Viena
Ау Щонова,мадре миА🤣🤣🤣🤣

# 2 091
Щонова никога не ми е била симпатична, не знам защо, има нещо в нея, което не ми харесва. Като вземе да води предаване и говори като служителките в ритуалната зала , които водят церемониите : "И сега, скъпи младоженци..."
Някаква много изкуствена, подправена ми идва, прекалено свръхеуфорична. И като почнат да я хвалят каква красавица е .
Жената е бизнесдама и то от хищниците.
Зад миловидното държание се крие бизнес с хранителни добавки и какво ли още не, няколко фирми на гърба и всичко останало е просто да си гали самочувствието.
А тя като лекар, какъвто не знам някога да е практикувала, би трябвало да знае, че хранителните добавки често са безполезни и цената им е свръхвисока заради някакви тревички, които всеки може да набере, средно цената е с над 500% ненужна надценка от реалната цена и то още преди да стигне аптеката.
Щонова силно се доближава по бизнес до онези , които тук никой не споменава заради бизнеса им с лекарства.

# 2 092
David Guetta
Скрит текст:

# 2 093
Тази госпожа не я следя, но ми излезе във ФБ, танцувала на летището
Щонова
https://www.facebook.com/share/v/1AWqkxdo7e/

Голям чекнеж. И защо? Като вземат да се напъват разни хора да се доказват колко са въодушевени от живота, колко са в хармония със себе си и света около тях, как душата им пее арии ежедневно, и ми светват 100 червени лампи. А не съм негативен човек.

Гледах (или по-точно се опитах да гледам) някакъв репортаж от дома на Никитата в На кафе. Тази Николета защо така лигаво говори? И всяко изречение завършва с някакво безумно хи-хи-хи, все едно е на 13. Не мога да повярвам, че има публика това предаване, аз не издържах и 10 минути заради маниера ѝ на говорене.

# 2 094
Щонова силно се доближава по бизнес до онези , които тук никой не споменава заради бизнеса им с лекарства.
Уточнение:
Онези не ги споменаваме не заради бизнеса им с лекарства, а заради кражбите на лекарства от онкоболни, които онкоболни си мислят, че ги лекуват, а всъщност не ги. Подробности тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541
Така че лудата Щонова бая трябва да се понапъне, за да ги стигне.

# 2 095
Валерия явно е отраснала в мизерна беднотия, за да снима сега хладилника си и да се хвали, че някой им готви.

# 2 096
Нека си танцува жената, а това било защото  постът й за митохондриите имал 2.4 хиляди реакции,
51 коментара и 642 споделяния (ето го https://www.facebook.com/nellyish/posts/pfbid0oof99XNbKeCTrDKnx2 … uTuG2xRNyFACxa4ql). Нека се говори и за митохондрии, не само за сиси и задници. На бас, че Николета ще каже думичката "митохондрии" от 2рия път Joy

Аз харесах хладилника на Валерия.

# 2 097
Уточнение:
Онези не ги споменаваме не заради бизнеса им с лекарства, а заради кражбите на лекарства от онкоболни, които онкоболни си мислят, че ги лекуват, а всъщност не ги. Подробности тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1538541
Така че лудата Щонова бая трябва да се понапъне, за да ги стигне.

Знам.
Но с какво вноса и продажбата на добавки , които "лекуват всичко" е по-добро нещо? Ако си наистина болен е адски гадно да те лъжат, че такива неща помагат, вместо истинската терапия, която дава голям шанс.
За мен е равносилно, само печалбите на онези са по-големи.

Валерия явно е отраснала в мизерна беднотия, за да снима сега хладилника си и да се хвали, че някой им готви.

Вярно е. Валерия е отраснала в бедност и от от ... някакъв произход етнически различен. Няма как по-етично да го напиша.
На мен ми беше симпатична известно време с грижата си за животните.
Сега не разбирам, как те е грижа за уличните, като с едни твои обувки или едно бижу, което разхождаш, може да платиш издръжката на цял приют за бездомни за  1-2 месеца. С едната екскурзия , която правиш и престоя ти там, можеш да платиш за приюта за цяла година.
Измести и се фокуса, откакто рязко забогатя.
Парите не променят хората, а показват истинската им същност.

# 2 098
Щонова като е доктор, защо не помага на хората като ги лекува по доказани и традиционни начини с наука, а не с измислени добавки и маркетинг? На нейното му се казва "докторска мафия". Хора, които са взели титла доктор, за да търгуват после от висотата на тази титла.

# 2 099
  • Варна
Е, чак толкова в мизерия не е била преди Ваньо, хайде сега. Беше модел,  и беше пътувала  и работила в Европа и Азия, не беше излязла от махалата тъкмо Grinning. Верояно е имала трудни моменти в детството, но какво значение има.. Хладилника вероятно беше в друг контекст показан, носеха се слухове че Ваньо Алексиев не дава да ядат на приятелките си , за да са във форма. Валерия е много слаба/ даже прекалено/  и без да и се ограничава храната, та надали при нея важи това..Относно годините му, да възрастен е , но супер изглежда, не е някакъв шкембест обръснат мутряга и според мен може и млада жена да го загледа, не само заради парите му.Гената не ми беше по-мъжествен Grinning. Тя как и с кого  ще си "губи времето" е изключително пък нейна работа.
Щонова е потрес. Евала, че изглежда така на годините си, но WTF са тия "изяви" ?

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:55 от Vessi_to

Общи условия

Активация на акаунт