Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 129
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас/Пз
Сиска, честита да си, все така готина и усмихната бъди!
Роклята на Мими е супер.
Ал, като излята ти е тази пола.

# 106
Sis, да си честита! Още толкова във здраве и любов!

За боядисани от индиго дънки маратонки от естествена кожа/велур аз лично не съм намерила вариант за почистване (прането абсолютно го изключвам като опция)
Така че Агент, просто ги оставяш за носене с дънки/дълги панталони.
Още малко ще поровя и поумувам и ако не изкочи някое гениално решение ги мятам във пералнята! Не мога да ги гледам такива!

# 107
Аз съм прала обувки от велур, но на ръка.

# 108
  • Пловдив
И аз изпрах едни велурени Ню баланс в пералнята и после се прокъсаха като хартия. Взех си абсолютно същите, защото си ги харесвах много, но и те на второто обуване се оцветиха от дънките.  Сега засега ги почиствам с тези “магическите гъби”, но неминуемо ще настъпи момент,  в който ще трябва да се изперат и ако пак заприличат на първите, не ми се мисли…

# 109
А с кредите/тебешири/четки за велур опитвали ли сте?

# 110
  • Burgas, Bulgaria
Честити да са прекрасните Сиска и Макадамия, желая им здраве, здраве и са̀мо здраве от сърце!!! HeartHeartHeart     С всичко останало  са надарени по природа или отдавна са се преборили, за да го притежават!!! Flowers HibiscusChampagneBirthdayBalloonTada!

# 111
Аз пера 2 чифта велурени Ню баланс на дребния през 2 дни в пералнята. Прането не им е проблем, но леко се деформират при сушенето, което искам да избягна.

# 112
Честит рожден ден, Сиска. Пожелавам ти повече сън и по- малко работа! Wink
Ал, много ти е добре полата.

# 113
Здраве и обич, Сиска!
Мими роклята е чудна! Плаж!
И тук беше чудно за разходка днес!

А на островите има фестивали тези дни. Музика, деца, кучета, пикници…

# 114
Сиска, от цялото си сърце ти пожелавам много здрава да си. И още дълги години все така стилна и красива. Наистина си вдъхновение.
Аз току що почистих моите балански от индиговите дънки - отзад над петата. С веро и мека гъбичка. Излезе. Опитвам се да ги пера по-рядко точно за да не се деформират.
Ал, ти откри сезона на сандалите. Аз преди час редих багаж и пробвах с кои какво ще е ок. Нямам търпение да обуя новият чифт, който купих преди два месеца. Но докато не добия малко тен на краците, ще ходя с кецките. Иначе тук днес е 30+. Махнах пухената завивка и оставих само плик. ММ майстори капково за цветята ми. Вече трябва да се поливат ежедневно. Най-после лято!
Наздраве, Мими! Да разходиш и покажеш новата плажна рокля!

# 115
  • Берлин
Сиска, пожелавам ти да видиш най-сетне в огледалото колко си прекрасна ❤️ а ти си!!! Вдъхновяваща и пълна с живот, а от добронамереността ти съдя,че си и страхотен човек. Пращам ти прегръдки от Берлин

# 116
  • Велико Търново
Благодаря, мили момичета за пожеланията!Днес беше страхотен ден, не бързах, не чистих, не прах, а се наслаждавах на деня.Сутринта отидох на фитнес, след това да оставя кутия бонбони в аптеката/понеделник ще ги черпя/ и след това с моята приятелка на разходка и на обяд в Бейската къща.
Скрит текст:
Скрит текст:
-късно се усетих, че съм с черни чорапи
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
След неудачния подарък от семейството за Коледа пакет масажи, сега са право в целта-персонални тренировки със сина на собственика на фитнеса.
Имах прекрасен празник с чудесно време!Благодарна съм за всичко!

Лайт, шлифера ми е Патриция Пепе.Толкова добре е скроен, но аз Патриция и Елизабетка си ги харесвам.
Мариетка, много хубави снимки!
Макадамия, много е хубав този парфюм.Със здраве си ползвай всичко!
Мими, чудна рокля.Много почивки ти желая.
Ал, за теб каквото и да кажа, все няма да е достатъчно!

# 117
Честит рожден ден, Сиска! Flowers Hibiscus
Много здраве и с радост да си ползваш подаръците!

Мими, хареса ми роклята ти, ще се "върже" с едни чехли на платформа, които имаш.

Много харесвам велур, но не и чистенето му. В някои магазини за обувки има машини за импрегниране, някакво решение са.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 21:37 от Sweta

# 118
  • Sofia
Честит рожден ден, Сис! Да си здрава, щастлива и все така вдъхновена - за какво ти сърце иска!

# 119
Днес летяхме и дрона! Все едно сме на Карибите!!! 😁

Общи условия

Активация на акаунт