Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Май '25

• 112 140
  • 1 151
  •   1
Отговори
# 165
Надя, с шапката си разкошна Heart
Каква усмивка.
А формата - вдъхновение

Магни, хубаво да си изкарате във Валенсия, много ми хареса града, то за един ден колко да види човек, но бях очарована
А синята престилка е перфектна за лято, имам подобна с къси ръкави и слагам един голяяяяям много ярък гердан, за да не изглеждам като с работна манта Grinning
Поздрави на прекрасните млади хора!

на Мими рибата Heart Eyes
Има ли снимки от лодката с прозрачно дъно?

Вчера си подредих гардероба и ем имам всичко, ем поръчах една чудна рокля от сайта на Елън Мор, но като я видях на тия жълти цветя и в съзнанието ми изникна баба в същия модел рокля  (с ревер, коланче и А-силует долна част) на клонки жълти мимози, бели сандали на ток и бяла чанта..... Това е било края на 70-те
И ще се докарам точно така
Скрит текст:

Копче, ти с нашите маратонки нали?

Родива, нивга не е късно, да тръгне човек към фитнеса, а ако не му се ходи до фитнеса - между дивана и масата все ще има място за постелка и гирички

# 166
Копче, аутфита е 🤩
Може ли линк на дънките и сакото или ризата или каквото се води- много ми харесва, ако принося този стил, заради теб ще е - да знаеш 😉
Пропуснах да спомена Пепси, много хубава снимка !
…..и аз да спомена като Ал - никога не е късно за фитнес - сам си определяш натоварването и темпото…..

# 167
Пепси, по- често се прави къдрава.
Магни, хубави снимки, хубава булка, чакаме следващата порция. Синята престилка ти стои страхотно.
Наде, много си смела с това високо препятствие. Аз си се представих разпльокана.
Копче, много си хубава в дънков костюм.
Съни, завидях ти за морския бряг.

# 168
Да поясня, че кликам Полезно и ви се радвам, когато мога да ви видя, но поименното изброяване на всяка която искам да спомена надхвърля лимита ми на кафепиене и се превръща в работа на половин работен ден (освен, че ми напомня индиректно за някогашните лексикони и ме разсмива в неподходящи моменти!)

На всички девойки на път - слънчева и не-гореща ваканция! Не забравяйте снимките, много им се радвам!

Наде, шемет такъв, винаги ме мотивираш, но да ти кажа от кофти личен опит, че коляно боли много лошо и много дълго! Търси рехабилитатор и почвай да работиш по него.

Аз се напънах снощи и закръглих 9 000 км изгребани за последните 6 години. Утре ще празнувам със чиста съвест!

PS Много ми се искаше да направя 10 000 за този РД, но не може само гребане, има си нужда от разнообразие и други тренировки/активности. Прекаляването с едно при мен води до много гадни травми. Аз съм си кекава!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 15:37 от Agent Provocateur

# 169
  • тук-там
В Дългас в Италия има 25% на всичко. С кеф ще си закупя Бонджорно на Аква да Парма. Страхотен летен аромат!
Кажете дали тези гащи ще са ми дълги (174 см съм):
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D … 00990?colorId=400
Копче, Търново ти отива Simple Smile
Магни, много си хубава с тази рокля Simple Smile

# 170
  • София
Копче, ти с нашите маратонки нали?
Дааа, с Бианкито съм тука! Grinning

Копче, аутфита е 🤩
Може ли линк на дънките и сакото или ризата или каквото се води- много ми харесва, ако принося този стил, заради теб ще е - да знаеш 😉
Този сет бях закупила от Зара с януарските намаления, когато стягах багажа за Сейшелите. Ни веднъж не го облякох там. Първо грабнах панталона и занесох на шивачка за скъсяване, а един ден по късно му взех и ризата. Няма ги вече в Зара. Но се оказа комбинативен сет много!

Агент, разсмя ме с лимита за кафепиене! Laughing

Мтц, ако си харесала панталона, взимай и ще подкъсиш при шивач. Аз вече така правя! Сумати дълги и широки панталони накупих!

# 171

Магни, тези рокли се носят разкопчани до над коленете, останалото върши вятъра. Stuck Out Tongue Winking Eye

Няма копчета. Тип прегърни ме е. Не искаш да знаеш каква гледка бях на пърполетка. Ще търся безопасна игла да я позатварям докато карам, че току се видя в някоя от малтийските групи за муни. 😂

Копче, имаш най-страхотната банда на света. И аз съм търновско чедо по наследство. Трябва да се разходя пак до този любим град. Heart Eyes

Ал, много е красива роклята. И ще ти залепне! 😘

# 172
Преди месец бяхме семейно на почивка във Велико Търново - не го бях посещавала досега. Влюбих се в този град! И си загубих якето на един водопад Grinning
Копче, и на мен много ми хареса облеченото от теб съчетание! Ансамбълче, както би казала баба ми Grinning, напоследък много се сещам за любими хора, които вече ги няма сред нас. Пипнах и аз вируса на детето, та днес стилът ми е пижамен.
Ще оползотворя времето за мен и ще си направя любимата маска за коса - яйчен жълтък, бадемово масло, разтопено кокосово масло, за няколко часа под найлон и хавлиена кърпа.

# 173
Магни жестока е роклята, много хубаво ти стои.
Копче невероятна в Търново такъв енергизиращ ентусиазъм струи от снимката. Обичам Търново, задължително веднъж годишно съм там или на Арбанаси.
Ал, много сладка рокля, с бели сандали на токчета и аз я обличам.
Днес разходката беше чудесна. Обиколихме покрай Атон, на ръкава пускат само мъже, манастирите гледахме от кораба. До всеки един корабът намалява и разказват историята му. Видяхме 8, най изащен беше руския. Общо са около 20. Строен е 65 години, някога са го населявали 600 монаси, сега са само 60.
От стъкленото дъно нищо не се виждаше. Денят беше облачен, и бялото море винаги лазурно синьо днес беше боза. Яд ме е, че заради липса на светлина не станаха хубави снимки. Качвам само един манастир, гръцки е!

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:55 от mimi.7299

# 174
Мтз, взимаш, переш и виждаш колко са ти дълги. Би могла и сама да ги подгънеш на ръка ако не ти се занимава с ателиета.

Аз нищо не искам да гледам повече, роклите ми станаха повечко това лято и гардероба се понапълни, не искам да ми се мачкат.

На мейла имах предложение за подарък за деня на майката, пошегувах се с децата да се организират за един комплект

спрях ги де, хич ни ми се получава ходенето с равни чехли

# 175
MTZ, няма да са ти дълги /леко завид за 174 см Kissing Heart/, вземай - много ми харесаха.
В Дългас в Италия има 25% на всичко. С кеф ще си закупя Бонджорно на Аква да Парма. Страхотен летен аромат!
Кажете дали тези гащи ще са ми дълги (174 см съм):
https://www.massimodutti.com/bg/%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D … 00990?colorId=400

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 21:24 от Sweta

# 176
  • Deutschland/HE
МТЗ, манекенът е 178см и са му дълги, но винаги може да ги върнеш или скъсиш.

# 177
  • София
Доста смъкнато са обути на манекена, повечето хора не ги носят така.

Доволна съм от тези панталонки на Orsay, много хубав плат и кройка.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:58 от Lizzy_Crow

# 178
  • Sofia
Магни, как изпуснах снимките, дано да хвана следващите!

# 179
Добро утро, момичета!
Честит празник на всички именички! 🌷
Стартирах денят с желание за покупка 🙂
Харесах си това сетче - материята е крепон, може ли да разясни някой- мисля, че не съм имала нищо от тази материя

Общи условия

Активация на акаунт