Как тренирам - 30

• 23 601
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Аз не съм ходила на почивка откакто тренирам, но от сега знам, че няма да нося нищо фитнес, защото вероятността да го ползвам клони към нула. Ако има фитнес на разположение и скучая, бих ползвала него, но да нося ластици или там някакви други леки аксесоари, абсурд.

# 91
  • София
Така е за годините и не споря. Аз чак сега забелязах, че профилът е на мъж Simple Smile Извинявам се. И все пак, ако човек се ограничава и храни правилно през цялата година, за едни 2 седмици леко отпускане нищо няма да му стане. Даже напротив, може да се завърне в по-добра форма, защото тялото ще е отпочинало.

# 92
Като бях по-млада и надъхана, тренирах по време на почивки и пътувания - даже мат за йога съм разнасяла. Последните години не го правя, намирам го за излишно. Но при мен няма почивка тип 7 дни плаж, а сме от хората, които правят по 25+ хиляди крачки дневно - обикаляме доста.
От храна не се ограничавам, но правя уговорката, че като цяло не съм от хората, които им се прияжда всичко, което видят. Често минавам с едно по-голямо хранене за деня и другото е междинни хапвания на нещо малко. Винаги се връщам или на същите килограми или малко надолу.

Не бях тренирала последната седмица, защото пътувах. Днес отчитам цяло тяло, утре ще правя само кардио.

# 93
При пътувания нямам промяна в храненето, храня се както обикновено. Аз съм от “злоядите” и не обръщам внимание на храните, които изкушават повечето хора.
Не нося фитнес оборудване. Ако времето го позволява обикновено ходя във фитнеса на хотелите и запазвам безплатни активитита - йога, стречинг. Ние често правим дълги роуд трипс, та не винаги е възможно, защото всъщност от цял ден пътуване и обикаляне съм страшно изморена и не ми трябва тренировка.

След дълъг презокеански полет, миналата година се върнах 2.5 кг по-лека, а ядох всичко, което предлагаха в самолета.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 06:00 от MagiB

# 94
  • София
А как се справяте, когато времето се стопли и уикендите ви се ходи наляво-надясно? Съдейки по себе си, определено в топлите дни ми е по-трудно да си спазвам дори хранителния режим - сладоледчета, коктейлчета. Събота и неделя не ми се тренира, излиза ми се. То никога не е било на всяка цена де, но в тези периоди аз сменям тактиката и тренирам 4 пъти силово през делниците и събота имам 1 час кардио в залата, което често заменям с разходките навън и се чувствам супер.

В този ред на мисли вчера с моя приятел решихме да ходим до Боянския водопад и по пътя се загубихме в гората и беше много забавно как от разходка стана цял преход. Една жена ни обърка и по едно време се катерехме по пътека толкова стръмна, че ако изпънеш ръце, стигаш земята 😂 Та от ходене, на моменти направо си лазехме. Боли ме всичко. Прасци, глутеус, колената много странно ме болят. Мислех да тренирам днес, че утре ми предстои дентална интервенция и няма да тренирам в следващите дни, но уви. Вчера се размазах.

# 95
На мен лятото рязко ми намаля апетита и ми е в пъти по-лесно да се храня добре, защото наблягам на салатки, плодове и гриловани зеленчуци. Течности също пия повече, но за щастие си уважавам само водата и кафето. От коктейлите единствено едно студено мохито може да ме изкуши, но вече две поредни лета не мога да си позволя. 😅

Днес тренирах вкъщи цяло тяло. Лятото обмисляме да избягаме от жегите в Пловдив и най-вероятно ще ми е ограничен достъпа до зала, та ще наблегна на ластиците и леките дъмбели, които лесно се разнасят.

Успешна седмица на всички! 🔆

# 96
При мен няма някакво сериозно влияние според сезоните във връзка с тренировките. В почивните дни ходя преди обяд и ако ще излизам някъде е след това. Не съм много по преходи и катерени по планини и рядко ми се случва. Моето ежедневие като цяло е много рутинно.

# 97
Лятото ме изкушава само с по-честото ядене на сладолед, но и аз, когато е топло, нямам пак толкова апетит и го карам на таратор + протеин (месо, омлет ...) 😀

# 98
Аз сладолед ям протеинов, но си правя за целта... имам си машина за сладолед и в рамките на час е готов Simple Smile
Вечер мисля да правя с бадемово мляко за да не вдига инсулина докато спя Simple Smile

# 99
Като стана въпрос за преходи, аз определено съм им фен, наскоро обаче се "светнах", че май правя грешка да тренирам в понеделник крака, ако в неделята съм била в планината. Как мислите?

# 100
Да, няма смисъл да тренираш карака в два поредни дни.
Аз пък яко дебелея лятото, защото спирам фитнеса, диети и фат бърнъри и се изнасяме на вилата, после пък се започва едно посрещане на гости и положението в края на септември е заоблена поничка. Всяка година си повтарям, че не бива да се отпускам, че ще плувам, ще бягам и т.н, взимам си дъмбели, ластици, но жегите са толкова безобразни /а работата ми е на стол/, че всичко в един момент ми пропада. Отпускам се, почвам да пия и алкохол... абе положението при мен определено се влошава. Ще видим тази година пак каква ще я върша, уж съм много мотивирана, но ситуацията е толкова "ваканционна", че ми е почти невъзможно да издържа четири месеца. Дори се замислям дали да не се запиша в някой локален фитнес, въпреки че август затварят и кой знае какви са им уредите...

# 101
Ох, аз сладолед ям целогодишно, та тука драма нямам Grinning Лятото проблем ми става протеинът, защото спира да ми се яде месо - направо не мога да погледна. Та карам на яйца и такъв на прах, ама пак не мога да стигна прилично количество.

Иначе уикендите тренирам сутрин - пия кафе, хапвам нещо малко и към залата. Така си освобождавам останалата част на деня за други дейности.

# 102
Като стана въпрос за преходи, аз определено съм им фен, наскоро обаче се "светнах", че май правя грешка да тренирам в понеделник крака, ако в неделята съм била в планината. Как мислите?
Силово крака и преход, за мен са различни типове тренировка. Не виждам проблем, освен ако няма сериозна мускулна треска от силовата, която да пречи на прехода.

# 103
Явно само аз не губя апетит лятото Grinning 
Аз имам малко ядове момичета и честно казано не ми се пишеше. Даже и тренировките не ми доставят удоволствие.

Между другото вчера бях в Мола и в пробната си видях целулите, влошил се е и не мога да си обясня защо.
Стана ми много криво, защото въпреки всичките ми усилия, изведнъж става по-видим. Днес ми е втори ден цикъл, може ли да е заради него? Или от тези качени 2 килограма, чак пък толкова да се вижда.

Днес си сложих по- малко ориз от обикновенно. Аман, колко повече да се ограничавам, писна ми.....

Днес незнам дали ще стигна до залата, в корема ми всичко ври Sad

# 104
По-вероятно се вижда повече заради осветлението.
Друга причина може да е с възрастта нещата не вървят в положителна посока Sweat Smile На 20 нямах грам целулит, сега чак да се оплача не мога, доста е приемливо положението, но не е като да няма изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт