Не съм готова за връзка

• 8 117
  • 229
  •   1
Отговори
# 195
  • По света и у нас
Егати защо не каза по- рано та да ида и аз да сервитьорствам там!

# 196
  • Paris, France
Получавала съм и брачно предложение по факс "Will You marry me?". Имаше и 2-3 пръстена на колене, но естествено ги върнах.

За мене мъжете си бяха сериозни и добронамерени. Както вече казах, съм представяла приятелки и след като разберат, че жената има интерес, правят предложението и се женят. Това не са мъже, които повече никога не съм видяла. Всичките се ожениха до 2г от споменаването на брак. Мъжете си бяха хубави за моите очи. Нямаше с кореми, с косми, нито плешиви. Виждах ги с костюм, pinstripe. След работа идваха. На някои виждах колите. Други колежки ги познаваха и бяха даже излизали с тях. Две колежки, едната пълничка, леко пъпчива, блудкава, с широк ханш и плосък задника, с лош английски, полякиня си заби 42г мангизар и си отиде да живее с децата в някой -shire, а той си остана да си бачка в Лондон и да се прибира в събота и неделя. Ваканциите в Полша с децата. Доведе майка си,сестра си и някаква братовчедка и си живее доволно. Като отидоха децата в интернати, както е прието, си се върна в Лондон при него и си живеят още щастливо. На 35г имаше отлетели деца, които се връщаха само за ваканциите. Можеше да учи, да работи, каквото иска. Другата беше испанка. Имат дете, но нещо не се разбраха и се разделиха. И издръжката и е издръжка, и образованието на детето и е елитно.

Аз запознах де що имаше туркиня, рускиня, бразилка с такива мъже и се ожениха. С половината съм в контакт. Не бих споменала мъже, които са ми блещили за брак и бебета на улиците. Тези си бяха от класа.

Моят мъж заговори за брак още на втора и трета среща и се срещна и с майка ми. Аз увъртах и не исках без да поживеем заедно. Още като дойде да живеем заедно, извади пръстена. Женени сме, все още. Преди 2-3г си говорехме, че ако се бяхме срещнали сега, може би нямаше да се погледнем. Carpe diem. Луди, млади, хайде.

PriMadonna, и при вас има такива места до големите бизнес центрове. В Лондон са до Bank и Old street.

# 197
  • По света и у нас
Мина ми времето да мамя млади залупени благородници. В следващия ми живот 😄

# 198
Ох, къде си ти, къде съм аз!  Joy

Къде съм бляла и аз, тез благородници щяха да ме искат, че и да тичат след мен...нищо!-  в друг живот! Sweat Smile

# 199
Абе моя роднина действително се омъжи за английски благородник,  около трийсет години по дърт от нея, разведен, а тя беше бедна студентка, но млада и много хубава. Само че го е срещнала в библиотеката на Сорбоната, където е работила, а не в ресторант.
Така че, всичко е възможно.

# 200
Абе моя роднина действително се омъжи за английски благородник,  около трийсет години по дърт от нея, разведен, а тя беше бедна студентка, но млада и много хубава. Само че го е срещнала в библиотеката на Сорбоната, където е работила, а не в ресторант.
Така че, всичко е възможно.
Това си е даже романтично!
Другото... е друго.

# 201
  • По света и у нас
Живи и здрави. Всичко на тоя свят се плаща, и титлите и милиардите и свободата.

# 202
Предложение за брак по факс - разбихте ме, честно Grinning

Сега очаквам някоя съфорумка да се похвали, че е получила брачно предложение по пощенски гълъб Animal Dove

Да не си мислите, че завиждам обаче, ахкам си само Innocent

# 203
Ох, като казахте гълъби Joy
Нали бяхме без ток за  12 часа   миналата седмица, ( и без мрежа, без телефони..), та гаджосаната тийнка орева орталъка, че не се е чувала с гаджето, а ние я "успокоявахме" , че ще й вземем пощенски гълъб Joy

# 204
  • По света и у нас
И гаджето крака няма да дойде да я види ли? Или не може да си зареди колата горкия.

# 205
  • Paris, France
Василиса, интересно ми е ако имат деца, в интернат ли ги сложиха и от каква възраст. Мене това ме шокира като го чух преди 35г и затова не исках да се женя за такъв вид мъж. Като им кажех, че не обичам да се занимавам с деца ми отговаряха, че можели да вземат 24ч детегледачка и от 4-5 годишно да го сложат в интернат.

Мене в парижките библиотеки ме заговаряха само араби. В лондонските пък само индийци, пакистанци и по някой черен. Англичаните и французите си забиват носовете в бумагите.

# 206
Канят те да излезете. Ако ресторантът не го забранява, приемате. Излизате два или три пъти на ресторант. Говорите си. Говорят много за себе си - титли, родословно дърво, имения, в кой интернат са учили и кой университет, каква кола, яхта, конюшна, вили имат. Къде и какво работят. Впечатлих се от една конюшна в центъра на Лондон. Питат ви какво обичате, какво учите,  ще работите ли това, което учите, разказват ви живота си. Може да ви поканят не фирмена функция. Идват с големи букети. Други подаръци не. В един момент ви казват, че са решили да се оженят и им харесвате и питат какво мислите. Ако кажете не, благодарят и ви изпращат и толкоз. Като дойдат в ресторанта, където работите се държат вежливо и оставят обичайния бакшиш. Не повече, не по-малко. Даже целувка няма, камо ли повече.

Аз бях влюбена нещастно и никого не исках, още по-малко да се женя. Други момичета се ожениха.

Някои питат имате ли подходяща близка. Казват си критериите - ръст цвят на очи, коса, ниво на езика, може ли да била женена, някакъв друг език ако искат да знае и това е. Представяла съм приятелки и някои се ожениха за въпросните мъже, но само тези под 28г. Абсолютно всички мъже даваха възраст 19-27г, често 20-25, дори когато те самите бяха на 48 и 56 години. Никой не пита за образование или домакински възможности, нито имотно състояние. Те имотни връстнички могат да си намерят ако заискат. Тогава ми направи впечатление възрастта. Дотогава не  бях обръщала внимание.

От всичките ми бездетни познати над 30г, които представих, за един от мъжете се ожени една. Бразилка, на около 36г и с тяло на богиня. 1.75м висока, руса. По-обикновените, дори към хубавелки не се харесваха никому. Виж, 20 годишните - ниски, високи, дебели, слаби, пъпчиви, с вирнат нос получаваха брачно предложение ако не с третия, с петия мъж.
Това звучи ужасно потискащо. Не ми звучи изобщо като любов, а супер тъжно. Значи просто са решили да се женят и им е все едно за коя, буквално която върже? От толкова интернати, титли и вежливост останало ли е място за някакви неподправени емоции у тези хора?
Честно казано на мен ми звучи ужасно, и не вярвам и вас да ви впечатлява, защото иначе Невена щеше да се ожениш за такъв робот и децата ти в интернет и те да растат без никаква топлина и емоции.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 06:42 от Tanya Valcheva

# 207
  • София
И на мен ми звучи доста кофти. Дърти пергиши търсят да си купят млада булка. Сигурно някои ги устройства такава "сделка", обаче. Кой каквото си търси, в крайна сметка.

# 208
И гаджето крака няма да дойде да я види ли? Или не може да си зареди колата горкия.
Е, глупости сега! От майтап не разбираш, че и онази, дето ти е харесала постнатото Stuck Out Tongue Winking Eye
Нали беше, някакво извънредно положение, вечерта ни пуснаха  тока.
Ако беше продължило, разбира се, щеше да дойде, или тя да иде.

# 209
Невена разби всякакви митове и клишета как мъжете не искали брак и деца Grinning На мен цялата ситуация ми звучи много фантастично, но като се случва в Англия, откъде да знае човек, те там винаги са били различни.
Като цяло наистина си звучи като сделка - някой възрастен си хваща млада. Опитвам се да си обясня логиката зад това:
- докато може още прави секс с нещо младо да му вдиге тонуса и енергията
- някоя бедна от Източна Европа (за да ходи чак в Англия да работи не го е направила от скука), която като се види в пари и положение, да иска да захапе кокала и да не го пуска
- грозничка, че другите мъже да не се заглеждат по нея
- грозничка, че да се старае повече, защото е ясно, че не е избрана за красотата си
- като роди 2 деца примерно и те започнат да ходят на градина/училище/интернат - вече ще са минали около 5 години поне, и вече ще е оплетена и с променено мислене?
За други варианти в момента не се сещам, но все трябва да има някаква причина, някакси толкова много любов от пръв поглед направо си е съмнителна, и кратко опознаване, и без съжителство.

Общи условия

Активация на акаунт