Живот на кантар - тема 6

• 33 186
  • 714
  •   1
Отговори
# 420
  • у дома

В ресторанта също ми направи впечатление, че не им обясни, че е добре да внимават не само какво поръчват, но и колко поръчват. Напр. салатата Бурата и телешкият стек на Тодор със сигурност минават 1000 калории.
И на мен това ми направи впечатление-аз много обичам такава салата,но когато си я поръчвам си минавам само с нея,а и в интерес на истината ме засища.

# 421
Какво е салата бурата? (извинявайте за невежеството Blush)
На мен ми направи впечатление, че в ресторанта си поръчаха по много ядене. Любопитна съм, плаща ха ли си или е за сметка на предаването? Защото аз когато съм в ресторант и някой черпи по някакъв повод, гледам да съм по-обрана в поръчката.

Довечера какво следва, изпуснах момента със "в следващия епизод"

# 422
Буратата е вид италианско сирене.

То оставаше и да си плащат в ресторанта. Едва ли.

# 423
На салата Бурата проблемът е, че сиренето е огромна топка обикновено и заедно с дресинга салатата съдържа калории, колкото основно ядене.

# 424
Ха, на Вили и се хапваха бисквитки, а  и парична награда спечели.
Браво.

Днес мисля да опитам двуразова тренировка.
И утре. Да видим.
Grinning

# 425
  • у дома
Какво е салата бурата? (извинявайте за невежеството Blush)

# 426
Довечера ще са ясни само финалистите,значи финала ще е на живо.
Респект към Марияна,една от малкото "осъзнали" се и извлекли полза от формата.
https://www.facebook.com/share/v/16Es7p8gp2/

# 427
  • Пловдив
После ходят ли да си събират раниците обратно от дерето? Grinning

Мартинчо, с всичките кИла, дето ги е свалил, все така дебел ми се види. Но може да е заблудата от това, че става постепенно и нямам пред очите си първоначалния вид.

# 428
  • Наблизо
Буратата е вид моцарела мисля.

За глутена и тн,зависи какъв е ,какво брашно и т.н.Живея в държава ,в която хлябът е превърнат в култ,прави се с квас,специални брашна,купуват се от пекарни .Огромна разлика от пакетиран хляб Симид.Дори пица в хубавите ресторанти се прави с квасово тесто,оставят го да ферментира по 24-48 часа.Дефакто ако са качествени продуктите,естествени ,в нормални количества и в дневната дажба,не е проблем да се хапне веднъж в седмицата например.

# 429
Магдена , гледам го  и аз Мартин и сякаш не е отслабнал.
Трябва да му видим снимки преди и след.

Гледам ги сега в ресторанта.
Мартин е егати и пухльото. Отвращава ме такава лигавост и инфантилност в мъж.
Цупи се като малко дете още преди да е опитал.

# 430
  • Наблизо
Отслабнал е много Мартин,преди не можеше да му се видят очите,като цепки бяха..но има още толкова за сваляне,дори повече.Той беше към 180кг,сега е 140,като гледам колко е висок,трябва да тежи към 90-95 кг наййй-много.

# 431
  • София
Между празничните дни бях на почивка в Созопол и всеки ден виждах Тошко Simple Smile - идваше на басейн със семейството си и приятели в хотела, в който бяхме.
Единия ден се пресрамих и го заговорих.
Каза ми кога е финала и дали той е финалист, без да ми издава кои са другите.
Мога ли да споделя тук или трябва в спойлерите?

В понеделник вечерта видях и Виолета - имаше някакъв евент в ресторанта на хотела ни, и тя беше с приятелки.
Нея не се престраших да я заговоря Grinning

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 19:37 от desitka*

# 432
  • Пловдив
Да, няма начин да не е отслабнал, просто разликата не е очевидна, ако не сравняваш непосредствено със стария му вид.

# 433
Desitka, давай инфото в спойлерната тема.

# 434
Дерия им казва, какво може и не може да  си поръчат/ядът, като са навън 🤣🤣🤣
Ако им се ядяло пица - да поръчат и да си я разделят с тези, с които са на масата. 😅

Еее, пада ми в очите.
Ако им се яде пица да си направят кето пица.

Абсолютно на противоположно мнение съм. Ако ми се яде пица, по-добре да изям едно парче качествена пица и да ми мине гъделът, от колкото да ям някакъв гаден манджорляк с помпозното име "кето пица". И цяла кето "пица" да изям с всичките ѝ калории, утре пак ще ми се яде истинска пица, а ако си изям парчето - може и две седмици да не ми се прииска.

Няма вредни храни, вредни са само количествата.

Общи условия

Активация на акаунт