Живот на кантар - тема 6

• 32 769
  • 714
  •   1
Отговори
# 615
Последният епизод ми беше много приятен и всички ми се сториха хубави, докато мереха дрехи.
Завладяло ги е страхотно усещане на лекота и подновяване Simple Smile

Виолета П. се превзема малко повече и е добре, че си тръгна.

Искам да вметна нещо и за овесените ядки, тъй като се коментираха - същите са богати на фибри, които са не по-малко важни от протеина. Според последни изследвания човек има нужда от около 30 г фибри на ден.

# 616
Благодаря ви много!
И аз не искам да ми се вижда корема,но може и да се повдигне полата и да скрие несъвършенствата😆
Стори ми се,че Ани каза,че е XL нейният.
daviz,за на Марияна роклята(къса) на цветя с дълъг ръкав ли говориш?
И на мен много ми хареса,но ми се видя къса и не би ми стояла добре.

# 617
  • Някъде там
Не, ето тази.
https://www.reserved.com/bg/bg/midi-roklya-wp836-44x

И да не е само спам, нямам търпение да видя този любим мой образ, как е устоял на мазните банички. 😀

# 618
Днес гледам у фейса Пефтичева си пуснала лайф от телефона с другите две мацки от онова Трио, в пицария на десертче Simple Smile

# 619
  • Ню Йорк
Днес гледам у фейса Пефтичева си пуснала лайф от телефона с другите две мацки от онова Трио, в пицария на десертче Simple Smile
Напълно очаквано.

# 620
Йорданка на лайфа изглеждаше чудесно,продължила е да отслабва и направо е друг човек.

# 621

Нормално, знаех си аз.
А финала идва, а те папат сладко Grinning

# 622
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е, тя трудно ще излезе от ролята си на предизвикателна.

# 623
  • Някъде там
Да не е било, някое бутиково кето десертче, специално за отслабващи 😉😄 ?

# 624
  • София
Пефтичева, която “е модерна жена” (неин цитат) и не пипва нищо вкъщи, едва ли ще седне да си приготвя кутии. И ще изнамери  милион и едно оправдания защо да не го прави.
Ще ми е интересно да я видя в края на годината как ще изглежда.
И аз смятам, че съм модерна жена, и аз не обичам да стоя до печката и готвя предимно за удоволствие, но когато реших, че искам да сваля кг, които ми пречеха (около 13), преди 6 години, всеки ден си мерех храната, смятах макросите и носех кутии на работа, а когото някой черпеше в офиса по повод, събирах бонбоните в плик в шкафа. Имах пълен плик за около месец и нито един изяден бонбон. Каквото и да си говорим, нещата опират до воля. В повечето случаи. Не казвам, че няма изключения, но много по-рядко от оправданията. И аз съм с ПКЯ и предразположена към ИР, вероятно и съм имала преди да сваля. Към момента следя състоянието си и зная, че отпусна ли се, ще си я върна. От години съм заменила захарта със стевия. От плодовете много обичам грозде, но ям по малко и рядко. Има начин. Хубавото при Виолета е, че е въпрос на воля, а не толкова на здравословни проблеми по това, което са давали за нея. Дано се справи и успее с бебето.

# 625
Е, тя ако имаше воля нямаше да е в това предаване, или това е с цел популярност най-вече Simple Smile
На това аз му викам инат Simple Smile А инат и воля са много различни неща...
Едното е изцяло егоистичен порок...

# 626
Именно, другарката Барби има много изкривени представи за “модерна жена”.
Просто постоянно го повтаряше- аз (като една моделна жена) това не правя, за целта си имам мъж и все в този дух.
Изключително грешно възприятие на реалността има фотографката Ненка.

# 627
  • Наблизо
Другарката си е намерила перфектния мъж,изглежда много смачкан.Той има ли собствена кариера и работа или е придворен в семейния бизнес ?

# 628
  • Някъде там
И точно реших, че няма шанс Виолета да ми се появява толкова често, щом не я следвам никъде и тя ме опроверга. Излезе ми клипа на трите дружки в тик ток.
Имам чуството, че десерта е купен нарочно, за да се прави на интересна.
Как ли пък да не ме изкуши, скучното кисело мляко с мед и орехи!
Дани е неузнаваема, браво.

# 629
Дани е много хубава.  Пу пу, да не и е уроки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт