Живот на кантар - тема 6

• 32 775
  • 714
  •   1
Отговори
# 600
  • Някъде там
Виолета не я следвам никъде и силно се надявам, моментите в които я чувам да говори от екрана, да са все по малко.
Обаче Мариана наистина има не лош крак.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 601
Всички участници в предаването са били лакоми, не е само Виолета. Не бих съдила който и да е, важното е че почнаха своята промяна. Има много много фактори, които влияят и на апетита, и на свалянето като хормони, лекарства, психика, стресови събития.

Казвам, го като човек, който може да се владее, мога да спазвам диети, от 20 годишна имам хормонални проблеми и ако се отпусна веднага качвам. Но е имало периоди в живота ми, в които съм имала много голям стрес, загуба на близки, които ме докараха до депресия. Е повярвайте ми, последният ми проблем тогава бяха килограмите. Нито съм внимавала какво ям, нито колко, въпросът ми беше да го докарам до утре (който е преживявал такова нещо, ще ме разбере). Не качих много в този период, защото нямам зависимост към храната, но предполагам че хора, които имат нездрава връзка с нея, в такъв пердиод ще качат много кг.

# 602
  • Бургас
Виолета, ако роди дете, ще качи всички свалени кила и сигурно още толкова

# 603
Да, това ще и е оправданието.
Помня я как гледаше баклавата. Щеше да си я хапне.

# 604
Марияна във видео в тик-ток, изглежда много добре:

Скрит текст:

Ванко също си е качил няколко клипчета - след шопинга, с финалистите, от барбекюто. Между другото пресните картофи все пак са ги правили. Joy Даже Ванко на едното специално пита за тях (пита Вили къде са въглехидратите или нещо подобно).

# 605
  • Варна
Марианка е страхотна! Много ми допадна тази жена!

Ще си причиня Виолета от вчера сутринта, че ми е любопитно.

# 606
Мариана може и да не изглежда много свежа в лице, но има добра композиция на тялото и хубави пропорции.
Освен много отслабнала, тялото й изглежда стегнато и прибрано.

# 607
Страхотна е Марианка. Краката и бяха трепач,много и се радвам и даже ми е по-хубава от щерка и.
Да ви питам нещо за този зелен сет,който Ани пробва---.Според вас отговоря ли си на номерата?Искам да си го поръчам,хареса ми много и аз като нея съм червенокоска със светла кожа и на нас ни отива зелено.Но живея в чужбина и от ученичка не съм си купувала дрехи от България и не знам как е с номерата,а ще мога да го пробвам чак лятото.Аз съм M/L размер.И още нещо ако не е досадно да кажете как стават поръчките? На адрес ли пристига или еконт/спиди?Ако е на адрес ще ми е проблем,защото майка ми е на работа до 5 часа.
Ани XL ли взе?
Извинете за спама.

# 608
Според мен си отговарят номерата на size chart-a на сайта, ама трябва да се гледат и символите на етикетите ако се вижда на снимката (кръгче, квадрат, триъгълник). Според мен Ани е взела XXL.

# 609
  • София
Те са с ластик, а не със закопчаване, така че нищо чудно, че Ани е била ХЛ. Бих взела М, ако си ниска и Л, ако си висока, с по-широки рамене и ханш и не искаш да се вижда много талия.

# 610
  • Някъде там
Трейлъра много приятен.
https://www.instagram.com/reel/DJjN2s_J6iD
И на мен ми хареса Ани със зеленото. От кой магазин бяха разбра ли се ?

# 611
  • София
Зелената блуза и пола бяха от Reserved

https://www.reserved.com/bg/bg/plisirani-midi-poli-361fb-77x

Обиколиха няколко магазина.

# 612
# 613
Ако е rezerved мисля, че малко са уголемени номерата, доколкото съм си купувала дрехи оттам(но по изключение).

# 614
  • Някъде там
Благодаря за линка. Отказах се от комплекта, че не обичам да ми се вижда корема.
Харесах си на Мариана роклята обаче, но предпочитам да я премеря.Дано я има в Пловдив.

Общи условия

Активация на акаунт