Живот на кантар - тема 6

• 32 789
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Във фб една жена е качила снимки преди и след. Не знам дали са точно от първи и последен ден, но пак се вижда много добре промяната на финалистите:

Скрит текст:

# 586
Ох, при Марто наистина не се забелязва разликата.

# 587
  • София
Според мен пък се забелязва, между подгръдна и талия му е спаднало сигурно с 20 см, брадичка, врат, дупе. Тези килограми обаче още са му супер много, за да не се възприема вече за свръхпълен, още поне 20 кг трябва да свали. Той започна все пак от 180 кг, сега е 140 кг. Тодор примерно започна от 130 кг, заа си пролича значително като падна под 110 кг.

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:00 от Niya-

# 588
Забелязва се ,но няма как да изглежда като другите. Човека беше 180 кг ,свалил е 40 и има поне още толкова докато започне да изглежда нормално.  Ако предаването беше 6 месеца както в други държави щеше да има много по-видима разлика ,но няма как от 180 кг за толкова кратък период да изглежда като Тодор например.
Все пак за 3 месеца е постигнал чудесен резултат както всеки един от участниците и не бива да му омаловажаваме  постигнатото.

# 589
  • Някъде там
На всички жени които бяха в предаването и мечтаеха да станат майки, а това бяха Миглена, Дани и Виолета П, желая от все сърце, единствените килограми които качат някога, да са заради бременност.

Личи му на Мартин и според мен. Но, мисля, че той влезе само, за да достигне 130кг и да участва в сумо състезанието и на тези килограми ще си остане.
Пожелавам му обаче, да ме опровергае и да гледа здравословната храна така както гледаше Ани от съблекалнята 😉.

Интересно ми е дали и семействата ще присъстват на финала и ще има ли нещо като ревюто в предните епизоди.
Да видим и другите участници, какво са постигнали.
Марчето особено ме вълнува, много ме забавляват такива самовлюбени, изкарващи се център на вселената, всичко можещи и знаещи.😃

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 18:27 от daviz

# 590
  • Благоевград
Аз също 9 години бях постоянно на хормони, имам дълга история с инвитро процедури и съм с ИР и ПКЯ. По време на процедура качвам не повече от 3-4 кг, което е повече задържана вода от лекарствата, но внимавам какво ям. Една приятелка имам, която качи 30 кг за 2 години при стимулации, но ядеше като разпрана и сама си казваше, че нейното е от лакомия. Забременя на 5-тата година с близнаци, качи още 20 кг по време на бременността и беше огромна. След раждането започна леко да се ограничава, заменяше хранене с шейковете на Хербалайф и за няколко месеца свали към 15 кг. После заряза всичко и пак започна да яде като за последно. Няма воля. Като си говорим и тя ми казва: "Ти сигурно гладуваш, няма как от хормони да не качиш". Да, качвам, но малко и защото като знам, че нещо ми вдига инсулина и ми влошава ситуацията просто внимавам. Един шоколадов бонбон Мерси го ям на 4 пъти и то не в един ден, всеки ден по 1/4. Вместо да изям 2 шепи череши, хапвам 5-6 бр. и това е.
Та Виолета Певтичева просто се оправдава. Може вместо акъла да й е в поничките и бисквитките, да си поръча салата с пържола. Има толкова много разнообразни храни, презадоволени сме от продукти на пазара подходящи за всякакви видове режими на хранене. Нищо не й пречи за 2 дни да си приготвя кутии с храна. Аз намирам време. Работата ми е от 08.30 да 17.00, но понякога съм останала и до 10 вечерта или си доработвам вкъщи. Намирала съм време и си нося по 3 кутии подходяща храна всеки ден.

# 591
Пефтичева, която “е модерна жена” (неин цитат) и не пипва нищо вкъщи, едва ли ще седне да си приготвя кутии. И ще изнамери  милион и едно оправдания защо да не го прави.
Ще ми е интересно да я видя в края на годината как ще изглежда.

# 592
  • Наблизо
Тили,ще я видиш.Тя явно умира да се показва.

# 593
Тили,ще я видиш.Тя явно умира да се показва.

Ох, сус!
Нямах предвид това, моля те!

Но примерно бих надникнала в нейния ИГ предколедно да видя как изглежда.

# 594
Всички са свалили, Марто също доста е свалил. Обаче той ще има проблем с увисналата кожа. До колкото четох Тодор ходи на крио вани за кожата, но не знам дали това помага, май основно е оперативно след такова бързо отслабване.

# 595
Във фотошоп е много лесно да отслабнеш с 20-ина кила с ликуифай, а Виолета, сигурна съм, умее този фокус.

# 596
Днес си купихме умен кантар. Е, няма такова забавление, макар че се съмнявам как пък така може да измери 20 показателя.

# 597
Някой наскоро беше пуснал снимка на Huawei Scale 3.
Аз ползвам 2-рата версия. Меря се почти всеки ден и наблюдавам разлики, особено ако съм на лунна диета или на кето за няколко дни. Тогава се изхвърля много вода, особено от мускулите. Но кантара го регистрира като загуба на мускулна маса, после след няколко дни като заредиш с вода и бам.. мускулната маса рязко нагоре.
Мазнините също играят така нагоре надолу, няма как реално да има такива изменения в рамките на няколко дни.

# 598
Ще е качила. Също както качваше след всяко предишно отслабване до сега.
Освен ако не се светне и тя за крио камерата. Или някой друг модерен фокус. Но рано или късно ще качи. Неизбежно е, просто защото е лакома.
Ако най-накрая успее да си направи здравето приоритет, ще си запази и формата.
Ще поживеем, ще видим.
Днес е сменила няколко профилни снимки. Явно вече си е у дома.
Пефтичева, която “е модерна жена” (неин цитат) и не пипва нищо вкъщи, едва ли ще седне да си приготвя кутии. И ще изнамери  милион и едно оправдания защо да не го прави.
Ще ми е интересно да я видя в края на годината как ще изглежда.

# 599
Разгледах на Виолета канала в тубата.
Някаква гимнастика правила преди на която като тренира и я бие тока Joy
Има видеа как говори за режима след операцията.
Ама не съм слушала, не мога да я слушам.
Тоя ток уж усилвал тренировката 4 пъти.
Не и ли казаха тия тренерите, че и това което пъха в устата е важно.
Тия 13 кафета със захар са и капката в морето.

Общи условия

Активация на акаунт