Живот на кантар - тема 6

• 32 787
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
На Вили от години ѝ поддържат профила, членове на екипа ли, асистент ли, не знам. Веднъж писах на една от страниците ѝ вместо на личния профил и ми отговори момиче от екипа ѝ.

# 571
  • София
Очакваните от мен хора са на финал.
Който и да победи ми е ок, като с малко изоставяне ми е Марто - не мога да си го представя да похарчи смислено парите от наградата, нито да рекламира шоуто с думи. Не го виждам и като продължаващ да сваля след предаването, предвид че и вътре се скатаваше и май похапваше повече от всички.

Вили даде добра заявка повеждайки много деца в тичането. Може да говори добре, изглежда мила.
Ани е добродушна и ще свали още, но ще ѝ е трудно. Не я виждам завладяваща в изказа, но за това има кой да помага от телевизията.
Тодор - става за победител, има добър изказ, свалил е достатъчно, за да изглежда добре на снимки и на живо, но може би е свалил максимума.

Ползите от предаването са доста според, като дори и в темата тук имаше споделящи резултати, кантари и цели.
Във фитнеса, в който ходя, също ми се стори че има нови хора.
Браво!

# 572
Тичането на Вили и Ванко беше на 1 май в Плевен,помня гледах негови сторита тогава и тук някой ги беше качил.Според мен фотографката е подпухнала,личи и че е лакома,само десерти са и в главата от показаното,не мисля че ще задържи резултата си.
Имаме и ние приятелско семейство,мъжът едвам ходи,около 150 кг е но висок към 185,жената е леко пълна само,говорили сме по темата принципно,не конкретно за предаването,тежи му че не може да играе с детето си,но и не иска да променя нищо.За щастие е добре здравословно,но и е млад няма 40 все още.Това са лични работи всеки трябва да "осъзнае" първо че има проблем и да поиска да го реши,на сила няма как да стане с подбутване от страни.Това си е мое мнение разбира се,всеки си познава приятелите и може да си прецени.

# 573
Аз имам приятелка, която ще се впише там и предполагам ще искласи мнгоо напред. Тя е много спортна натура и се мотивира много от конкуренция, Тодор в женски вариант.

Даже съм ѝ го казвала, но честно казано не ми дава сърце да я пратя по телевизията да обира всевъзможен хейт. То тук в темата не винаги е приятно, а под клипчетата на предаването в СМ имаше отвратителни коментари. Отвратително ми звучи да си подложен на такъв негативизъм. Отделен въпрос е детето, мъжът и работата как е възможно да се зарежат за 3 месеца.

# 574
Винаги има негативни коментари.
Участниците не са престъпници. Обикновени хора. Но има хора страшно много се вживяват и сипят уникални глупости.

# 575
  • София
И мен ме интересува зеленият сет, който Ани пробва, откъде е?

# 576
# 577
Интересна е играта да си влачат килата, но Виолета е ясно, че ще спечели с нейните кила.
Не са завиждане с тия тежести.

# 578
Вили Пефтичева ако забременее, което ѝ пожелавам може да ѝ стане отново доста трудно. Може би ще качи доста, ще ѝ е трудно да осъвместява работата с детето (от опит говоря). Когато сам си си шеф няма майчински няма делник няма празник. Аз също имах затруднения със забременяването, но пък от родилното излязох със свалено почти всичкото тегло. С нейното желание за повече деца, дори и 2 или 3 да роди това са години на качване, сваляне, възстановяване, тренировки и хранене, съобразени изцяло с бременност, желание за забременяване, хормони, кърмене. Работа на пълен работен ден си е само това остави грижата за бизнеса и децата. И все пак стига да стане майка, да здрава, щастлива и пъргава пък дори и да е закръгленка, другото е по-важно.

# 579
Не е задължително да качи и храненето е определящо. Бременните са склонни да пълнеят, точно както хората с ИР. Съответно ако храненето е съобразено, е съвсем реалистично да не се качи нищо, освен няколкото килограма освен плода, свързани с увеличения обем течности (околоплодни, кръв, лимфа, вода и т.н.). Но жени, склонни да пълнеят, трябва да са три пъти по-внимателно какво и колко ядат, ако не искат двуцифрено число килограми в плюс.

Понеже с едната бременност качих 20кг., уж ядейки и движейки се нормално, а с другата - 10-11, хранейки се изключително внимателно, определено има разлика как се подхожда към храненето и теглото може да се контролира при желание. Че и втория път бях с лежане и намалено движение до края заради забрана за физически активности.

# 580
Обаче Барби има много висяща кожа на ръцете. И нищо не е свалила.Изумително чак. При все режим, все движене. Много странно, има някакъв проблем при нея според мен. Може би тук има значение операцията и може би яде по-малко и затова.
Явно е била много, ама много дебела за да и висне така ръката.
Промяната в Тодор е уникална.
Браво на Ани, още един супер резултат. И наистина изглежда вталена в ханша особено.
Видях разликата на Марто, но пак си е един такъв като сфера. По-малка сфера Grinning
Оригвал се значи, ужас Confused

# 581
Не е сигурно, че ако Виолета забременее ще качи отново. Тя не изглежда като човек с воля,но все пак не е невъзможно да си запази близки до сегашните килограми.
Аз трябваше много да внимавам защото тръгнах от много килограми ,затова общо взето си гладувах  през бременността, но качих само 6 кг ,като 5 от тях оставих в родилното. Имах "късмета" да родя много неспящо и ревливо бебе,та до втория месец нямам спомен яла ли съм изобщо нещо, но се сбогувах с още 12.

# 582
Разбира се, надявам се да не качва, но Ани и Виолета, че и Дани и Миглена също са жени, на които им предстои това, та възможно е резултатите им да са нагоре и надолу след бременност и раждане. Просто ще трябва много воля и твърдост.

# 583
По принцип жените с излишни килограми качват по-малко през бременността - има такова изследване.
Дано Виолета да забременее, но и дано няма повече телевизионни изяви.

# 584
Дано Виолета да забременее, но и дано няма повече телевизионни изяви.

Дано, дано!
И за двете! 🙏

Общи условия

Активация на акаунт