Живот на кантар - тема 6

• 32 751
  • 714
  •   1
Отговори
# 135
Слагам в скрит текст от ФБ. Извинете на тези, които не искат да ги гледат.
Скрит текст:

Сякаш наистина гледаме различно предаване! Славко се разсейва от мисълта за парите, ама пък Любимец 13 хич не е воден от  мисълта за голямата награда! Trollface Той просто така за забавление дразни останалите и цял сезон прави, каквото си иска...

# 136
Що за лицемерие?! Славко гонил наградата. А другите за какво са там?! Ани при първия срив ще се натъпче, Мартин - също. Пефтичева ще казва, че организма й има нужда от въглехидрати...

# 137
То и аз като чета тук имам чувството, че гледаме различни предавания, хич не разбирам защо е тая омраза към Тодор и Виолета - малко дървени философи са, театралничат и досаждат, но аз злоба не съм видяла от тях, а от сините (Славко и Марияна основно). Тръгнал е някакъв наратив тука против тях и всяко тяхно действие се гледа през тая призма. Тодор бил само на краставици? Според кого? Мартин, който явно яде повече, отколкото трябва и сваля колкото 80кг жени там? За Поли съм склонна да вярвам, че гладуваше накрая, защото изглеждаше болнава, изтощена и вяла, но Тодор си е енергичен, той единствено прави 1-2 пъти фаст по едно време, друго не съм чула да е правил грешно. 🤔

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 11:20 от ts_mira

# 138
Понеже никой не ми отговори, ще се опитам пак:

Кого изгониха?

# 139
  • Сливен
Пише ги, ама кой да прочете - Миглена  и Славко.

# 140
  • София
Ако вие продуцирате предаването кой ще искате за победител:
- някой, който може да се изказва за какво точно се бори, какви цели е постигнал и какви насоки дава
- някой който не може да върже смислено изречение и речниковия му запас е нисък

Май риторичен е въпросът, но за да го има предаването и напред, сигурно трябва да го популяризира победителя и финалистите.

# 141
Слагам в скрит текст от ФБ. Извинете на тези, които не искат да ги гледат.
Скрит текст:

Сякаш наистина гледаме различно предаване! Славко се разсейва от мисълта за парите, ама пък Любимец 13 хич не е воден от  мисълта за голямата награда! Trollface Той просто така за забавление дразни останалите и цял сезон прави, каквото си иска...
И с какво ги дразни Тодор? С това че постигна страхотни резултати? Напълно ги разбирам хаха и аз бих завидяла. С това, че има воля и вместо да похапва ядки и киви по никое време си оползотворява времето перфектно. Браво от мен, пълна промяна. Дори и да не вземе наградата си е победител. Другите срещу него да тичат не могат да го стигнат.
Браво и на Мариана - и тя се е подмладила и си оправи здравето.

# 142
  • София
Не е важно продукцията кой иска за победител, а да има ясни правила за тази победа и всички да ги следват, за да е равностойно. Ако у зрителя не остава усещане за неравностойна битка между Тодор и останалите, нямаше да има толкова негативно настроени към него хора. Мен Тодор не ме дразни, даже в началото ми харесваше, че има дар слово и е мотивиран. Харесвам хора с характер, но не и с прекалено голямо его. Мярка трябва във всичко. Като цяло в живота участниците не са поставени на една плоскост, Славко е пълен от бебе, това много е повлияло на цялостното му възприятие за себе си, Ани и Вили също отдавна са пълни. И поне в предаването трябваше да имат равни условия, а не един да спазва стриктно и да е -42 кг, но да си тръгне защото е "под чертата" (?!), а друг да фаства, да спори с треньорите, да отказва силови тренировки, за да не задържа вода, да яде краставици и да остане на финал, защото е "над чертата". Тази черта не е еднаква за двамата. Това предаване е много тънък лед за хора с подобни проблеми. Имам близка приятелка, която от години аха-аха да почне режим и се отказва, а й е наложително, защото здравето й доста страда. Мисли и за бременност, а на тези кг й е противопоказно. Предаването в началото много я мотивира, искаше да се запише за следващия сезон, но с тези неясни правила се разколебава.

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето ги вчера Тодор и Виолета на бягането в Бургас. В страниците им са качени снимките, да не помисли някой че ходя из скрити профили да ровя.
Скрит текст:

# 144
На мен от мъжете Тодор ми е най-симпатичен. Има чувство за самоирония, бунтар, мъжкар, и наистина неговата трансформация е впечатляваща. За краставиците... ами като не вижда логика в овесените ядки всяка сутрин на Дерйа, ще вземе нещата в свои ръце, много ясно.

# 145
Ами не, няма да взема нещата в свои ръце. Може да ги взема, като е сам навън, където очевидно се е провалил с това. Щом се е хванал на хорото, ще играе с другите. Но не, това е Тошо Мозъка, знае и може повече от другите. Същата е и Ненка. Не мога да им гледам самодоволните физионимии, особено нейната. Снощи се беше въобразила на добрата самарянка да помогне на Меги, иначе ако беше сама, ехеее, щеше да пробяга Ком - Емине два пъти сигурно.

# 146
Прав е да не вижда логика в овесените ядки.
Айде трици малко да бяга, ама тия ядки.
Оставете овеса за конете.

# 147
То в предаването хич вече не наблягат да храненето, не се знае кой какво прави, какво ядат, кога, защо. Още в началото имаше хора, които си правеха модификации на менютата, помня как казаха веднъж на Дерия, че си направили яйца за вечеря вместо предписаното пилешко или там какво беше, тя щеше да получи удар. Не знам защо така остана мнението, че всички спазват всичко, а Тодор не.
Не е важно продукцията кой иска за победител, а да има ясни правила за тази победа и всички да ги следват, за да е равностойно. Ако у зрителя не остава усещане за неравностойна битка между Тодор и останалите, нямаше да има толкова негативно настроени към него хора. Мен Тодор не ме дразни, даже в началото ми харесваше, че има дар слово и е мотивиран. Харесвам хора с характер, но не и с прекалено голямо его. Мярка трябва във всичко. Като цяло в живота участниците не са поставени на една плоскост, Славко е пълен от бебе, това много е повлияло на цялостното му възприятие за себе си, Ани и Вили също отдавна са пълни. И поне в предаването трябваше да имат равни условия, а не един да спазва стриктно и да е -42 кг, но да си тръгне защото е "под чертата" (?!), а друг да фаства, да спори с треньорите, да отказва силови тренировки, за да не задържа вода, да яде краставици и да остане на финал, защото е "над чертата". Тази черта не е еднаква за двамата. Това предаване е много тънък лед за хора с подобни проблеми. Имам близка приятелка, която от години аха-аха да почне режим и се отказва, а й е наложително, защото здравето й доста страда. Мисли и за бременност, а на тези кг й е противопоказно. Предаването в началото много я мотивира, искаше да се запише за следващия сезон, но с тези неясни правила се разколебава.

# 148
Все пак предпочитам Тодор да спечели, а не Виолета П. Иначе мой фаворит си е Вили от Плевен.

Съвсем не мисля, че само той е допускал нарушения в храненето. Ако не тренираха толкова усилено, щяха да напълнеят след ежедневна консумация на овесени ядки, тортили, плодове  и не знам още какво.

# 149
  • София
Скрит текст:
То в предаването хич вече не наблягат да храненето, не се знае кой какво прави, какво ядат, кога, защо. Още в началото имаше хора, които си правеха модификации на менютата, помня как казаха веднъж на Дерия, че си направили яйца за вечеря вместо предписаното пилешко или там какво беше, тя щеше да получи удар. Не знам защо така остана мнението, че всички спазват всичко, а Тодор не.

Сещам се за Мария, която в началото си правеше собствено меню, уж по това на диетоложката. Но Мария отдавна не е във формата. В Тодор е вглеждането, защото се показа, че не спазва режима и дори се стигна до единствения спор, в който се намеси Ванко като професионалист, но продукцията не санкционира Тодор и той е на финал.

Общи условия

Активация на акаунт