Живот на кантар - тема 6

• 32 779
  • 714
  •   1
Отговори
# 165

Жалко за Славко. Той е пример за тия философи, които твърдят, че дебелите хора са дебели, защото ядат много. За мен той беше един от заслужаващите финал, заедно с Вили от Плевен и Марианка.
Колко яде Славко и колко е ядял преди?

Това, че дебелите хора ядат много, е прост физически факт. Няма откъде да вземеш материал за дебеленето, ако ядеш малко. Не винаги е въпрос на воля, лакомия и т.н., но дебелият е с увеличен апетит. Не всички ядящи много са дебели (възможно е да не усвояват цялата храна), но всички дебели ядат. При все уговорки за различните тела с различна обмяна.

Подобно е на онова за калоричния дефицит - не отслабваш ли, значи не си в дефицит.
Славко специално го дадоха като новородено 6кг, като бебе, дете и т.н. такъв се е родил. Сигурно и в утробата е ял много.

# 166
  • ПАЗАРДЖИК
Толкова големи се раждат бебетата на майки с гестационен диабет

# 167
  • София
Е, Ненка толкова топло отношение имаше към мъжа си - той я чакаше с цветя, тя му каза да внимава, че щяла да си намери друг да я "носи" ли, какво беше там, по спомен го карам. По принцип нямам против хората да си се шегуват, ама да не си го виждала от n дни и пред цяла България това да е първото нещо, което му казваш, много мило, няма що, доста топло и сплотено.

И мен Тодор и Виолета не ме дразнят. Със сигурност те дразнят в къщата, защото имат мнение и не спазват правилата винаги. Но за мен са интересни играчи. Същевременно харесавам и другата Вили, и Ани, и Марияна, и Симеон.

Много повече ме дразни играта на сините, които всичко изкарват през призмата на отбора. Те сините щели да се пазели, сърцето им синьо, глупости на търкалета. Ще ми е интересно да ги видя , ако Тодор и Виолета ги няма. Ама не ми се вярва.

Е, нормално ако всички червени ги няма, да си се състезават помежду си, кое е толкова интересното? Първо чистят всички противници, защото с подкрепа е по-лесно, после всеки сам се оправя, нищо изненадващо.

# 168
  • Пловдив
Не, бебетата в утробата от въздуха и от магия растат.
Очевидно е усвоявал и получавал повече хранителни вещества. Като се родиш и нямаш пъпна връв, за същия резултат се налага да ядеш.
Това не е обвинение в лакомия, както казах по-горе. Но количеството храна няма как да е малко.
_____

Да, точно така, гестационният диабет увеличава силно вероятността от голямо бебе.

# 169
Е, Ненка толкова топло отношение имаше към мъжа си - той я чакаше с цветя, тя му каза да внимава, че щяла да си намери друг да я "носи" ли, какво беше там, по спомен го карам. По принцип нямам против хората да си се шегуват, ама да не си го виждала от n дни и пред цяла България това да е първото нещо, което му казваш, много мило, няма що, доста топло и сплотено.
Аз под Вили имам пред вид другата Вили, както я и наричат в предаването. Едната е Вили, другата е Виолета. Ненка, Протифчева и така нататък не може да ми се обърне езика да кажа, дори да ми е неприятен някой.

# 170
  • София
Е няма лошо, никой не те кара да я наричаш по друг начин. Тя си е чиста Ненка, така си се беше докарала визуално, да не се сърди на другите, че правят сравнение.

Иначе за Вили съм съгласна, но там не се и изненадвам, тя е доста позитивна, усмихната и не напразно печели симпатиите и тук, и там.

# 171
Тодор и Пефтичева уж не се понасяха по едно време, сега вече все заедно по алеите Joy Иначе и аз намирам Тодор с най-добра форма от предаването и нямам нищо против да спечели.

Ха ха, точно. Ще станат дружки Joy Вече даже са станали изглежда.

# 172
Рано или късно краставите магарета се надушват

# 173
  • Пловдив
Може и да е по желание на предаването, като реклама.

# 174
Гледам си.
Славко си е леке.
Вили е права. И аз съм на този принцип. Гледам какво правят хората, не какво говорят.
И като говорят нещо и после друго направят ми олекват.
Значи уговорил се с Мартин, ама не го направил. Ама защо се уговаряш?

# 175
  • Наблизо

Славко специално го дадоха като новородено 6кг, като бебе, дете и т.н. такъв се е родил. Сигурно и в утробата е ял много.
Ох аз като го видях като бебе и първата ми мисъл беше ''Горката му майка''.Тя и една мъничка женица...раждането е било ужас.

Според мен Тошката и Ненка си се харесват.Един дол дренки.Но докато Тодор все пак се знае какъв е и той не се крие,че бил ''дразнител'' (всъщнст е язвителен и надут,но прикрива това с ''духовитост''),Ненка е подмолна и  да злобна.Вкара си голям автогол според мен за бизнеса си.Кой би искал фотографа му да го обсъжда така злостно зад гърба?Или бизнеса не върви и се надява стане новата и по-едра Албена Вулева?

# 176
Ох, дискусията стана меко казано натоварваща наистина с тези никнеймове. Дразните се на синхроните на някои от участниците, но тук всеки има своя  синхрон и ако извадите нещата, които говорите за хората и ги подредите ще видите колко неприятни неща казвате, които далеч нямат нищо общо с просто анализ и мнение на ситуации и участници, а са си меко казано обидни и не по-малко злобни.

Всеки има какво да подобрява по себе си: Тодор, Вили П, Вили Христова, Славко, Ани, Марияна, Мартин. Иначе нямаше да са там. И то не само ат гледна точка на начин на живот, но и характер. 

Специално Вили Пефтичева никога не е коментирала тренировките и храненето и че тя знае по-добре. Напротив на няколко пъти е казвала, че е там да се научи и да постигне резултати. Беше споделила, че си е водила стриктен дневник и че се старае да си спазва стриктно режима и в това не се съмнявам. Резултатите са й чудесни, въпреки, че не сваля някакви уау килограми.

# 177
Еми тя и така "увисва", само вижте лицето и под брадичката... ако сваляше повечко, нещата щяха да са още по-зле...
А за невидимите проблеми ще се говори след време.

# 178
Никой не твърди, че перхидролената госпожа демонстрира свръхзнания, това е запазено за Тодор. Тя просто не спира да излива злоба по пасивно-агресивен начин и да изтъква, че е винаги първа писта. Неведнъж имаше реплики като тази на влизане на пързалката: "Защо само аз си търся номера кънки?" На платформите във водата също много държеше да покаже как тя няма страх и прелита бързо от една на друга. Във вчерашния епизод уж помага на Миглена, а пак се изтъкна. Да е единичен случай, ще е разбираемо, но това е системно избиване на комплекси с цел мачкане и принизяване на другите. Явно има много ниско мнение за себе си, иначе нямаше да се опитва с такъв хъс да унижи останалите.

# 179
Iris, за това нека да й льопнем прякора Ненка, заради снимка, когато е била над 130 кг.?

Общи условия

Активация на акаунт