Живот на кантар - тема 6

• 33 241
  • 714
  •   1
Отговори
# 300
От всички само Пефтичева си струва да се слага в списания. Не харесвам хора, които експлоатират идеята да имат дете.

Скрит текст:

# 301
Цели 63 харесвания за тая звезда 🤩
Готова е за Холивуд и много слава

# 302
  • Наблизо
Аз съм лаик в материята,но защо се набляга на теглото й за инвитрото,а не на изчерпания яйчников резерв?

# 303
  • София
няма такова нещо като норматив на килограми за инвитро.

да, силното наднормено тегло се свързва с преждевременно изчерпване на яйчниковия резерв, но то няма отношение към успеваемостта на инвитро процедурата, нито има заложени изисквания за тегло на пациентките.

на Вили Христова килограмите не са й попречили да зачене и роди 2 деца.

голяма експлоатация на обществените емоции пада.

# 304
Това списание diva известно ли е? Аз поне не съм го чувала. Нищо чудно да са работили заедно, затова да е в него.

# 305
  • Някъде там
Аз съм лаик в материята,но защо се набляга на теглото й за инвитрото,а не на изчерпания яйчников резерв?
Тя набляга на това. Още в началото това повтаряше, че докторът така й казал. Ако не свали килограмите, че няма шанс и това е най-важното.
Което мен малко ме съмнява и ми се струва че използва това като възможност да й се съчувства повече...
Да е хубаво и препорачително да си с нормални килограми е едно, съвсем друго да кажеш че основно от това зависи.

# 306
Добре, обаче да искаш с цялото си сърце това и да не можеш да намалиш кафетата със захар и мляко и другите боклуци…
Един доктор ми беше казал: “Много хора искат деца, но не са готови да се откажат от неща в живота им.”

Не я осъждам. Самата аз знам колко е трудно и мъчително цялото това нещо. Надеждите, обикалянето, страха.. Обаче, има неща и в наши ръце, които успешно могат да ни помогнат.

# 307
Разликите да искаш, да знаеш как, да можеш и да го направиш са толкова големи, че клонят към безкрайност Simple Smile

И най-голяма е разликата между мога и вече съм го направил Simple Smile Направо две безкрайности Wink

# 308
  • Ню Йорк
Името Барби в шоуто от другите и беше даден ако не се лъжа.
Аз нали превъртам и не съм видяла защо и как, но явно не е било с цел обида. А защото  е русичка, миловидно лице и на куклата са я оприличили.

Що ли си мисля, че тя сама си го сложи. Тая жена има зверско самочувствие и никаква реалистична представа за външния си вид. Ако ще и 50 кила да стане, пак ще си е грозна с това пилешко лице.

# 309
E, чак грозна… почна много грубо да става! Всеки си има кусури - не може всички да минаваме през Д-р Енчев, да ходим всяка седмица на процедури, да правим операции на стомаха… да не продължавам. И аз не я харесвам, ама не грубея и не използвам епитети срещу нея или други участници, които бяха в предаването.

П.с. Не съм ѝ фенка, приятелка, близка или нещо подобно. В началото на темата всички бяхме против чутото по техен адрес / обиди и епитети /, а сега 2 месеца по-късно какво правим?!?

# 310
На Виолета характерът ѝ е проблем, а също и самочувствието, не лицето. В лице е нормална жена.

Не виждам нищо пилешко в нея. На мен пилетата са ми с продълговати лица в представите, а нейното е кръгло като месечина.

# 311
  • Ню Йорк
E, чак грозна… почна много грубо да става! Всеки си има кусури - не може всички да минаваме през Д-р Енчев, да ходим всяка седмица на процедури, да правим операции на стомаха… да не продължавам. И аз не я харесвам, ама не грубея и не използвам епитети срещу нея или други участници, които бяха в предаването.

П.с. Не съм ѝ фенка, приятелка, близка или нещо подобно. В началото на темата всички бяхме против чутото по техен адрес / обиди и епитети /, а сега 2 месеца по-късно какво правим?!?

Пак се връщам на това, което казах преди за мечките.
А тази жена, ако не е искала да я коментират негативно, не беше нужно да се провъзгласява за красавица. Като демонстрираш "красотата си" е нормално да те коментират в този аспект. Всяка една мис се коментира и се отбелязва всеки неин недостатък. Така, че провъзгласилата се за "кукличка" ще трябва да си понесе и негативните коментари. Защо някой не коментира външния вид на Вили Христова?! Тя жената няма претенции и не се провъзгласява за кралица на красотата. Между другото, страхотно впечатление ми прави. Мила, добра, уравновесена, здраво стъпила на земята, умна, разсъждава, не е първосигнална, тактична. Нещо хората от този тип са почти изчезнали по нашите географски ширини.

# 312
Кучетата лаят, кервана си върви, а Барби извайва ли извайва тяло...

Това е сглобка с цитат от нейни думи пред огледалото Simple Smile
Край, сега вече думата "извайвам" не мога да я възприема нормално Simple Smile

# 313
Какво да ѝ коментират на Вили Христова. Тя е супер красива в лице. А като я гримират, е направо кукла.

Което не значи, че Виолета с нереалистичната представа за себе си, трябва да бъде обявена за мега грозника на вселената. За мен не е грозна, нищо, че не може да се мери с Вили.

Извайване и трупане на мускули звучат мега странно при тях. И Виолета, и Тодор преекспонират с тях.

# 314

Извайване и трупане на мускули звучат мега странно при тях. И Виолета, и Тодор преекспонират с тях.

Е те с това кардио и хранителен режим освен да топят бекон-а, според мен влизат и в катаболизъм и бърнват и малко мускулче...
До сега не видях предпоставка за хипертрофия!

Общи условия

Активация на акаунт