Живот на кантар - тема 6

• 32 826
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Тези от официалната страница във фейсбук как се издъниха. Пуснаха пост как Марияна напускала🤣🤣🤣🤣 Килограм и 300 е свалила.

# 526
  • На Изток от Рая
С модата на овърсайз моделите, не е толкова трудно някой с наднормени килограми да си намери нещо. Само да не е прекалено наднормен, разбира се.
Аз съм горе долу на Виолета кг, но на дънки/панталони съм L/40,но тя май е нисичка

# 527
Тъкмо и аз им се смях,за глоба са редакторите им 🤣.

# 528
Прибират се вкъщи за тия 3-4 седмици до финала на живо.

# 529
Доживяхме да изпратим Виолета. 🥳

# 530
Марияна е състарена, но е елегантна. Виолета ми фалшивее много, сигурна съм, че ще качи.

# 531
Брей, ама защо въобще някой напуска днес? Поради каква причина?

# 532
Тодор 30%
Ани 27%
Вили 26%
Мартин 22%
Имат някакъв шанс момичетата 🫣.

# 533
А утре ще има ли предаване?
Нали петък и събота?

# 534
Днес беше събота, няма да има утре.

# 535
Ей, вярно Joy

# 536
  • София
Тодор 30%
Ани 27%
Вили 26%
Мартин 22%
Имат някакъв шанс момичетата 🫣.
Супер, за мен първите трима заслужават да победят. Марто също има много голям напредък, но все пак е малко по-назад от другите и не е за победител. Нищо не се знае, може пък и той да изненада сега като са навън.

Въобще не се учудвам, че свалят толкова добре навън, Ванко и Дери продължавт да ги следят, но го няма стреса от камерите, сред близките си са и все още ги държи емоцията + това, че ще ги мерят другата седмица и не искат да се изложат. След последния кантар ще започне леко отпускане при някои.

# 537
Оф, отдъхнах си!
Дайте я тази тема със спойлерите, къде е?

# 538
  • Някъде там
Приятен епизод. Доволна съм от развръзката. Е да, искаше ми се да не е човека с "краставиците" на финала, но се надявам, че Вили ще успее да го победи..
След днешния епизод, все повече ми се затвърждава мнението за искрите. Особено на Мартин към Ани. Тя просто е по сдържана. Обаче на него му личи от километри. Съжалявам, но за просто приятелка от предаването, такива възклицания и толкова емоция, съмнява ме. Особено когато щеше едва ли не да бутне Ванко, за да я гушне след резултата на кантара и преди това няколкото моменти в съблекалнята.
Чакаме финала.

Оф, отдъхнах си!
Дайте я тази тема със спойлерите, къде е?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1769826.180#new

Последна редакция: нд, 11 май 2025, 01:47 от daviz

# 539
Тъкмо гледах програмата на бтв,има го предаването и петък 16 и събота от 20:00ч.Интересно на живо ли ще е или е разделен финала на две вечери.

Винаги предаването си е петък и събота.Сега като свърши "Бригада нов дом "вече ,ще се измести в събота в обичайния си час 20ч.Тогава е и финала.

Общи условия

Активация на акаунт