Отговори
# 15
Некоректно е както и да го погледнеш. Дори и нищо да не са правили, прекалено близки отношения. Какъвто и да е партньора/партньорката - разведен/а, свободен/а няма значение. Не се захващай с нови, преди да си се изчистил от предишния/та. То това не е като виното.

# 16
Като е избрала мъж с дете, това е един от рисковете.
Да си търси без деца, но и там може да има стари рани и любов.

# 17
Не виждам детето да е причина. Просто човека си обича бившата. Но това може да се случи и ако няма дете и бивша жена,а само бивши приятелки.
Прекъснете връзката за да не ви наранява повече. И да си знаете,живота не е честен.

# 18
Съжалявам момиче! Наистина ми е мъчно, че си наранена. Разбирам, че си тръгнала с вяра, обич и чисто сърце да приемеш него, такъв, какъвто е, че и детето си искала да опознаеш и приемеш. Била си свестен човек! Нищо лошо и грешно няма в теб! В него е проблема!
И проблема не е, че има чувства. Проблема са толкова малки и големи неща. Его - кой кого е отхвърлил, неприключили и затворени отношения там, игрички да си доказват кой кого може да си върне, навик, детинщини че са те предопределени един за друг и тем подобни глупости, с които ще си скапят живота.
Тегли му една майна - сочна, дълга и както трябва! Прати го да ходи където ще и никога повече да не те търси! Обясни му колко е гнусен и поемай напред!

Не, в теб проблем няма! Не може да ти вменява вина, че си си тръгнала - това е правилното и единствено решение!

# 19
  • Paris, France
Нечестно било. Добре. То и ровенето в чужд телефон е подло и нечестно, но някои хора го правят.

Много мъже и жени въртят по няколко гаджета наведнъж. Според мене наличието на предишен брак и дете не са причина, нито повод мъжът да си пише с друга, да се среща с нея и даже да преспиват заедно.

Пожелавам на авторката повече късмет със следващия.

# 20
За какво не се съберат тогава, като толкова се обичат? И дете имат.

# 21
  • Paris, France
За какво не се съберат тогава, като толкова се обичат? И дете имат.

Писа, че бившата не искала да живее с мъж. На много жени мъж в къщата им дотежава, особено след детето и избират да си живеят с детето, а да излизат с мъже без съжителство. Майка ми и едната ми баба живяха така след развода.

# 22
Знам какво е. Бившият ми ( Боже, това беше толкова отдавна) също не беше преживял предишната си жена. Не се виждаха, сигурна съм, но не я беше прежалил когато се събрахме и това му чувство беше  осезаемо през цялото ни съвместно съжителство. Тъгуваше за нея, сравняваше ни, абе много унизително беше за мен да усещам, че витае сянка на друга жена помежду ни. Нищо не можах да измисля и накрая си тръгнах.
Та няма смисъл, още повече, че твоя хубостник и секс прави с нея най нахално. Не се хаби, не се доказвай, ами си събирай багажките и се махай от тая конфигурация. Свършиха ли се свободните мъже, да му се не знае?!?

# 23
На въпросът ,защо такива без деца се захващат с разведени без деца отговорът е много прост!Защото те свалят звезди ,докато рибката клъвне .Те не се срещали с бившата ,освен ,ако детето не е болно .Мразели бившата и сексът бил ужасен .Въобще ще ти прекарат вода ,от девет планини в десетата .

# 24
  • По света и у нас
За съжаление мъжете са така, тази на която са направили деца и ги е изоставила, винаги ще им е на сърцето ( уж с омраза а всъщност с любов).

# 25
  • София
За съжаление мъжете са така, тази на която са направили деца и ги е изоставила, винаги ще им е на сърцето ( уж с омраза а всъщност с любов).
Не мисля, че са така, още по-малко винаги.
Ровенето в чужд телефон е отвратително и не много умно.

# 26
Ох, като се почне това с чужд телефона си умирам от смях Joy
Чужд е телефона на колежката.
Всеки път като дойде някоя с изневяра и веднага се почват нападки колко грозно и престъпно е ровенето в чужд телефон.
Тя спи с тоя човек, колко да и е чужд. Тя е част от личното му пространство.
Айде сега кое е по-грозно.
Неговото поведение, използването и изневярата или това, че тя се е усъмнила и е проверила телефона му.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 11:11 от Елора

# 27
  • Далечният изток
Айде бе!
Моят телефон си е точно мой и никой, даже собственият ми мъж, няма право да ми го пипа. Точка. Чужд е за всеки, различен от мен самата.
Знаеш ли, че ровенето в чужда кореспонденция е престъпление?
А "чуждо" е всичко, което не е мое.

# 28
Много добре съм наясно за кореспонденцията.
Ама да си чула за жена да лежи в затвора задето прочела на мъжа си в телефона нещо си.
Те за убийство вече ги пускат.
Както казах. Тя спи с този човек. Не е чужда.
Какво е това издребняване?
Ако примерно има казус  за сериен убиец пак ще има нападки как жертвата се докопала до телефона.
Аууу, как може да му пипа телефон Joy
Трябва да бъде пречукана направо.
И авторката да я пребием.

# 29
Да бе, ще живеем в една къща и няма да знам какво прави? Ако си пише или се среща със други, ще си отклонявам средства от семейния бюджет, та ако си тръгне, поне парите да останат за децата.

Общи условия

Активация на акаунт